Mislim da je ovaj sajt na koji sam skoro naišao dokaz da bi se osoba lepo i pristojno obukla ne mora puno da plati za to zadovoljstvo. Vaše mišljenje?
https://www.ivet.rs/
https://www.ivet.rs/
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zašto je loše? Meni ok izgledaju većina stvari ovde na sajtu.Taj sajt je meni 50-50%. Pola stvari koje sam narucila je smece, pola je ok. Ukoliko se naruci nesto sto nije na stanju nekada se ceka i mesecima, doista vrate pare...posle 3 meseca mislim? Tako nesto, ali su mi vratili.
Dosadno
Dobar dezen , lep , ne sviđaju mi se rukavi uopšte , pufnasto na kub
Boja dobra , preklop očajan, nespretan, treba da krene od pola butina ako ne pevamo u granduHaljina Ksaliola Berge 2340 RSD. Niže može samo džabe sa dame sa vitkijim stasom.
Pogledajte prilog 1367559
Uf.Možda taj nadrealizam crno u belo i ne bi bio toliko loš kada bi se gore našlo bolje rešenje od tog glupog izreza u kompletu sa rukavima izgleda previše , a i uz ovo ne ide toliki nakit. Dobar friz.
Pa hajde da vidimo tvoj ukus, izbaci nešto, nebitno koliko košta, da vidimo koji to dizajn tebi paše.Ali da , previše je za naš standard da plaćamo dizajnerski prihod i može da se pronađe i kvalitetno i lepo urađeno po mnogo pristupačnijoj ceni.
Ne radi se samo o slicicama na sajtu.Zašto je loše? Meni ok izgledaju većina stvari ovde na sajtu.
Da dodam jos i ovo. Online biznis cveta. Lutrija je sve sta narucujes.Pa hajde da vidimo tvoj ukus, izbaci nešto, nebitno koliko košta, da vidimo koji to dizajn tebi paše.
Najsigurnije je da pipnes, probas kao sto si rekla.Kod mene u blizini se otvorio novi butik i tu sam kupila mantil i par majica ekstra kvalitet za normalne cene.
Mislim da samo treba cunjati po gradu i da se može naći kvalitetnija (i da nije uniformisana) roba po normalnim cenama
samo što to mene izuzetno mrzi. Mrzim kupovinu i probavanje sto stvari. Zato kad treba nešto da kupim pitam sve da li znaju gde ima da se kupi
nešto normalno po normalnim cenama i tako se informišem. U big-u i promenadi nikad ništa nisam kupila jer mi se ne svidja ta roba.
A nije ni kvalitet.