Moda ne mora biti skupa?

nije sve povoljno tj jeftino automatski loše(osim jeftinih političkih poena naravno) a vala nije ni sve skupo automatski dobro bez obriza što je konkretno skupa garderoba automatski in za razne skorojeviće i mentole koji su operisani od kritičke misli recimo gde misle čim je nešto skupo onda to mora da vredi a kad nije to ne valja ništa nema druge,eto to je moje mišljenje

Šta fali ovoj kombinaciji na primer?

product_331303.jpg

Zašto je loše? Meni ok izgledaju većina stvari ovde na sajtu.
Ne radi se samo o slicicama na sajtu.

Kao i svaki online retail odece i obuce...Fashion Nova, Boohoo, Rosegal, Wish, itd...dobavlja uglavnom robu iz Kine od razlicitih dobavljaca i proizvodjaca pa kako ti se zalomi sreca.
Moram da dodam da Ivet nije nista jeftiniji nego da odes u H&M, NewYorker, Waikiki, itd...
Dakle bilo je kada su haljine koje sam narucila bile pristojne (ono, nista ekstra kvalitet ali ni ne ocekuj po toj ceni), a bilo je da su poslali neko djubre bukvalno. Ni za krpu nije, takav kvalitet materijala.

Poslednja izmena:
Pa hajde da vidimo tvoj ukus, izbaci nešto, nebitno koliko košta, da vidimo koji to dizajn tebi paše.
Da dodam jos i ovo. Online biznis cveta. Lutrija je sve sta narucujes.
Mnogi sajtovi odece samo kopiraju sa Alija slicice i preprodaju po 5x vecoj ceni.
Mnogi kopiraju dizajniranu odecu i prodaju recimo umesto za 2000 dolara po 200 dolara.
Tebi na slicici izgleda isto, kada dobijes nigde veze.

Dakle jedno je sta je na slicici, drugo sta je uzivo. Ne uvek ali...Kao sto rekoh....Pola pola :D

Kod mene u blizini se otvorio novi butik i tu sam kupila mantil i par majica ekstra kvalitet za normalne cene.
Mislim da samo treba cunjati po gradu i da se može naći kvalitetnija (i da nije uniformisana) roba po normalnim cenama
samo što to mene izuzetno mrzi. Mrzim kupovinu i probavanje sto stvari. Zato kad treba nešto da kupim pitam sve da li znaju gde ima da se kupi
nešto normalno po normalnim cenama i tako se informišem. U big-u i promenadi nikad ništa nisam kupila jer mi se ne svidja ta roba.
A nije ni kvalitet.

Kod mene u blizini se otvorio novi butik i tu sam kupila mantil i par majica ekstra kvalitet za normalne cene.
Mislim da samo treba cunjati po gradu i da se može naći kvalitetnija (i da nije uniformisana) roba po normalnim cenama
samo što to mene izuzetno mrzi. Mrzim kupovinu i probavanje sto stvari. Zato kad treba nešto da kupim pitam sve da li znaju gde ima da se kupi
nešto normalno po normalnim cenama i tako se informišem. U big-u i promenadi nikad ništa nisam kupila jer mi se ne svidja ta roba.
A nije ni kvalitet.
Najsigurnije je da pipnes, probas kao sto si rekla.
Jer recimo dzabe sam ja kupila 10 stvari kao jeftino, kada mi se od toga svidja samo 5. Bacene pare.

Back