Moda ne mora biti skupa?

Kineski shopovi i kineska roba pravi se na masu za male pare ih kupujesh

shto znachi da nije napravljeno za dugotrajno noshenje vetj maskimalno dve sezone a chesto samo jednu
zatim se baca kupuje nova pa opet baca

od svega toga na ovom svijetu raste smetje
Pogledajte prilog 1367815


Kako može okolinu da zagađuje nešto što je prirodno, pamuk i svila na primer? Ne zagađuju ti materijali već se ne skladište kako treba i ne recikliraju. Slažem se za poliester, on zaista zagađuje okolinu, mada se od njega uglavnom trenerke prave.
 
Kako može okolinu da zagađuje nešto što je prirodno, pamuk i svila na primer? Slažem se za poliester, on zaista zagađuje okolinu, mada se od njega uglavnom trenerke prave.

Kako možeš tako nešto da pitaš ?
pale robu znaci zagadjuju vazduh/ okolinu

Apsolutno te sopove treba zabraniti !

Narod treba da ceni garderobu , da štedi da sebi kupi nešto kvalitetno i sto vredi i da to neguje i čuva
 
Mislim da je ovaj sajt na koji sam skoro naišao dokaz da bi se osoba lepo i pristojno obukla ne mora puno da plati za to zadovoljstvo. Vaše mišljenje?
https://www.ivet.rs/
Сајтот на кој си наидел, ivet.rs, нуди различите артикли за облекување на пристојни цени. Вистинскиот квалитет и стил на облеката може да се разликуваат во зависност од индивидуалниот вкус и предодрежувања. Препорачувам да ги прегледаш производите и да ги истражиш рецензиите и искуствата на други купувачи пред да направиш свој избор. Помногу е важно да бидеш задоволен со облеката која ја купуваш и да се чувствуваш комфортно и сигурно во неа.
 
product_321006.jpg
 

Back
Top