Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Ne zna se koja je gore od gore predstavljenih (okej, zna se), ali nemam od glavobolje kad sam ih videla volje da komentarisem ove katastrofe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Počeo NY FW2012/2013.
Evo par diskutabilnih zvanica:
Alexa Changi za nju i za ovo što liči na LV ss 2012
![]()

Je l' ovogodišnja dodela Grammy-ja bila freak saloon?
Ovo je Calvin Klein (iliti debelo plaćeno)
![]()

I Adele u Armanijevoj haljini koja im svima govori "During the war.."
![]()
Šta fali njenom licu?
Ajde da ste izdvojili Florence...uprkos tome što je obožavam, Flo izgleda ko da je zagazila u 40-u..
Adele mi izgleda skroz ok i sveže...sa malo babastim stajlingom doduše..ali ona je uvek izgledala malo prezrelo.
Veći je problem što njeno lice govori "During the war..", u njenim godinama.
Kako li će izgledati za koju deceniju?
Šta fali njenom licu?
Ajde da ste izdvojili Florence...uprkos tome što je obožavam, Flo izgleda ko da je zagazila u 40-u..
Adele mi izgleda skroz ok i sveže...sa malo babastim stajlingom doduše..ali ona je uvek izgledala malo prezrelo.
I Adele u Armanijevoj haljini koja im svima govori "During the war.."
![]()
Evo dve zanimljive sa NY fw.
Ana Vintur i Tavi Gevinson blogerka.
![]()
Sviđa mi se kombinacija boja, dezena i krzna. Netipično baš za Anu, ja sam nju doživljavala strožije. Ovo ovako bih i ja nosila.
![]()
Kakva je bila kao mala veštica, ovo joj je još i dobro. Prolepšala se od kad raste, zar ne?

Evo dve zanimljive sa NY fw.
Ana Vintur i Tavi Gevinson blogerka.
![]()
Sviđa mi se kombinacija boja, dezena i krzna. Netipično baš za Anu, ja sam nju doživljavala strožije. Ovo ovako bih i ja nosila.
Joj, Bože draaagi.
Crna ti, Alexa.
ako si joj rekla!
Možda bi se pojedini elementi na svakoj od njih mogli bolje uklopiti sa nečim drugim, ali ovako, svakako ne. Šta je, uopšte, ovo? Poneću sve što imam skupo: kad sam već dala pare, neka nosim, da se ne baci!?

![]()
![]()
...Uma Thurman...
...Srdacan pozdrav!...![]()

![]()
![]()
...Uma Thurman...
...Srdacan pozdrav!...![]()
Stvarno volim najrazličitije kombinovanje raznih stilova i odevnih predmeta, ali ove dve gore mi zaista izgledaju kao prodavačice sa nekog buvljaka koje su obukle ono što nisu uspele da prodaju. Ove čizme su mi užas nad užasima, ali ipak manji od onog cvetnog rajfa (šta li je) ove druge, u kombinaciji sa vodoinstalaterovom torbom!Možda bi se pojedini elementi na svakoj od njih mogli bolje uklopiti sa nečim drugim, ali ovako, svakako ne. Šta je, uopšte, ovo? Poneću sve što imam skupo: kad sam već dala pare, neka nosim, da se ne baci!?
Bravo!