Modni žiri

dkruger_gl_13jan12_pa_b.jpg

Diane Krüger , haljina Prada

99bce8d9ec60e45e_rachel.xxxlarge_0.jpg

Rachel Zoe, haljina je njena

Jessica+Alba+Weinstein+Company+2012+Golden+PDdxt8AwsEIl.jpg

Jessica Alba, Gucci

Mislim da ova prva haljina može da izgleda sjajno, ali na nekoj drugoj osobi (anorektičnije građe, sa manje Heidi facom, tamnijeg tena - što ne znači da Diane nije simpatična). Ovako deluje ko da je pozajmila od starije sestre i nekako pogrešno obukla. Pohvala za kombinovanje sa torbicom, pokuda za nakit.

Ova druga je definitivno promašaj. Možda bi bilo uspelije da je još malo naglasila to što hoće da postigne. E, njoj bi ova gornja stajala bolje, verujem.

Treća je "pojeftinjena", a bez potrebe. Sexipil ove žene je jasan i očigledan. Nije trebalo da ga učini jeftinim. Haljina je interesantna, ali nisam sigurna da treba staviti ovoliki akcenat na dekolte (koji joj je lep). Neka bude da joj je spalo. z:)Torbica - ne, cipele - ne. A džemper/šal/šta li je - šta će joj? Da ne za'ladni predveče? Glupost. I njoj bi ona Prada mogla biti ok, zbog ovih kostiju i ramena.

Baš bih volela da vidim tu Pradinu haljinu na nekom modelu. Na granici je između užasa i savršenstva, pa me zaintrigirala.

Ni sama ne znam zasto mi nije legla oku Pradina haljina na Dajan. Recimo da mi se ne dopada kombinacija svetle puti i pastelnih tonova. Slazem se da bi je neko drugi hrabrije izneo.
Rajcel Zoe je meni najdraza osoba u modi medjutim, u poslednje vreme je neverovatno mrsava te haljina ne sija boho prizvukom, sto je, verujem, bio njen cilj. Steta, veoma cenim njen rad i dozivljavam je kao srodnu dusu u modnom smislu.
Dzesika Alba izgleda veoma zenstveno i negovano, haljinu bih nosila ali ono sto mi se najvise dopada je ton haljine koji ide sjajno uz ton njene koze. Dopada mi se i razbarusena i opustena pundja koja doprinosi lezernom utisku.Takodje podrzavam ideju mat sala i sjajne tkanine na haljini, razbija sljokice fino.
Vinona je po mom misljenju pogresila, cini mi se da duzina suknje ne odgovara njenoj visini dok mi zelenu haljinu oko bas nikako nije uhvatilo.
Dzenifer Lopez izgleda sve bolje i bolje, medjutim, gornji deo haljine mi nikako nije po ukusu, previse je naglaseno, smatram da nije proporcionalno. Kada je akcenat i na kroju i na boji bolje je zadrzati neku meru.
Bela vecernja haljina mi se dopada, ma sta kazali o modi za mene je zenstvenost uvek u trendu.

Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Chang :heart: i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
70426_3_galleryh.jpg

Linzi Lohan (kakva joj jeovo boja kose?!?!)
70427_4_galleryh.jpg

Liz Harli (grudi na izvolte)
70429_5_galleryh.jpg

Dženifer Hadson (Kič je kič, nije bitna linija)
70430_6_galleryh.jpg

SJP (jel se meni čini ili je njoj malo predugačka ova haljina?!)
70424_1_galleryh.jpg

Uživajte

Alexa Chung mi je inače sjajna, mnogo je volim ali nešto mi se ova kombinacija ič ne dopada.
Nič mi se zapravo ne dopada od priloženih.
Mada je Sara zanimljivo ukombinovala sve ovo..izbacila bih rukavice.

...evo nekih fotografija Rejcel Zoe...
stt-full_Rachel_Zoe002_1_stt5386389.jpg
rachel-zoe-moca.png
http://4.***************/_ND920tPjWkA/Sdo45kb5kfI/AAAAAAAAaGM/kGo6woUGOWM/s400/rachel+zoe+bravo.jpg
1375787-FP_7978530_CHP_LouisVuitton_Fashion_100511.jpg
Haljina na prvoj slici mi se ne dopada uopste, kao ni tasna. Narukvica mi je privukla paznju i onda mi se dopada. Imam utisak kao da se ogrnula ovako dezeniranom posteljinom. Mozda je nekom ovo lepo, ne znam, mom oku nije. O drugoj slici imam slicno misljenje, s tim sto mi je na prvoj ona nekako lepa i nije da joj haljina ne stoji, a ova druga, sa sve propratnim detaljima i frizurom, kao da nije za nju. Siva haljina sa sjajnim okovratnikom - e, ovo je vec nesto. :) Lepa je, samo bi mozda trebala biti bar malo kraca, da joj se bar vrhovi obuce vide, ali mozda je i originalna zamisao kreatora da bude bas ovakva, tako da, uz ovaj nakit, kosu, ten i njenu kompletnu pojavu, za ovo imam samo reci hvale. Zanimljivo, leprsavo, dugo mi je drzala paznju. :) Cetvrta slika - uh, pa ja ovo prosto obozavam! Odlicno! Od glave do pete. :) O ovoj slici, iako mi je favorit, najmanje cu da pisem, jer osim - bravo, nema sta jos mnogo da se kaze. :)

