**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.813
Meni se bela haljina bas dopada. Nosila bih je uz podignutu kosu u visoki rep i detalje u prirodnoj boji drveta, neke drvene platforme, preplanula koza i visece mindjuse u boji bakra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torbica - ne, cipele - ne. A džemper/šal/šta li je - šta će joj? Da ne za'ladni predveče? Glupost. I njoj bi ona Prada mogla biti ok, zbog ovih kostiju i ramena.
sviđaju mi se boje...Crna haljina, mislim da je Alessandra bolje nosi.
Druga, zelena, ajao pa ne znam, mrtva trka al ne u poz smislu

![]()
Jessica Alba, Gucci

i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
Ne mogu ni da je ocenim.Haljina na prvoj slici mi se ne dopada uopste, kao ni tasna. Narukvica mi je privukla paznju i onda mi se dopada. Imam utisak kao da se ogrnula ovako dezeniranom posteljinom. Mozda je nekom ovo lepo, ne znam, mom oku nije. O drugoj slici imam slicno misljenje, s tim sto mi je na prvoj ona nekako lepa i nije da joj haljina ne stoji, a ova druga, sa sve propratnim detaljima i frizurom, kao da nije za nju. Siva haljina sa sjajnim okovratnikom - e, ovo je vec nesto....evo nekih fotografija Rejcel Zoe...![]()
http://4.***************/_ND920tPjWkA/Sdo45kb5kfI/AAAAAAAAaGM/kGo6woUGOWM/s400/rachel+zoe+bravo.jpg![]()
Lepa je, samo bi mozda trebala biti bar malo kraca, da joj se bar vrhovi obuce vide, ali mozda je i originalna zamisao kreatora da bude bas ovakva, tako da, uz ovaj nakit, kosu, ten i njenu kompletnu pojavu, za ovo imam samo reci hvale. Zanimljivo, leprsavo, dugo mi je drzala paznju.
Cetvrta slika - uh, pa ja ovo prosto obozavam! Odlicno! Od glave do pete.
O ovoj slici, iako mi je favorit, najmanje cu da pisem, jer osim - bravo, nema sta jos mnogo da se kaze. 
Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Changi za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
Linzi Lohan (kakva joj jeovo boja kose?!?!)![]()
Liz Harli (grudi na izvolte)![]()
Dženifer Hadson (Kič je kič, nije bitna linija)![]()
SJP (jel se meni čini ili je njoj malo predugačka ova haljina?!)![]()
![]()
Uživajte

Moj izbor medju njihovim izborom.
Selekcija nad selekcijom.
![]()
(sve trudnice su lepe) Kombinacija joj je relativno obična, ali joj lepo stoji.
Čitava ova njena slika mi izgleda ko da je sklepavana u nekom fotošopu: mle noge, velika glava, velike ruke, veliki sako...Ne znam u čemu je problem, ali mi se ni malo ne sviđa kako ona ovde izgleda, a do sad nisam stekla utisak da je ona ružna.