**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.869
Moj izbor bi bio sledeci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oscars 2013
Jennifer Aniston - nije loše, ali ni ja nisam oduševljena..
Amy Adams - ne dopada mi se uopšte, donji deo je kao jambolija..
Jessica Chastain - Baš mi se dopada
Charlize Theron - dopada mi se, volim ovako krojene haljine, a njoj ovo baš dobro stoji.
Sally Field - ne,ne..

Stacy je stvarno lepa, nisam ni primetila ranije njenu haljinu.
I sta kazete na H&M haljinu? Debut!
Maaalo je izguzvana ...
Helen Hunt
![]()
I zanimljivo je da je haljina jeftina i eco - friendly ali joj zato nakit kosta 700 000 dolara.![]()

Sviđa mi se mala Rosamund! Volela bih samo da taj cvetni print izgleda malooo skuplje i bogatije...baš nekako deluje amaterski mada je svakako lepa kombinacija. Nešto na sličnu foru ( samo mnogo ekstravagantnije i lepše ) je jednom nosila Anna Wintour, mislim da je i ovde bilo fotki ...
Idem sad da vrtim ostale fotke, čitavih 150![]()

Evo još jedne lepe i nezapažene, po meni
Allison Williams - Valentino
meni je ovo lepa haljina ali činjenica je da nije baš Oskarovska...previše je ' tiha' za takvu dodelu
...Ukoliko se ne varam i ovo je snimak dolazaka na after party, sto objasnjava manje glamurozan izbor toalete nego sto je uobicajeno u ceremonijalnom delu...Imam utisak da su ove godine daleko zanimljiviji modeli vidjeni upravo posle oficijelnog dela, sudeci prema onome sto sam imala priliku da vidim...Evo još jedne lepe i nezapažene, po meni
Allison Williams - Valentino
meni je ovo lepa haljina ali činjenica je da nije baš Oskarovska...previše je ' tiha' za takvu dodelu
![]()

Ovu haljinu bi cak i ja nosila

en - kolko ta zena ne zna da se obuce, pa gde na onauj bledi ten tu isprano roze boju, skroz se stopila sa njom, da nije te braon kose ne bi je covek ni primetio da postoji![]()
selma izgleda ko patuljak verzija karijatide sa onim cudom na glavi i tom haljinom....
sandra bulok fino izgleda, ide haljina uz nju mnogo bolje nego one klasicne glamurozne haljinetine kojima obicno teze holivudske zvezde.