Modni žiri

Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Chang :heart: i za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
70426_3_galleryh.jpg

Joj, Bože draaagi. :eek:
Crna ti, Alexa.
Žalosno, da nema kud žalosnije.

:eek: Je l' ovogodišnja dodela Grammy-ja bila freak saloon?

Ovo je Calvin Klein (iliti debelo plaćeno)

grammy-nails-robyn.jpg

:eek:

I Adele u Armanijevoj haljini koja im svima govori "During the war.." :deda:

adele-dons-burberry-de-beers-and-cartier-for-grammys_5.jpg

Veći je problem što njeno lice govori "During the war..", u njenim godinama.
Kako li će izgledati za koju deceniju?

Šta fali njenom licu?
Ajde da ste izdvojili Florence...uprkos tome što je obožavam, Flo izgleda ko da je zagazila u 40-u..
Adele mi izgleda skroz ok i sveže...sa malo babastim stajlingom doduše..ali ona je uvek izgledala malo prezrelo.

A, avaj, nokti! Zbog ovakvog manikira bi je i službenica Beobanke u zimu '91. dočekala s podignutom obrvom!

edit: Ups! Ništa loše o službenicama Beobanke, naravno. Akcenat je na '91.

Poslednja izmena:
Veći je problem što njeno lice govori "During the war..", u njenim godinama.
Kako li će izgledati za koju deceniju?

Šta fali njenom licu?
Ajde da ste izdvojili Florence...uprkos tome što je obožavam, Flo izgleda ko da je zagazila u 40-u..
Adele mi izgleda skroz ok i sveže...sa malo babastim stajlingom doduše..ali ona je uvek izgledala malo prezrelo.

Ima višak kilograma, a kilogrami (u mladosti) dodaju godine, pa još u kombinaciji sa tetkastom frizurom i haljinom ... samo da je haljina do kolena a kosa ravna, sa šiškicama, izgledala bi 10 godina mlađe, sa istom kilažom. Ovako se odmah preselila u petu deceniju, skroz je preskočila četrdesete...

Evo dve zanimljive sa NY fw.
Ana Vintur i Tavi Gevinson blogerka.
anna_wintour.jpg

Sviđa mi se kombinacija boja, dezena i krzna. Netipično baš za Anu, ja sam nju doživljavala strožije. Ovo ovako bih i ja nosila.

tavi_gevinson.jpg

Kakva je bila kao mala veštica, ovo joj je još i dobro. Prolepšala se od kad raste, zar ne?

anna_wintour.jpg

Sviđa mi se kombinacija boja, dezena i krzna. Netipično baš za Anu, ja sam nju doživljavala strožije. Ovo ovako bih i ja nosila.

tavi_gevinson.jpg

Kakva je bila kao mala veštica, ovo joj je još i dobro. Prolepšala se od kad raste, zar ne?

Iskreno, meni su obe strašne, ali to je verovatno zato što se ja ne razumem u modu nego pričam zdravorazumski: bilo koji zmijski uzorak mi je zastrašujući (asocijacia na Vesnu Zmijanac, odmah), frizura/šlem mi je bezveze i demode, suknja je ok, a možda bi mi se i krzno svidelo u drugom kontextu. Ti izgledaš sto puta bolje od nje, bar one fotografije koje sam videla - kod tebe uvek ima nešto milo i nežno, a ova žena izgleda kao Kruelina okrutnija sestra.

Ružičaste ruže na vrh glave: pozdravila je Mira Marković.

Ne svidjaju mi se ni jedna ni druga, ni mrve estetike u njima. Pre pet-sest godina sam kazala kako cemo uskoro moliti da se neko normalan pojavi u modi, mislim da je doslo takvo vreme u kojem moda vise ne zivi na ulici, ma koliko blogovi hteli drugacije da nam pokazu mastovite ulice metropola, najveci broj ljudi u tim metropolama je retro jer ovo novo jednostavno vise nalikuje cirkusu nego potrebama konzumenata. Vapimo za jednim Armanijem i Rodrigezom. Od mene, upravo zbog unistavanja mode obicnog coveka koji je prinudjen da se vraca u neke prosle decenije, za obe 0. Postace mi ekstravagantni odmereno elegantni ljudi koliko je svuda cirkus oko nas, vise me taj cirkus ne inspisrise a jos manje odusevljava i smatram da je bilo dosta.

