Modni žiri

...pa da...bodu oci i njegove cipele ali hajde samo zvocam pa nije red vise, gledajuci siru sliku dopadaju mi se, posebno u eri golotinje videti nesto ovako je praznik za oci. Lepi ljudi lepo odeveni a ne lepo skinuti...elem, proglasila sam cinicano popodne he...ne zamerite molim vas. Najvise mi se dopada njena haljina, uzana je, prati liniju tela a nije opeta...masa devojaka ima fetis broja a ne kroja pa se uvlaci kasikom za cipele u manji broj umesto da trazi svoj broj...pravo osvezenje Ruskinja, meni melam za oci...

Bas je lepa ova Ekaterina. Odeca kao iz sezdesetih :) svidja mi se.

I meni se baš dopada.
Gracilno. Sofisticirano. Labudovski. :)

Ko god postavljena dama bila - odlicno izgleda. Upravo sam na postovanja tela i biranje kroja spram tela mislila kada sam opisivala Ivu i Branku. Haljina joj pristaje saliveno, kosa je predivna, meka, svilenkasta, frzura, sminka, drzanje, cipele udobne ali ipka podrzavaju ladylike kombinaciju....pratilac takodje izgleda divno, kao par su preslatki...dopada mi se veoma njihov izgled

Meni ne ide raskopcana kosulja na ovakvo odelo. Valjda sam previse konzervativna :think:
Inace ni ja ne znam ko je Ekaterina, a ni ko su Maja, Iva, Ilda :rumenko:
(Branku znam, huh)

Екатерина je ruska glumica. Glumila je jednu od glavnih uloga u seriji "Бригада" (kod nas prevedenoj kao "Sašina ekipa"). Iva Štrljić i Maja Mandžuka su glumice (sram te bilo :)). Ilda je ćerka Šabana Šaulića, pevačica narodne muzike.

Павел Майков (ruski glumac)

2vmyc0n.jpg

...Da pokusam da pomognem, @QueenOfTheWorld...

62847095b8794fe8_Eva-Longoria.jpg
meni je ovo prelepo. Inace me doticna pomalo nervira, ali je haljina divna.
Jovana-Jankovic420.jpg

...Jovana Jankovic...
sminka nista ne valja. Uz vrat ove boje, gleva joj dodje ko da nosi masku. Nedostaje jedna dugacka biserna ogrlica da bi ubola stil dvadesetih. I torba mi ne ide na ovo. Suvise poslovna.
Biljana Ristić

jt43mr.jpg

Ijao! Beti Bup!!!! :super:

vesna trivalic mi se jako svidja sve do struka i lice i frizura i boja kose.ali pantalole i sandale nikako.kad pokrijem gornji deo podseca me na nekog muskarca,japanca.a pantalone kao da im visi ukakana pelena.bar tako su moja deca izgledala kad im oteza pampers.da izvinite na iskrenosti

Back