Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Na Sarliz mi se dopada sve osim tasnice koju nosi uz tu haljinu i cipele, a Kira je jako lepa od glave do pete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kira u haljini Roksande Ilincic
![]()

Mislim da cela kompanija iz Gossip girl nije ni cula za stil, ako sledece godine bude moderno nositi dzak za krompir one ce prve da ga obuku.
Iritantno je sto od Blejk pokusavaju da naprave neku lepoticu posto zena ima bas ruzno lice a tek sto nema harizmu
za ziri: Sarliz
![]()
Kira u haljini Roksande Ilincic
![]()
, ostalo-
Stavicu link ka slici umesto slike, da se neko ne uplasi http://cdn.buzznet.com/media/jj1/20...s-2010-grammy-awards-red-carpet-inside-06.jpg

meni je ova kirina haljina grozna, skroz je bapska i lose joj stoji. osim toga u opste mi nije jasno koja je poenta ovog vrlo cudnog ukrstanja gornjeg dela preko grudi sa sve rupom u visini zeluca....duzina - skoro duga, al za malo, jako cudno sve u svemua ova mumija haljina ne stoji dobro ni manekenki, jednostavno vrlo nelaskavo prikazuje grudi i to bilo kojeg oblika i dimenzija...plus siri, cak i ova glista od manekenke izgleda pufnasto u njoj
![]()
dobro, bez kacige bre 

Selena Gomez, EMA 2011
6 od ukupno 9 outfita
bila sam sokirana...ona je slatka, ali kakve su ovo kombinacije? apsolutno se nista s nicim ne slaze i za moj ukus, skoro sve prekratko i vulgarno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nemam pojma ko je ova devojka, ali vidim, nešto peva.
Sve kombinacije sem prve su tipično "pevačke".
"Ovo" na drugoj slici mu dođe neki... kombinezon od frotira za u krevet.
Haljina sa prve slike mi je mnogo lepa, iako je prekratka. Nije otvorena i gore pa može da prođe ove dužine. Mada, u njoj verovatno može samo da se stoji.
Snežana Dakić-Mikić sa suprugom
![]()