Modni žiri

9-Keira-Knightly-130199259_140349538583.jpg_bestdressed_item.jpg

изгледа тако сићушно...

Mislim da cela kompanija iz Gossip girl nije ni cula za stil, ako sledece godine bude moderno nositi dzak za krompir one ce prve da ga obuku.
Iritantno je sto od Blejk pokusavaju da naprave neku lepoticu posto zena ima bas ruzno lice a tek sto nema harizmu :roll:
za ziri: Sarliz

9-charlize-theron_162517909092.jpg_bestdressed_item.jpg

Kira u haljini Roksande Ilincic

9-Keira-Knightly-130199259_140349538583.jpg_bestdressed_item.jpg

Ne bih znala za Gossip girl, seriju ne pratim dok Blejk znam samo iz modnih magazina. Retko gresi i to ne po mom misljenju vec po misljenju modne kritike. Nekako se i ja sa njom ovog puta slazem.
Sarliz izgleda lepo ali haljina je jako ozbiljna, smatrala bih je pogodnom za glumice starije generacije samo da je pet centimetara duza...
Za Kiru mislim da je standardno dobra, kao i Roksanda uostalom...

Cipelice su bas slatke, suknjica simpaticna za kombinovanje takodje, ta mi majica nekako nikako ne ide, podseca me na majice za-po-kuci i sl. Tasnu bas i ne vidim najbolje, ali cini mi se da ne ide uz ovakvu obucu.

Suma sumarum-gledano od pete do struka-:ok:, ostalo-:confused:

meni je ova kirina haljina grozna, skroz je bapska i lose joj stoji. osim toga u opste mi nije jasno koja je poenta ovog vrlo cudnog ukrstanja gornjeg dela preko grudi sa sve rupom u visini zeluca....duzina - skoro duga, al za malo, jako cudno sve u svemu :confused:a ova mumija haljina ne stoji dobro ni manekenki, jednostavno vrlo nelaskavo prikazuje grudi i to bilo kojeg oblika i dimenzija...plus siri, cak i ova glista od manekenke izgleda pufnasto u njoj :(

meni je ova kirina haljina grozna, skroz je bapska i lose joj stoji. osim toga u opste mi nije jasno koja je poenta ovog vrlo cudnog ukrstanja gornjeg dela preko grudi sa sve rupom u visini zeluca....duzina - skoro duga, al za malo, jako cudno sve u svemu :confused:a ova mumija haljina ne stoji dobro ni manekenki, jednostavno vrlo nelaskavo prikazuje grudi i to bilo kojeg oblika i dimenzija...plus siri, cak i ova glista od manekenke izgleda pufnasto u njoj :(

Poenta je u tome da Kira uopšte nema grudi, tj. ravna je kao daska pa često nosi modele koji skreću pažnju sa te činjenice. Osim toga, ima duži gornji deo tela od donjeg (kratke noge), a u ovoj haljini je struk podignut, tj. na mestu je gde bi zaista i bio kod nekoga sa dugačkim nogama. Ni meni se haljina ne dopada... ali njoj možda vrši posao.

Poslednja izmena:
sama haljina koju nosi kira,nevezano za to kako joj stoji, je blagi uzas
neverovatno je to, sto modni kreatori kad postignu neko ime mogu da rade sta hoce ,jer u sustini prodaju svoje ime ,a ne robu

Selena Gomez, EMA 2011
6 od ukupno 9 outfita

:eek::roll: bila sam sokirana...ona je slatka, ali kakve su ovo kombinacije? apsolutno se nista s nicim ne slaze i za moj ukus, skoro sve prekratko i vulgarno..:(

2011-11-07-13-48-16-2-justin-biebers-beleaguered-girlfriend-looks-like.jpeg
2011-11-07-13-48-16-3-selena-gomez-dons-in-a-bright-red-shimmery-cinch.jpeg
2011-11-07-13-48-16-4-the-ema-2011-host-is-a-total-100-bombshell-in-thi.jpeg
2011-11-07-13-48-16-5-hostess-selena-gomez-appears-onstage-during-the-20.jpeg
2011-11-07-13-48-16-10-selena-gomez-looks-stunning-in-gold-pants-pumps-w.jpeg
2011-11-07-13-48-16-7-the-multi-talented-artist-performs-hit-the-ligh.jpeg

Nemam pojma ko je ova devojka, ali vidim, nešto peva. :lol:
Sve kombinacije sem prve su tipično "pevačke".
"Ovo" na drugoj slici mu dođe neki... kombinezon od frotira za u krevet. :huh:
Haljina sa prve slike mi je mnogo lepa, iako je prekratka. Nije otvorena i gore pa može da prođe ove dužine. Mada, u njoj verovatno može samo da se stoji.

Snežana Dakić-Mikić sa suprugom

8x5ths.jpg

Nemam pojma ko je ova devojka, ali vidim, nešto peva. :lol:
Sve kombinacije sem prve su tipično "pevačke".
"Ovo" na drugoj slici mu dođe neki... kombinezon od frotira za u krevet. :huh:
Haljina sa prve slike mi je mnogo lepa, iako je prekratka. Nije otvorena i gore pa može da prođe ove dužine. Mada, u njoj verovatno može samo da se stoji.

Snežana Dakić-Mikić sa suprugom

8x5ths.jpg

a vidi njega:cepanje:
ko smehotres

Back