Modni žiri

...@Pogledala sam set fotografija sa ovog dogadjaja i zakljucila da dugo nije odrzana red carpet manifestacija na kojoj je gotovo nemoguce bilo videti zaista dobro odevenu osobu...Ono sto sam imala prilike da vidim je porazavajuce, uz par izuzetaka koji jedva prelaze prosek prema parametrima koji su meni licno bitni prilikom formiranja utiska o necijem izgledu - pre svega kako osoba nosi i kako njoj pristaje odabrani model (moje licne preferencije sa tim nemaju nikakve veze i cesto mi se dopadne nesto sto nikada ne bih ponela, ali je savrsen izbor za osobu koja model nosi)...

...Veliki broj modela sa dogadjaja mozete pogledati ovde...

http://2.***************/--Lx9FZf4C4A/URXTpI6hRMI/AAAAAAAALSA/A52R06A0zo8/s640/amy+adams+85th+Academy+Awards+Nominations+Luncheon.jpg

...@Pilence, oprosti, kasnim sa odgovorom - u pravu si kada je obuca u pitanju...Haljina je napravljena od tankog, transparentnog materijala (muslin je najverovatnije u pitanju), koji trazi laksu obucu...Medjutim, problem je u modelu, odnosno kroju, koji otkriva veoma malo koze, uz retro paralelu sa trendom '80ih - 'zatvorena' oko vrata, dugih rukava, duzine do pola lista (krajnje nezahvalna, posebno za zene koje nemaju duge noge ili imaju tanak glezanj) i plisirana suknja, uz porube i volancice na gornjem delu i nelogicni geometrijski egzibicionizam na ledjima, koji bi, pretpostavljam, trebalo da pruzi savremeni, sexy twist inace retro modelu...Ovako krojena haljina, da nije izreza na ledjima, mogla bi se nositi i uz cizme, sa odgovarajucim komadima koji prate kompletan look...Posto je ovde u funkciji red carpet modela, potrebna je laksa obuca, ali sto jednostavnija, imajuci u vidu da je model haljine izuzetno busy - od kroja do dezena...Obicno busy dezen podrazumeva jendostavan kroj - ovde to nije slucaj...Posto je ipak 'zatvorena', sa plisiranom suknjom do pola lista, ne bi odgovarao potpuno otvoren model sandala, niti busy model obuce...Otuda jednostavne, jednobojne, neutralne cipele koje dizajnom, iako jednostavnim, ne prate, iz mog ugla, retro pricu haljine...Visina potpetica i platformi (koje su sve manje aktuelne, srecom) ukazuju na potrebu da se osobi izduzi noga, s' obzirom da tezina ne predstavlja problem u njenom slucaju....Kraci model drugacijeg kroja bi delovao mnogo efektnije i omogucio kreativniji izbor obuce...:zag:

Mene ova haljina užasno podseća na fotografiju iz 80-ih na kojoj je, e da me ubijete ne znam koja, glumica, znam da je imala divnu, dugu kosu, dole čizme od meke kože na štiklu a gore šešir od nekog finog materijala sa talasastim obodom i ooogromne naočare. Al sam ga opisala, užas:zcepanje: Ali probaću da nađem fotku.

Ebeš me, ja taj celulit nisam ni videla dok nisam približila nos ekranu. A da ga ti nisi sugerisala ne bi se ni setila da to radim :lol:

Nisam toliko kritična prema strijama i celulitu osim ako je u pitanju zaista vulgarni displej istog.
Po meni je degutantno gola ****** ružna bilo da je savršena ili da ima celulita.
A ovo mi stvarno nije vulgarno na njoj ( možda bih oko grudi malo pokrila dodatno)..i stvarno mi ne smeta to malo celulita .
Zapravo mislim da ima lepo telo...ne znam jel radila grudi, nešto se tripujem da su malo nabudženije al ne menja stvar

Poslednja izmena:
...Til je toliko jeftin materijal, sa isto takvim vizuelnim utiskom, da bi primenu trebalo da ima samo u baletskoj kostimografiji i industriji vencanica (kao deo konstrukcije koja daje formu modelu i spolja nije vidljiva - ziponi, podsuknje)...Dama na fotografiji podrazava zlatno doba Holivuda sminkom i frizurom (young Elizabeth Taylor style), sam kroj ne pristaje lose njenom telu, ona zaista ima stav, ali je u pitanju model koji je nemoguce izneti sa stilom, bez obzira na stav i personality...

...Pokusala sam da izdvojim par modela koji su izrazito losi iz mog ugla i zakljucila da ih ima previse...Zaista neobicna dodela 'Grammy' nagrada u modnom smislu...

I šta misliš ima li donji veš ili ne? Ako da-kako, gde je? A ako ne-zamisli kako sedne i kako zaklanja te providne delove na pubičnom delu.
Baš sam zagledala i rekla bih da nema veš ili misliš da grešim? Zamisli šta se sve vidi kad sedne, a ne mislim na strije i celulit:lol:

Mozda ima tange. :)

Iskreno ja ni nisam sigurna da je to celulit. Nisam nasla sliku na netu gde se bolje vidi, ali da je stvarno celulit svugde po netu bi pisali o tome - jer su takvi da uvek traze gresku, a nigde ne spominju to.
Meni se isto dopada njena haljina, mislim da joj dobro stoji i ima telo za tako nesto.

Kako ste pisali o Adele i kako joj ne stoji ta haljina, a inace je lepa samo eto nije za nju... setila sam se: Karlie Kloss

karlie-kloss-grammys.jpg
Karlie-Kloss-Grammy-620x349.jpg

Lepa je haljina i bas sexy, ali NIJE za nekoga ko ima 40 kila. Vidim joj rebra! Fuj.
Zamislite samo da istu haljinu nosi zena koja ima tamniji ten i ne daj boze grudi i dupe. To bi bilo lepo.

Uh, Karli mi i inače nije omiljena.
Inače ima jako lepo telo i bokove , strukić uzan, duge noge ali mršava je pa to ne dolazi do izražaja baš, kao i kod većine takvih manekenki.
I loše joj stoji haljina ova...slažem se

Kim Kardašijan ne liči ni na šta,
Izgleda kao turbo folk pevaljka.

Gore kao da ima gornji deo nekog degutantnog sado-mazo kompleta, čisto sumnjam da nosi donji veš (suknja je providna), a pojas ima posebnu "čar". :zcepanje:
Šta je htela ovim outfitom da poruči svetu - pojma nemam, ali po meni je ovo samo još jedna u nizu potvrda da ona (mili)grama mozga nema.

...Umesto komentara ovog izdanja Kim Kardashian, pokusala sam da pronadjem alternativu koja joj bar malo laska...

original.jpg

Kim mi je totalno antipatična kao pojava, ali objektivno gledano, ova kombinacija je damska i pristojna, a seksi i ženstvena.
Ovakav roj haljine njene izražene obline ističe na laskav, a ne na smešan i vulgaran način, kao na prethodnoj fotografiji.

Ocena za celokupan izgled na ovoj slici: 6

Evo još nekih njenih gde se obukla sa stilom i ukusom:

5a017ddd53c61cc37bd7abe852b7c71a.jpg

abafcc41a4bf22619be459b5be319070.jpg

372be08a6a121de9b7df63d34d6cff11.jpg

Back