Modni žiri

707l.jpg

...Uma Thurman...

...licno nisam pristalica jasno vidljive golotinje iako Uma izgleda veoma prefinjeno u haljini, ni najmanje vulgarno.
Detalji su jako lepi, nude boja laka za nokte, neupadljive mindjuse, nezna frizura uz aristokratsko lice samo dokazuju da garderobu zapravo nose ljudi a ne obratno iako smatram da bi lagana tkanina preko grudi doprinela izgledu. Inace mi se haljina veoma dopada, lici na pocetne radove Gaj Matiola ako se ne varam, iz neke '96...vrlo nalik, predivan kroj...

Simpatican pric je konacno upitao devojku svojih snova da li bi se udala za njega...ona je, nadam se srecno i veselo, kazala I do my love...nasmejano su pozirali prilikom obajvljivanja svoje veridbe...lep par nama sta...

r946155886.jpg

r1956585415.jpg

...Kejt sama...

kateticketBIG_450x649jpgsaXeioQjjTJbnPMO-1.jpg

url

...cini mi se da lepsu princezu Britanci nisu imali...

707l-1.jpg

...Uma Thurman...

Na stranu Umina lepota i stav, ali, bradavice... :confused:

Simpatican pric je konacno upitao devojku svojih snova da li bi se udala za njega...ona je, nadam se srecno i veselo, kazala I do my love...nasmejano su pozirali prilikom obajvljivanja svoje veridbe...lep par nama sta...

r946155886.jpg

r1956585415.jpg

...Kejt sama...

kateticketBIG_450x649jpgsaXeioQjjTJbnPMO-1.jpg

url

...cini mi se da lepsu princezu Britanci nisu imali...

Oni su mi potpuno "sterilni" i neinventivni. "Moda sa dvorova" uopšte. I kad god vidim prinčeve i princeze budem srećna jer me nikakva pozicija ne obavezuje i ne ograničava. :D
Pride, nju ne doživljavam kao neviđeno lepu. Za oboje bih rekla samo da su uglađeni.

Da stavim i neku stranu ličnost.
Mariah Carey

umina haljina mi je mnogo lepa,ali bi bilo jos bolje da su grudi ipak pokrivene, ovako se vidi malo previse za moj ukus...ali sama ideja haljine mi je jako lepa, nezna, vazdusasta i prijatna ko zvezdano letnje nebo,eto to mi je prva reakcija :)))

inace ni meni se ne svidja previse moda sa dvorova, to je ono sto ja zovem bapskom odecom :confused: ne volim ove teske materijale,za koje ne znam ni kako se zovu, jer nekako cine da telo izgubi formu....medjutim ova druga kombinacija mi se svidja,valjda jer i sama volim tako da se oblacim zimi, treca iz daljine izgleda ok, ali taj sako je tacno jedan od onih materijala koje ne volim :) prva haljina je lepog kroja,ali mi se ne svidja ni boja u kombinaciji sa materijalom, previse sljasti i meni crna i elektricno plava ne idu zajdno, a volim da kombinujem boje na nekonvencionalni nacin....

maraja keri - zlo i naopako.

Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...

Anne-Hathaway-jimmy-choo-Valentino_gossipGalleryDetail.jpg

Olivia Palermo, 16. novembra u Madridu...

olivia-palermo_b.jpg

Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima:mrgreen:...

url

Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...

olivia-palermo_b.jpg

Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima:mrgreen:...

url

Prva kombinacija mi je nekako "novogodišnje-dedamrazovska". Ne vidim dobro, čini mi se da je pismo slatko. Sandale takođe.
Druga kombinacija mi je besprekorna, od glave do pete.

Dragana Ognjenović (na otvaranju prvog Armanijevog butika u Beogradu)

hte33s.jpg

(Meni lično, prsten - mnogo sladak detalj. Obuća neadekvatna. I možda se nečim mogla malo razbiti crna.)

Ja ne znam gde nalazite fotografije domacih zvezda, pokusala sam da pronadjem fotografiju Slobode Micalovic upravo sa otvaranja butika buduci da sam istu videla u magazinu Grazia ali nisam uspela...

Licno mi se estetika Dragane jako dopada, pored Ane Sekularac i Roksande Ilincic ona je moj omiljeni srpski dizajner, medjutim slazem se sa tobom da ponekad ide u krajnost ali sam primetila da tu krajnost mahom nosi sama dok su njeni modeli vise "arhitektonski", kao da su gradjeni sloj po sloj pa mi oblino koriscenje crne u tom slucaju ne smeta, cini mi se kao da forma modela zahteva smirene boje...

Smokvica @ da, pantalone su savrsene, primetila sam jako lepe modele u high street radnjama poput Manga, Zare, Mexx-a po pristupacnim cenama doduse ne bas u aktuelnoj camel nijansi vec malo zagasitije...uzgred, mislim da su one napravljene za zene Vase gradje i visine obzirom na izduzenu siluetu...

Poslednja izmena:

olivia-palermo_b.jpg

url

Sve tri su mi prelepe. Ova prva haljina je lepa, ali je previse girly, licno ne bih to nosila. Olivia savrsena, kao i uvek. Dama sa 3. slike, takodje ima divnu haljinu.:heart:

Sloboda - lepo, odeca izgleda bas kvalitetno. Nedostaje jedna masivna zanimljiva ogrlica da podigne skroz crni look.

E sad, posle ovoga, neka se niko ne zali da ima debelu pozadinu.
Americka reperka Niki Minaj!

(sije malog cicka 100%)
nicki-minaj-1.jpg
nicki-minaj-wendy-05.jpg
nicki-minaj-wendy-02
nicki-minaj.jpg

KUDA IDE OVAJ SVET, ccc

Evo fotografije:

swxumu.jpg

Nemam objašnjenje, ali nema slike koju ja ne mogu da nađem. :D

Hehehe bravo...svaka cast na detektivskom njuhu...elem, kako sam procitala Sloboda i Ivan su odabrani da budu zastitna lica brenda Armani za Srbiju, verovatno su bili stilizovani povodom otvaranja butika, pretpostavljam od strane strucnjaka kuce Armani...deo koji se meni jako dopada se odnosi na negovanost Slobode, predivno osisanu kosu koja sjajiiiiii, neznu sminka, nokti prirodni i kraci u kontrasnoj nijansi u odnosu na kozu, prirodan ten...veoma lepo, inace garderoba na njima je prosto saliveno skrojena po cemu je Armani i poznat uostalom...

Trilijan...sta reci, danas je biti trendy ekvivalent biti u vesu...ne razumem ja tu modu ma koliko se trudila...

Back