E, a SAD malo o Divcu, jeeeeee : )
Šta je bilo, pa nije dugo pominjan!
A zapravo, hoću da kažem, kako njega više štite moderatori i vlasnici foruma. ne smeš da bekneš, odmah te sa kojekakvih niknejmova opauče kako imaš nešto lično protiv, kako ovo kako ono. Da se razumemo, lično nemam ništa. Imala bih, da mi je njegova žena uvalila jednu od onih lažnjaka-tašni koje je valjala. Ovako skroz bi mi bili idoli i ostali simpa i pojedinačno i kao porodica da nisu krenuli u ujdurmu sa sje.a.a.nj.m firmi i aferama, a posle sa ovom humanitarnomm akcijom koja kao da je proizašla iz studija Volta Diznija. Dakle, pokažite mi, imenujte mi... bilo koju drugu humanitarnu akciju gde od početka DO DANAS niko nikada nije rekao medijima KOLIKO JE TAČNO skupljeno para. Ili "se još ne zna" ili je skupljeno "oko.... dinara". izbeglice su trebale da budu useljene krajem januara. Nigde izvinjenja. Ništa. Samo prekjuče nova afirmativna vest: DESET kuća za izbeglice adaptira od napuštenih seoskih gazdinstava u okolini kraljeva Divčeva humanitarna organizacija." Ajd da vidimo i jun! Mene jedino vređa što i Divac i njegovi savtenici misle da baš svi u srbiji imaju IQ ispod njegovog. Zaboravio je da visina nije identična koeficijentu inteligencije. Da jeste... mudrije bi on ovo sve odradio. A i alavost je GADNA i neizlečiva boljka.