Modni žiri

Style I like :heart:

thing.21508810.l.jpg
thing.24439733.l.jpg
thing.12420432.l.jpg

I, ah, naravno, "Djavo nosi Pradu" :heart:

thing.20836385.l.jpg
thing.6796741.l.jpg

Poslednja izmena:
Jos uvek robujem pravilu 1od3 tako da je na prvoj slici malo previse koze prikazano za moj racun...slatko je pojedinacno ali kombinacija mi ne pase...
Saru Dzesiku ne vidim bas lepo...ono sto vidim je fino...
En Hatavaj...tj. Patrisa Fild u ovom slucaju (jer je ona radila kostim za film Djavo nosi Pradu) je pogodila sustinu svakodnevne odece...mada nisam bas objektivna jer se ja slicno oblacim u zivotu...meni se stil u filmu svidja za razliku od stila u seriji Sex & city koji mom oku nije prijatan...
Olivija Palermo je moj modni favorit uz Aleksu Cung i Sijenu Miler tako da slazem se, prelepa zena predivnog oka za modu...

Jos uvek robujem pravilu 1od3 tako da je na prvoj slici malo previse koze prikazano za moj racun...slatko je pojedinacno ali kombinacija mi ne pase...
Saru Dzesiku ne vidim bas lepo...ono sto vidim je fino...
En Hatavaj...tj. Patrisa Fild u ovom slucaju (jer je ona radila kostim za film Djavo nosi Pradu) je pogodila sustinu svakodnevne odece...mada nisam bas objektivna jer se ja slicno oblacim u zivotu...meni se stil u filmu svidja za razliku od stila u seriji Sex & city koji mom oku nije prijatan...
Olivija Palermo je moj modni favorit uz Aleksu Cung i Sijenu Miler tako da slazem se, prelepa zena predivnog oka za modu...

Boldovano potpisujem, ima par slatkih, simpaticnih i sik kombinacija ali ne malo puta mi se desilo da budem bas neprijatno iznenadjena... U seriji se, po meni, najbolje oblaci Samanta :)

Takodje naprosto obozavam i odusevljena sam stilom Lauren Konrad, a evo i na sta pod tim mislim:

thing.24719668.l.jpg
thing.18852252.l.jpg
thing.25082419.l.jpg

Uh, kozna jakna i fensi haljinica-mmm :zaljubljena:

Nesumnjivo dosadnjikavo, ako se ja pitam :)

Ovu kombinaciju bi eventualno spasao neki sirok boje u paru sa stiklama i velike mindjuse, recimo alke.

Inace mi se obuca ne dopada uopste, haljinu bih samo jos malo skratila da se lepo vide cela kolena...

U svakom slucaju, totalni promasaj ako je u tome bila kad su joj zvezdu i dodeljivali...

Riz Viterspun dobila zvezdu...

96120_106-reuter-fred-prouser_origh.jpg

malo dosadnjikavo, ako se ja pitam.

...ako se ja pitam Riz izgleda vrlo nezno u koktel haljini, za moj racun laskavog kroja...dopada mi se...veoma volim ociscen izgled od detalja a cini mi se da ona zna da ga iznese, nije to lako izvesti jer licnost tu prva istupa, ispred garderobe, ispred nakita, valjda se zato divim minimalizmu buduci da je meni najlepsi nonsalantni sklad na ovoj fotografiji uz osmeh koji iskreno najpre vidim...

...joooooj bas mi je neprijatno da kazem ali meni se ne dopada uopste...
...nikako ne volim stav must be sexy stav pa onda ove rastegljive haljine izgledaju kao carape koje navuku, bez kroja, bez "pada", previse potencirano telo,
mahom nisu u pitanju neke kvalitetne tkanine...ruzno je reci ali mene sve te virsla haljine podsecaju na robu sa ulicnih tezgi pa makar kostale hiljadu evra...
Ne svidja mi se ni potenciranje toliko izlizanih zenskih atributa, danas je svuda golotinja da mi prosto u oci upada covek koji istoj ne robuje...ova bela traka preko grudi ne sluzi nicemu osim da istakne grudi
a haljina vec istice celo telo, kratka je, izbacuje grudi pa jos i bela traka preko njih...za moj racun vrlo lose jer kroja ovde nema a skinuti se dodje najlakse i to moze svako...

ni meni se ne svidja, a posebno ta bela traka koja nema nikakvu estetsku funkciju (meni naprotiv pravi preveliki kontrast koji bode oci), i haljina bi bila bolja da je samo ta crna podloga ispod bez ostalih momenata.

Ja sam samo htela reci da je ovo za nju i vise nego napredak kada se uzme u obzir kako se ona inace pojavljuje u javnosti (isla je na zurku u donjem vesu i providnom mantilu, pa vi vidite).

Ova haljina je, zajedno sa tasnicom i cipelama, za nekoliko stepena kulturnija i elegantnija (primerenija njoj) nego 70% drugih u kojima sam je ja videla.

Tako da moja poenta nije da je sama haljina nesto narocito, vec da je Paris kao licnost malo modno sazrela i batalila (makar samo na to vece) stil poludele Barbike.

C, c, c, pa sta ste se sve uspavale? Budjenjeee :)

Evo jedne diiivne (moje omiljene) Carrie haljinice :heart: I jedne jako simpa jeans plus kosuljica kombinacije... :kiss:

thing.6720827.l.jpg
thing.18098539.l.jpg

Poslednja izmena:

Back