- Poruka
- 69.488
A evo ima fora
Prc
Prc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super je što si upućen, ja vidiš, to ne znam.cuti, bar je u krevet ne nosi![]()
Kutlača i varjača mislim da nisu iste stvari.nego sta, negujmo srpski![]()
Nije problem, mogu ja da vam obrišem sve što ste spamovali.Primetio sam. I plus nisam dobio nikakav savet osim od Nine da stavim vode. Sta se dogadja? Jel kulinarstvo inace takvo?
Pozdrav Red, puno hvala,Super je što si upućen, ja vidiš, to ne znam.
Kutlača i varjača mislim da nisu iste stvari.
Nije problem, mogu ja da vam obrišem sve što ste spamovali.
Ma ne, sve je u redu!Pozdrav Red, puno hvala,
To je bila sala, ali naravno, dovoljno sam na forumu da se trudim da usvojim ipak red i formu koju neka sekcija moze da ima. Pogotovu ako redje svracam. A u moderaciju imam potpuno poverenje da zna sta ce uciniti povodom toga. Tako da, ako mislite da treba da se obrise, sto se mene tice, bez ikakve cu biti primedbe. Plus, na to cu imati u vidu buduce pisanje, da pazim da ne preteram i skrenem s teme.
Hvala Red, i zelim vam prelepo suncano Jutro!
Pa u pripremi bilo kog jela gde treba da je mleveno. Sarma, punjene paprike, musaka, bolonjeze.Ma ne, sve je u redu!
Hvala!
Nego, zbog čega tačno želiš to rastrešeno meso, u pripremi kog jela?
Ovo je, koliko se razumem, neka vrsta gnječilice za krompir. Ok, ja to uradim varjačom, dok se krčka, mešam, odvajam i bude ok. Mislim, moraš da budeš tu dok kuvaš i da radiš nešto oko jela.Pa u pripremi bilo kog jela gde treba da je mleveno. Sarma, punjene paprike, musaka, bolonjeze.
E sad kada uzmes u mesari, ono, iako je mleveno tamo, bude spakovano u komadu i meso se sjedini malo. Taman toliko da moras da ga gnjecas dok ga przis kako bi postalo rasitnjeno. E moje pitanje je, da li postoji nekakav efikasan nacin pored gnjecanja kutlacom, viljuskom. Na pr video gore koji sam postavio, ima zanimljiv pribor koji upravo trazim na netu da kupim.
Varjaca, ne kutlaca.
Mozes da ga bacisSta vi radite s mljevenim mesom koje ukus izgubi,stoji ima 4 mj.u frizderu
haha tema ce postati hitnina uci![]()
Dala psimaMozes da ga bacis
To mi je palo na pamet. Plus ce se ravnomernije isprziti.uzmes lepo pre nego sto krenes da ga przis dodas malo ulja i dobro izmesas
neces ga sastaviti vise ni montaz gitom..
hvala
tjao
jes pa da pršti po vrelom zejtinujedan od trikova je da lines malo vode ..videces meso se odmah rastrese
efikasna je i varjaca ili viljuška sa kojom rastreses mleveno meso dok ga dinstaš sa lukom ili ga upržavaš
ja izbegavam zejtinuzmes lepo pre nego sto krenes da ga przis dodas malo ulja i dobro izmesas
neces ga sastaviti vise ni montaz gitom..
hvala
tjao
Ja volim zejtinjes pa da pršti po vrelom zejtinu
to ako nosiš masku za varenje
ja izbegavam zejtin
Nađeš bolju ženu.Ima li koja fora da sam je propustio, kako da se raspadne ona smesa mlevenog mesa kad je stvis u tiganj. Ja je uvek gnjeckam kutlacom, ali siguran sam da ima efikasnija fora, trik, tutorijal, sta vec?
Daš kokoškama.Sta vi radite s mljevenim mesom koje ukus izgubi,stoji ima 4 mj.u frizderu
Tacno ukus gubiNađeš bolju ženu.
Daš kokoškama.
Prsti ako dodas vodu za vreme przenja, ako u startu ima malo vode ne prsti ne prskajes pa da pršti po vrelom zejtinu
to ako nosiš masku za varenje
ja izbegavam zejtin
ne znam ja, koristim ajer frajer fritezuSumma summarum - meso, voda i tiha vatra, bar u pocetku, kasnije kad usitnis meso povecas temperaturu. Ja najcesce koristim curece mleveno meso a ono ne pusta masnocu pa se teze rastrese, na jacoj vatri se grudve zaprze i to je onda tesko usitniti. Koristim drvenu spatulu i bez problema se rastrese do najsitnijih delova.
Pogledajte prilog 1090075
Prsti ako dodas vodu za vreme przenja, ako u startu ima malo vode ne prsti ne prska![]()
Kad przis mleveno meso za lazanje, npr?ne znam ja, koristim ajer frajer fritezu
kakve veze ima?Kad przis mleveno meso za lazanje, npr?