- Poruka
- 21.194
obozavam miris lavande

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Uma Thurman...

Simpatican pric je konacno upitao devojku svojih snova da li bi se udala za njega...ona je, nadam se srecno i veselo, kazala I do my love...nasmejano su pozirali prilikom obajvljivanja svoje veridbe...lep par nama sta...

...Kejt sama...

...cini mi se da lepsu princezu Britanci nisu imali...

))
)) ne volim ove teske materijale,za koje ne znam ni kako se zovu, jer nekako cine da telo izgubi formu....medjutim ova druga kombinacija mi se svidja,valjda jer i sama volim tako da se oblacim zimi, treca iz daljine izgleda ok, ali taj sako je tacno jedan od onih materijala koje ne volim
 ne volim ove teske materijale,za koje ne znam ni kako se zovu, jer nekako cine da telo izgubi formu....medjutim ova druga kombinacija mi se svidja,valjda jer i sama volim tako da se oblacim zimi, treca iz daljine izgleda ok, ali taj sako je tacno jedan od onih materijala koje ne volim  prva haljina je lepog kroja,ali mi se ne svidja ni boja u kombinaciji sa materijalom, previse sljasti i meni crna i elektricno plava ne idu zajdno, a volim da kombinujem boje na nekonvencionalni nacin....
  prva haljina je lepog kroja,ali mi se ne svidja ni boja u kombinaciji sa materijalom, previse sljasti i meni crna i elektricno plava ne idu zajdno, a volim da kombinujem boje na nekonvencionalni nacin.... 

...Uma Thurman...

Stil "konobarica" obožavam-to je moja omiljena kombinacija! I nikad ne omane...
 Stil "konobarica" obožavam-to je moja omiljena kombinacija! I nikad ne omane...
Stil "konobarica"

...
... 
	Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...

Olivia Palermo, 16. novembra u Madridu...

Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima...

Anne Hathaway na premijeri filma Love & other drugs u NY. Haljina je rad kuce Valentino haute couture, inace se slika Anne nalazi u svim ovomesecnim modnim magazinima, preuzela sam je iz italijanskog Ella pa me bas zanima stav foruma...

Olivia Palermo, 16. novembra u Madridu...

Anne Hathaway u haljini kuce Gianfranco Ferré...meni se iskreno ona dopada u skoro svim izdanjima...

Ja ne znam gde nalazite fotografije domacih zvezda, pokusala sam da pronadjem fotografiju Slobode Micalovic upravo sa otvaranja butika buduci da sam istu videla u magazinu Grazia ali nisam uspela...

Evo fotografije:

Nemam objašnjenje, ali nema slike koju ja ne mogu da nađem.
Evo fotografije:

Nemam objašnjenje, ali nema slike koju ja ne mogu da nađem.