**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.813
Meni se bela haljina bas dopada. Nosila bih je uz podignutu kosu u visoki rep i detalje u prirodnoj boji drveta, neke drvene platforme, preplanula koza i visece mindjuse u boji bakra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Torbica - ne, cipele - ne. A džemper/šal/šta li je - šta će joj? Da ne za'ladni predveče? Glupost. I njoj bi ona Prada mogla biti ok, zbog ovih kostiju i ramena.
Torbica - ne, cipele - ne. A džemper/šal/šta li je - šta će joj? Da ne za'ladni predveče? Glupost. I njoj bi ona Prada mogla biti ok, zbog ovih kostiju i ramena. 
  sviđaju mi se boje...
 sviđaju mi se boje...Crna haljina, mislim da je Alessandra bolje nosi.
Druga, zelena, ajao pa ne znam, mrtva trka al ne u poz smislu

Jessica Alba, Gucci

i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
 i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012  

Ne mogu ni da je ocenim.
 Ne mogu ni da je ocenim.Haljina na prvoj slici mi se ne dopada uopste, kao ni tasna. Narukvica mi je privukla paznju i onda mi se dopada. Imam utisak kao da se ogrnula ovako dezeniranom posteljinom. Mozda je nekom ovo lepo, ne znam, mom oku nije. O drugoj slici imam slicno misljenje, s tim sto mi je na prvoj ona nekako lepa i nije da joj haljina ne stoji, a ova druga, sa sve propratnim detaljima i frizurom, kao da nije za nju. Siva haljina sa sjajnim okovratnikom - e, ovo je vec nesto....evo nekih fotografija Rejcel Zoe...
 http://4.***************/_ND920tPjWkA/Sdo45kb5kfI/AAAAAAAAaGM/kGo6woUGOWM/s400/rachel+zoe+bravo.jpg
http://4.***************/_ND920tPjWkA/Sdo45kb5kfI/AAAAAAAAaGM/kGo6woUGOWM/s400/rachel+zoe+bravo.jpg
 Lepa je, samo bi mozda trebala biti bar malo kraca, da joj se bar vrhovi obuce vide, ali mozda je i originalna zamisao kreatora da bude bas ovakva, tako da, uz ovaj nakit, kosu, ten i njenu kompletnu pojavu, za ovo imam samo reci hvale. Zanimljivo, leprsavo, dugo mi je drzala paznju.
 Lepa je, samo bi mozda trebala biti bar malo kraca, da joj se bar vrhovi obuce vide, ali mozda je i originalna zamisao kreatora da bude bas ovakva, tako da, uz ovaj nakit, kosu, ten i njenu kompletnu pojavu, za ovo imam samo reci hvale. Zanimljivo, leprsavo, dugo mi je drzala paznju.  Cetvrta slika - uh, pa ja ovo prosto obozavam! Odlicno! Od glave do pete.
  Cetvrta slika - uh, pa ja ovo prosto obozavam! Odlicno! Od glave do pete.  O ovoj slici, iako mi je favorit, najmanje cu da pisem, jer osim - bravo, nema sta jos mnogo da se kaze.
 O ovoj slici, iako mi je favorit, najmanje cu da pisem, jer osim - bravo, nema sta jos mnogo da se kaze. 
Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Changi za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
Linzi Lohan (kakva joj jeovo boja kose?!?!)
Liz Harli (grudi na izvolte)
Dženifer Hadson (Kič je kič, nije bitna linija)
SJP (jel se meni čini ili je njoj malo predugačka ova haljina?!)

Uživajte

Moj izbor medju njihovim izborom.
Selekcija nad selekcijom.

(sve trudnice su lepe) Kombinacija joj je relativno obična, ali joj lepo stoji.
 (sve trudnice su lepe) Kombinacija joj je relativno obična, ali joj lepo stoji. Čitava ova njena slika mi izgleda ko da je sklepavana u nekom fotošopu: mle noge, velika glava, velike ruke, veliki sako...Ne znam u čemu je problem, ali mi se ni malo ne sviđa kako ona ovde izgleda, a do sad nisam stekla utisak da je ona ružna.
 Čitava ova njena slika mi izgleda ko da je sklepavana u nekom fotošopu: mle noge, velika glava, velike ruke, veliki sako...Ne znam u čemu je problem, ali mi se ni malo ne sviđa kako ona ovde izgleda, a do sad nisam stekla utisak da je ona ružna.