Modni žiri

Pretpostavljam da pod ljudima misliš i na nas ovde.
Mislim da ipak imamo oči i da nismo toliko bezumni da ' lupamo po analogiji bez gledanja' pa eto, tebi je ružna, nama nije.
Ja joj po difoltu praštam više nego drugima ali opet ne smatram da je haljina ružna ( sem proreza koji kvari stvar).
A naravno, stvar spašava i to što smartam da je Marion lepo nosi.

Nisam mislila na vas ovde. Mislila sam na druge sajtove koji se modom profesionalno bave.
Kako posecujem iste i stvarno retko omasim koliko toliko imam prava da iznesem svoj stav da crne spic cipele, zuta haljina, sjajna ogrlica i crveni karmin u kombinaciji sa peplumom i tilom ispod njega skupa nisu srecna opcija. A tebi moze da se svidi sta god, to mene ne zanima.

A sada malo pevačice ;)

Lana Del Rey
Lana-Del-Rey-white-dress-Wayne-Cooper-GQ-Men-of-the-Year-Awards.jpg

images

outfit_medium_7e4f4b54-5d51-4fb4-b6e4-aacb886406a8.jpg

Poslednja izmena:
Leona: Bolje joj stoji tamnija kosa!
Prva kombinacija je lepa... ali ta srebrna haljina mi se ne dopada, podseca na spavacicu. :)

Grammy Awards sinoc:

Rihanna :) Nice!

rihanna-grammys-3-600x450.jpg

Beyonce isto odlicna!

628x471.jpg

Kelly Rowland... khm :D

kelly-rowland-georges-chakra-couture.jpg

A sad malo kritike:

Jennifer, zao mi je ali je Angelina ubila ovu pozu... i slicne haljine not ready for resurrection :D

Jennifer-Lopez-2013-Grammy-Awards.png

Katy Perry - ova haljina je perverzna :) znam znam da ne pokazuje previse, ali ... ni boja haljine mi se ne dopada. Ni kosa.

49964da7f317a1d7_katy.xxxlarge.jpg

BONUS - Florence Welch :mrgreen: niiice.... kao zmija.

article-0-177DB271000005DC-793_310x686.jpg
article-0-177DE775000005DC-693_306x686.jpg

Poslednja izmena:
A sad malo kritike:

Jennifer, zao mi je ali je Angelina ubila ovu pozu... i slicne haljine not ready for resurrection :D

Jennifer-Lopez-2013-Grammy-Awards.png
pa da je i nije ubila, ova zena nema telo da iznese ovakvu haljinu, a noge joj posebno izgledaju ko papci ovde i sva je kratka i zdepasta a ovo sta nosi to naglasava....uzas, sve to na njoj izgleda tragicno, na nekom drugom bi verovatno daleko bolje izgledalo.

Beyonce-čista 10, a može i +. Ne mora se nositi haljina na svakoj dodeli da bi bila elegantna i zapažena-sjajno!:ok:

Ali Kelly Rowland sa ovom "geometrijski" providnom haljinom-znači debakl sa celulitom koji se providi na levoj guznoj polutki:dash: Ne mogu da verujem da toliko slepo veruju stilisti da se uopšte ne pogledaju u ogledalo pre nego što izađu na svetlost dana?!

pa da je i nije ubila, ova zena nema telo da iznese ovakvu haljinu, a noge joj posebno izgledaju ko papci ovde i sva je kratka i zdepasta a ovo sta nosi to naglasava....uzas, sve to na njoj izgleda tragicno, na nekom drugom bi verovatno daleko bolje izgledalo.

Užas stvarno. Što kaže Ériu,butkice su prilično strašne ovde.
Nit joj stoji nit je haljina nešto spektakularna. U biti smeta mi taj materijal, podseća me na onaj svilenkasti streč što je pola haljina kod Kineza od njega...to može lepo da stoji samo nekom ko ima super izvajano vitko telo pa mu se oprsti ocrtavanje...ali ovo :sad2:

Al zato mi je Bijonse neočekivano dobra.

Dženi je definitivno malo precenila sebe.

Tejlor ima lepu haljinu, ali slažem se da je već počela da izgleda isto, premda u različitoj odeći.

Keti je užasna, ovo je nakaradno.

Florens... Samo jedno pitanje... ZAŠTO?! :rida:

A Keli, Bjons i Rajana... Bravo!

