ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
...@Pogledala sam set fotografija sa ovog dogadjaja i zakljucila da dugo nije odrzana red carpet manifestacija na kojoj je gotovo nemoguce bilo videti zaista dobro odevenu osobu...Ono sto sam imala prilike da vidim je porazavajuce, uz par izuzetaka koji jedva prelaze prosek prema parametrima koji su meni licno bitni prilikom formiranja utiska o necijem izgledu - pre svega kako osoba nosi i kako njoj pristaje odabrani model (moje licne preferencije sa tim nemaju nikakve veze i cesto mi se dopadne nesto sto nikada ne bih ponela, ali je savrsen izbor za osobu koja model nosi)...
...Veliki broj modela sa dogadjaja mozete pogledati ovde...
http://2.***************/--Lx9FZf4C4A/URXTpI6hRMI/AAAAAAAALSA/A52R06A0zo8/s640/amy+adams+85th+Academy+Awards+Nominations+Luncheon.jpg
...@Pilence, oprosti, kasnim sa odgovorom - u pravu si kada je obuca u pitanju...Haljina je napravljena od tankog, transparentnog materijala (muslin je najverovatnije u pitanju), koji trazi laksu obucu...Medjutim, problem je u modelu, odnosno kroju, koji otkriva veoma malo koze, uz retro paralelu sa trendom '80ih - 'zatvorena' oko vrata, dugih rukava, duzine do pola lista (krajnje nezahvalna, posebno za zene koje nemaju duge noge ili imaju tanak glezanj) i plisirana suknja, uz porube i volancice na gornjem delu i nelogicni geometrijski egzibicionizam na ledjima, koji bi, pretpostavljam, trebalo da pruzi savremeni, sexy twist inace retro modelu...Ovako krojena haljina, da nije izreza na ledjima, mogla bi se nositi i uz cizme, sa odgovarajucim komadima koji prate kompletan look...Posto je ovde u funkciji red carpet modela, potrebna je laksa obuca, ali sto jednostavnija, imajuci u vidu da je model haljine izuzetno busy - od kroja do dezena...Obicno busy dezen podrazumeva jendostavan kroj - ovde to nije slucaj...Posto je ipak 'zatvorena', sa plisiranom suknjom do pola lista, ne bi odgovarao potpuno otvoren model sandala, niti busy model obuce...Otuda jednostavne, jednobojne, neutralne cipele koje dizajnom, iako jednostavnim, ne prate, iz mog ugla, retro pricu haljine...Visina potpetica i platformi (koje su sve manje aktuelne, srecom) ukazuju na potrebu da se osobi izduzi noga, s' obzirom da tezina ne predstavlja problem u njenom slucaju....Kraci model drugacijeg kroja bi delovao mnogo efektnije i omogucio kreativniji izbor obuce...![]()
Mene ova haljina užasno podseća na fotografiju iz 80-ih na kojoj je, e da me ubijete ne znam koja, glumica, znam da je imala divnu, dugu kosu, dole čizme od meke kože na štiklu a gore šešir od nekog finog materijala sa talasastim obodom i ooogromne naočare. Al sam ga opisala, užas