Poslednja izmena:
Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Chang :heart: i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
70426_3_galleryh.jpg
Linzi Lohan (kakva joj jeovo boja kose?!?!)
70427_4_galleryh.jpg
Liz Harli (grudi na izvolte)
70429_5_galleryh.jpg
Dženifer Hadson (Kič je kič, nije bitna linija)
70430_6_galleryh.jpg
SJP (jel se meni čini ili je njoj malo predugačka ova haljina?!)
70424_1_galleryh.jpg

Uživajte

Alexa mi se na ovoj slici ne dopada uopste. Uopste.

Haljina na Lindsay i nije tako losa, dopada mi se kroj, ali moram da se pridruzim Trilijan u iscudjavanju njenom kosom.
Mislim da bi ova haljina lepo isla na podignutu kosu, mozda napred pusten po pramen, diskretne mindjuse i otvorene sandale sa kaisem oko clanka, sa otvorenim prstima. I visokom stiklom.
Steta da sa ovako inetersantno krojene haljine skrece paznju ovako losom frizurom. Nije fer, pa stvarno. :lol:

Liz - mozda bi utisak o haljini bio bolji da je gledamo na nekom drugom, onda mi u njoj izgleda jeftino.
I haljina na njoj.
Sandale su, rekla bih, lepe.

Jennifer - kako lepa kosa. :heart:

Okej. Pljes, pljes. Trenutak odusevljenja kosom prosao. Sad ide losa kritika.
Ljudi, pa ovo je uzasno. Gde joj je ogledalo? :(
Toliko.

A sada - Sarah!!!

Ostavila sam njenu sliku van spojlera jer je sam na ovom pdf-u vise puta pisala o tome koliko samo volim kombinaciju rokerka-vila!!! :D

Leprsava duga haljina i uska kozna jaknica, ma, j'adore!!!

Ona to tako dobro nosi!!! I deluje kao da se u tome sjajno oseca!!! :)

Hehe, ne, Trilijan, ne mislim da joj je preduga haljina, vec da je bas kako treba. :D

Ne bih ja ovde nista dirala, ni - ni +, tuto-kompleto mi se o-i-te-kako svidja!!! :super: :klap:

Moj izbor medju njihovim izborom. :)

Selekcija nad selekcijom. :)

Best-Celebrity-Style-February-6-2012.jpg

Ova trudnica je lepa :) (sve trudnice su lepe) Kombinacija joj je relativno obična, ali joj lepo stoji.
Liv ima neki problem sa venama i na nogama i na rukama? :think: Čitava ova njena slika mi izgleda ko da je sklepavana u nekom fotošopu: mle noge, velika glava, velike ruke, veliki sako...Ne znam u čemu je problem, ali mi se ni malo ne sviđa kako ona ovde izgleda, a do sad nisam stekla utisak da je ona ružna.
Ova treća mi je užasna. Da nema ovu torbicu, izgledala bi mi ko turistkinja iz paralije koja je prešla preko ulice da kupi krofnu. Samo su sandale simaptične.

Za donju sliku ništa ne mogu da kažem sa sigurnošću, ali se ježim od naočara noću i u zatvorenom prostoru (a jedno od ta dva jeste, sudeći po senkama). Povlačim izjavu ako je ova žena neko sa problematičnim vidom. Ne znam gde je bio ovaj FW, ali ovako nekako zamišljam publiku bukureštanskog.

A kad sam već tu....zašto ovo stvorenje ne učini uslugu mojim očima i počne da se oblači kao nešto ljudskog roda..

Nadam se da je ovo samo post-razvodna kriza..mada ni ranije bila baš stilizovana

Katy+Perry+Versus+DirectTV+1.jpg

Katy+Perry+Versus+DirectTV+3.jpg

Katy+Perry+Versus+DirectTV+4.jpg

Back