- Poruka
- 21.194
obozavam miris lavande

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
...Uma Thurman...
Simpatican pric je konacno upitao devojku svojih snova da li bi se udala za njega...ona je, nadam se srecno i veselo, kazala I do my love...nasmejano su pozirali prilikom obajvljivanja svoje veridbe...lep par nama sta...
![]()
![]()
...Kejt sama...
![]()
![]()
...cini mi se da lepsu princezu Britanci nisu imali...

))
prva haljina je lepog kroja,ali mi se ne svidja ni boja u kombinaciji sa materijalom, previse sljasti i meni crna i elektricno plava ne idu zajdno, a volim da kombinujem boje na nekonvencionalni nacin....

![]()
...Uma Thurman...

Stil "konobarica" obožavam-to je moja omiljena kombinacija! I nikad ne omane...Stil "konobarica"
...
Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...
![]()
Olivia Palermo, 16. novembra u Madridu...
![]()
Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima...
![]()
Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...
![]()
Olivia Palermo, 16. novembra u Madridu...
![]()
Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima...
![]()

Ja ne znam gde nalazite fotografije domacih zvezda, pokusala sam da pronadjem fotografiju Slobode Micalovic upravo sa otvaranja butika buduci da sam istu videla u magazinu Grazia ali nisam uspela...
Evo fotografije:
![]()
Nemam objašnjenje, ali nema slike koju ja ne mogu da nađem.![]()
Evo fotografije:
![]()
Nemam objašnjenje, ali nema slike koju ja ne mogu da nađem.![]()