anna_wintour.jpg

Kaput je u retro fazonu, Dior sa pocetka sedamdesetih sa mnogo krzna i sjajne zive boje. Boje su lepo uskladjene, mada ja to ne bih nosila. Cizme mi se svidjaju. Ovo ispod ne vidim...
Sto se tice Ane, za zenu od 60 godina izgleda super. Moram da priznam da vise cenim kad neko ima svoj fazon pa makar to bio i bob iz dvadesetih nego da prati trendove kao klon Natase Bekvalac.

Joj, Bože draaagi. :eek:
Crna ti, Alexa.

:lol: ako si joj rekla!

Stvarno volim najrazličitije kombinovanje raznih stilova i odevnih predmeta, ali ove dve gore mi zaista izgledaju kao prodavačice sa nekog buvljaka koje su obukle ono što nisu uspele da prodaju. Ove čizme su mi užas nad užasima, ali ipak manji od onog cvetnog rajfa (šta li je) ove druge, u kombinaciji sa vodoinstalaterovom torbom! :eek: Možda bi se pojedini elementi na svakoj od njih mogli bolje uklopiti sa nečim drugim, ali ovako, svakako ne. Šta je, uopšte, ovo? Poneću sve što imam skupo: kad sam već dala pare, neka nosim, da se ne baci!?

A Uma...zar ovako izgleda žena jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, koja, i sama, spada u najpoželjnije? Sve mi se čini da će iza nje u svakom momentu da iskoče Žika i Milan i da zapevaju "Sitnije Cile". Kao da je sa naslovne nekog Bazara od pre 40 godina! Dok ovo nisam videla, verovala sam da bi njoj i bure s tregerima dobro stajalo. :(

Ana Vintur izgleda sjajno za svoje godine ali kombinacija , ne ne ne.
Sve što ja vidim je krzno, ljubičasta zmijska koža i karirana haljina ispod O_O
A nikako mi to ne ide.

Ova malecka opet izgleda ko da je utrčala u bakin ormar i nabacala na sebe random odevne predmete, čisto da vidi koliko toga može da ponese na sebi a da se ne sruši pod teretom.
No kad je pažljivije pogledam, shvatam da mi smeta jedino jaknica i te ruže.
Haljina mi je lepa, retro ,nežna...

1317782553-chau-tan-dau-bu-toc-roi-di-xem-thoi-trang--9-.jpg
1317782553-chau-tan-dau-bu-toc-roi-di-xem-thoi-trang--8-.jpg

...Uma Thurman...

...Srdacan pozdrav!... :)

Jako lepo.
Sve mi se dopada (i nosila bih i sama), sem sandalica. Ne volim te tanke kaišiće. Nekako od prstiju prave krompire.

Stvarno volim najrazličitije kombinovanje raznih stilova i odevnih predmeta, ali ove dve gore mi zaista izgledaju kao prodavačice sa nekog buvljaka koje su obukle ono što nisu uspele da prodaju. Ove čizme su mi užas nad užasima, ali ipak manji od onog cvetnog rajfa (šta li je) ove druge, u kombinaciji sa vodoinstalaterovom torbom! :eek: Možda bi se pojedini elementi na svakoj od njih mogli bolje uklopiti sa nečim drugim, ali ovako, svakako ne. Šta je, uopšte, ovo? Poneću sve što imam skupo: kad sam već dala pare, neka nosim, da se ne baci!?

:rotf: :rotf: :rotf: Bravo!

Dodela Oskara....hm....Penelopa Kruz je definitivno odabrala najlepšu haljinu ako se kao parametri uzmu kroj, boja (i kombinacija iste uz njen ten i kosu). Mada ja ne volim što ističe toliko ramena jer su, po mom ličnom mišljenju, nešto najružnije na njoj, nabijena, vrat širok i zdepast, sva je sabijena poput boksera. Ali je kombinacija za 10.

Meni najlepša haljina je ova...Pogledajte prilog 227195

Poslednja izmena:

Back