Modni žiri

elle_macpherson_3030173.jpg
elle_macpherson_3030185.jpg

...Elle Macpherson...

Ja u principu ne volim ovoliku "šljampavost" i "iscentrifugirane" džempere, ali, dobro uklopljeno.
Ne znam čemu uvlačenje šaka u džemper. :confused: To je neki masovni hit.

Suzana Mančić (na promociji novog albuma Dane Karić)

2qdr784.jpg

2qdr784.jpg
[/QUOTE]

Hmmm... ne volem Suzanu... ne volem gole stomake na zenama starijim od 18... ni bele pantalone na punijim. Da je gornji deo duzi, i da su lone duze i druge boje, ili jeans, izduzilo bi je i suzilo... ovako noooo! :eek:
sienna_miller_2123578.jpg

2qdr784.jpg

Hmmm... ne volem Suzanu... ne volem gole stomake na zenama starijim od 18... ni bele pantalone na punijim. Da je gornji deo duzi, i da su lone duze i druge boje, ili jeans, izduzilo bi je i suzilo... ovako noooo! :eek:
sienna_miller_2123578.jpg
[/QUOTE]

S tim da kombinacija nije baš najpametniji izbor za Suzanu se slažem.
Ali ne i sa tim da je 18 granica za go stomak.

Ne znam ko je devojka na slici. Ali, to je taj šljampavo-ležerni stil koji me ostavlja ravnodušnom.

Devojka je Sienna Miller... ona je samo jedna od najlepsih glumica Holivuda... O ukusima ne vredi raspravljati, ali ako je dovoljno dobra za Jude Low-a, dobra je i za mene. ;) Jedina moja zamerka je da joj fali 5-10 kg u pantalonama :D... osim toga varijanta za setnju gradom je perfect!

Sve mi se svidjaju.
Ell mi se uvek svidja, ovoga puta je super iskombinovala ove helanke i dzemper.
Ja bih isto to obukla, al nemam hrabrosti za te helanke.
Suzi ok, samo je zaboravila majcu da obuce. I nije punija, zena izgelda ko avion.
Ali Siena je moja ljubimica, moj favorit, ne samo na ovoj slici nego uvek.

ova cuktaros mi je jos i najlepsa...

Karleusina haljina mi je ok, al sa ovim povezom bas glumi ludilo.
Natasa stala ko neko siroce, a blejzer mi ne ide na haljinu ni malo.

Tijana mi lici na dzinovskog pingvina u ovom, a ova poslednja obukla nesto sto bih i ja znala da sasijem realno...

ova cuktaros mi je jos i najlepsa...

I meni, ostale kao da nemaju ogledalo ni bližnje da im kažu da ne idu takve pred ljude.
Nataša pozajmila od Dače sako kad je istrčavala ili šta... Tijana navija za partizan, ali stvarno joj ne stoji, kombinacija.
Karleuša sa tim resicama kao neka kantri pevačica iz Teksasa devedesetih, mada karakter prati izgled ;)
Ovo poslednje nose devojke sa stasom, a ne sa oblinama, plus gde je nakit i torbica uz tako jednostavnu haljinu.

Slazem se da je Slavica najbolja... Primetih da se u zadnje vreme ona bas ok oblaci... Od Karleuse nisam nesto preterano ni ocekivala, Natasa je bzvz, Tijanina haljina nije losa ali nikako ne ide u nju, a Olja mi je uzas... Boli me glava od te boje, a i stomak joj je mnogo veliki na ovoj slici...

...'Crveni tepih' na domaci nacin:...Jelena Karleusa, Natasa Bekvalac, Tijana Dapcevic, Slavica Cukteras i Olja Karleusa...

jelenakarleusa420.jpg
natasabekvalac420.jpg
tijanadapcevic420.jpg
slavicacukteras420.jpg
oljakarleusa420.jpg

Karleuša i Ćukteraš odlične.
Tijana - kao frižider u haljini. Ona mi je smešna u suknji, haljini... svemu što nisu pantalone. Niti njena građa, niti frizura dozvoljavaju luksuz nošenja suknji/haljina. A i ponašanje na sceni i temperament nisu baš u skladu sa svilenim i satenskim suknjama i haljinama.
Karleušine cipele su odlične. I Natašine sandale.

Sloboda Mićalović

2luuu5y.jpg

Poslednja izmena:
meni se svidja sloboda,haljina je lepa,ali kao da nije dobro secena kod grudi,sav po meni treba da ide ispod grudi,a ne po sredini
a svidja mi se i to sto drzi u ruci,mislim na to sa naocarima

...Ukoliko se ne varam, fotografija je napravljena proslog leta u Nisu, prilikom dodele nagrada za glumacki par godine koju je dobila sa kolegom Ivanom Bosiljcicem - Sloboda je tada bila u 4. ili 5. mesecu trudnoce (sa bliznakinjama), tako da je to razlog neuobicajenog polozaja pojasa... ;)

...Iako nisam ljubitelj stila koji sam do sada imala prilike da primetim kod Adriane Lime, bilo bi nepravedno ne naglasiti da na ovoj fotografiji nije rec o njenom licnom, privatnom izboru odece...U pitanju je najnoviji Fantasy Bra by Victoria's Secret (2010), unikatan i izradjen od dragog kamenja...Odeca je u funkciji promocije... ;)

umathurmanoutnewyork3.jpg
umakidslavendar.jpg
umathurmansongrabbingpi.jpg

Back