Najbolja je Bjonse, postavlja nove visoke standrade, prvo je osveženje!

Rajana me je prijatno iznenadila što izgleda kao dama, dugo je nisam videla u takvom izdanju.

A Keli izgleda odlično i haljina jeste veoma smela, ali što da ne? Na mene uopšte ne ostavlja utisak da je nepristojna.

Eh da, u vezi ostalih

I meni nije loša haljina na Keli...grafički je zanimljiva i ne doživljavam je vulgarno mada msilim da veliku ulogu igra to ko je nosi. Na njoj mi ne izgleda jeftno..na nekom d rugom, ko zna.
Ne vidim detalje na Rijaninoj haljini ali deluje lepo ovako izdaleka.
Tejlorica lepo izgleda al počela je da se ponavlja.
A Florence je luda Lizard Queen i obožavam je. Boja je sjajna i ona izgleda kao da uživa:D
Keti Peri mi je vulgarna i u jutenom džaku, jbg, puna sam predrasuda:heart:

...@Pogledala sam set fotografija sa ovog dogadjaja i zakljucila da dugo nije odrzana red carpet manifestacija na kojoj je gotovo nemoguce bilo videti zaista dobro odevenu osobu...Ono sto sam imala prilike da vidim je porazavajuce, uz par izuzetaka koji jedva prelaze prosek prema parametrima koji su meni licno bitni prilikom formiranja utiska o necijem izgledu - pre svega kako osoba nosi i kako njoj pristaje odabrani model (moje licne preferencije sa tim nemaju nikakve veze i cesto mi se dopadne nesto sto nikada ne bih ponela, ali je savrsen izbor za osobu koja model nosi)...

...Veliki broj modela sa dogadjaja mozete pogledati ovde...

http://2.***************/--Lx9FZf4C4A/URXTpI6hRMI/AAAAAAAALSA/A52R06A0zo8/s640/amy+adams+85th+Academy+Awards+Nominations+Luncheon.jpg

...@Pilence, oprosti, kasnim sa odgovorom - u pravu si kada je obuca u pitanju...Haljina je napravljena od tankog, transparentnog materijala (muslin je najverovatnije u pitanju), koji trazi laksu obucu...Medjutim, problem je u modelu, odnosno kroju, koji otkriva veoma malo koze, uz retro paralelu sa trendom '80ih - 'zatvorena' oko vrata, dugih rukava, duzine do pola lista (krajnje nezahvalna, posebno za zene koje nemaju duge noge ili imaju tanak glezanj) i plisirana suknja, uz porube i volancice na gornjem delu i nelogicni geometrijski egzibicionizam na ledjima, koji bi, pretpostavljam, trebalo da pruzi savremeni, sexy twist inace retro modelu...Ovako krojena haljina, da nije izreza na ledjima, mogla bi se nositi i uz cizme, sa odgovarajucim komadima koji prate kompletan look...Posto je ovde u funkciji red carpet modela, potrebna je laksa obuca, ali sto jednostavnija, imajuci u vidu da je model haljine izuzetno busy - od kroja do dezena...Obicno busy dezen podrazumeva jendostavan kroj - ovde to nije slucaj...Posto je ipak 'zatvorena', sa plisiranom suknjom do pola lista, ne bi odgovarao potpuno otvoren model sandala, niti busy model obuce...Otuda jednostavne, jednobojne, neutralne cipele koje dizajnom, iako jednostavnim, ne prate, iz mog ugla, retro pricu haljine...Visina potpetica i platformi (koje su sve manje aktuelne, srecom) ukazuju na potrebu da se osobi izduzi noga, s' obzirom da tezina ne predstavlja problem u njenom slucaju....Kraci model drugacijeg kroja bi delovao mnogo efektnije i omogucio kreativniji izbor obuce...:zag:

Poslednja izmena:
Kelly Rowland... khm :D

kelly-rowland-georges-chakra-couture.jpg

Čekajte devojke, hoćete reći da vam nije degute to što joj se vidi celulit na guzi (moja greška-desna polutka guze je u pitanju) kroz providni deo haljine?!
Za ovakvu haljinu koja, ne samo da je smela nego traži savršeno izvajano telo i bez ikakvih vizuelnih mana-celulita, strija i ostalog što se kroz nju providi.
I pravo da vam kažem baš mi je drago što su im uveli novi dress code, koji će golotinju i neukus, nadamo se svesti na neku prihvatljivu meru.

Back