Modni žiri

Ona je savršen primer koliko pogrešan outfit može da naškodi imidžu osobe. Da ne pričam o prvom utisku kada se sa nekim upoznajete.

Njen publicitet joj daje priliku da bude modni uzor, a ne ženski vic na dve noge.

Ma ona je cirkus.
Sramota za nas zene. Da idealizujemo jednu ovoliko netalentovanu, vestacku, glupu osobu umesto da nas zanima sta se desava sa kreativnim, pametnim ili dobrim ljudima mi gledamo ovu drolju. I jos placamo za to da je gledamo.
Mislim ne ja... ali koliko njih. :dontunderstand:

Ali nije ona kriva krivi smo mi. Ne bi ona bila "poznata" da zivimo u normalnom svetu.

A mukica J.Lo
Nije joj lako..toliko para..tako malo ukusa
Jennifer+Lopez+Preen+Topman+1.jpg

Jennifer+Lopez+Preen+Topman+3.jpg

Jennifer+Lopez+Preen+Topman+5.jpg

I nešto neobično...Emma Stone...

Haljina mi se zapravo jako sviđa ( što je više gledam to mi je lepša) , ima neki retro vibe ( gornji deo je posebice jako lep) - no za moj ukus rukavi su možda za nijansu previše puffy. Svejedno mi se sviđa što je rizikovala.
Ali šminka( karmin posebno ) i frizura su blagi užas, ne shvatam šta joj bi. Neprepoznatljiva je...na momente deluje ko malo normalnija verzija Lindzi Lohan...što nije kompliment.

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+3.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+5.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+7.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+2B.jpg

I nešto neobično...Emma Stone...

Haljina mi se zapravo jako sviđa ( što je više gledam to mi je lepša) , ima neki retro vibe ( gornji deo je posebice jako lep) - no za moj ukus rukavi su možda za nijansu previše puffy. Svejedno mi se sviđa što je rizikovala.
Ali šminka( karmin posebno ) i frizura su blagi užas, ne shvatam šta joj bi. Neprepoznatljiva je...na momente deluje ko malo normalnija verzija Lindzi Lohan...što nije kompliment.

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+3.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+5.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+7.jpg

Emma+Stone+The+Croods+Premiere+Gucci+Tom+Lorenzo+2B.jpg

Meni bi se haljina dopala sa ovim gornjim delom ali bez rukava :ok:
Inače Ema Stoun je skroz ok. ali sa ovom frizurom i šminkom kao neka pudla. Sveopšti utisak je jako loš :eek:

Amanda - Gornji deo prve haljine mi se jos i dopada ali ostalo ne. Druga haljina je lepa. Pogodila je i frizuru :)

J. Lopez - :eek:

Emma - Tu mi maaalo izgleda kao Sienna Miller "mamurna" (prva slika). Haljina jeste zanimljiva ali slazem se za rukave. Ovaj stil joj ne stoji uopste, ni kosa ni sminka :confused:

J.Lo - Jeftina kičerica.

Ocena: 1

Emma - zanimljiva haljina, ali na modelu mi se više sviđa zbog sveukupnog utiska.

Ocena: 5

Amanda 1 - Niđe veze.

Ocena: 2 (jer ipak nije tako tragična kao Jennifer)

Amanda 2 - Lepa frizura i fina haljina, posebno deo gde je korset. Ali mi je neshvatljiv ovaj "ghetto" trenutak (to je bar moja asocijacija na njen upečatljivi nakit). Sasvim je suvišan.

Ocena: 3

E ajmoo sada malo muškarce, počeću od Robert Downey Jr. koji uvek ima ''zanimljive'' odevne kombinacije :mrgreen:

robert_downey_jr_pca.jpg

Robert+Downey+Jr+Suits+Men+Suit+Nz286tSLj7Vl.jpg

article-1235113-0790E38B000005DC-307_306x735.jpg

Ima baš dosta varijanti sa njim, još neobičnijih, ali za početak ove tri da prokomentarišemo...

Rooney Mara
in Balenciaga

Rooney-Mara-In-Balenciaga-Side-Effects-Berlin-Film-Festival-Photocall.jpg

Rooney-Mara3.jpg

Mnogo mi se dopada kombinacija, klasicna, a ipak neobicna. Gruba, a krhka.
Svidja mi se sto je nakit svela na minimum i ubacila miks razlicitih komada prstenja, ali harmonicno u zlatnoj boji. Takodje, smatram da je tamno crveni karmin odlican izbor! :ok:
Jedino frizurom nesto nisam zadovoljna, trebala je mozda da je skupi bez razdeljka...

Back