Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
opet se hvališ s tuđom državom!
Koliko ti država imaš,ja to nikako nemogu skužit!?
Imam dve Republike, a ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet se hvališ s tuđom državom!
Koliko ti država imaš,ja to nikako nemogu skužit!?
Ponos US AIR FORCE Lockheed F117 Nighthawk srusila srpska PVO raketom starom pola veka, kme kme kmeeee![]()
Imam dve Republike, a ti?
Sta se ljutite i jedni i drugi. Totalno je legitimno da mlad covek napusti raspalu zemlju i srecu potrazi na drugom mestu. A vi roditelji zamislite se za koga glasate ako zelite da vam deca ostanu blizu vas. MORA SE RECI DA GODINAMA OVDE NIKO NOV NECE NACI POSAO.I u Srbiji i u Hrvatskoj ni u jednij ex JU drzavi.
Mi ćemo ih uskoro imati 28. Svuda gdje možemo bez pasoša i carina.
Mi ćemo ih uskoro imati 28. Svuda gdje možemo bez pasoša i carina.
Nisu sve zemlje EU Republike, nauci bar osnovno ... i koliko ih ima
Kvaliteta života je relativan pojam.
To već znamo od 1999.
Pitam te što je bilo s pilotom, ili ćeš sada početi o Jasenovcu?
Pilota izvukli specijalci u zadnji cas, pobegli od srpskih seljaka ko najvece pichkurine ..![]()
E yebiga... trebali su ga uloviti i suditi mu.
Sta je relativno? Da imas posao,da imas porodicu ,da imas stan i auto. To je ono osnovno,ko to nema ,nema ni filozofiju.Ti tu drndas o nacionalnom a sta je sa pojedincem?
A ni ti nemas pametnija posla, **** te kad god sam tu i ti si tu, kako ti se da covece toliko biti na srpskom forumu, zar nemas neki vas, ili jos boljem zar nemas zivot bre?
Стварно ћу једног дана да помислим да си Србин...O Miso nova tema o Hrvatima a, vidim kompleksi jos drze, a dobro sta ces, nije lako izleciti se, ali reko sam ti, ja sam tu da te podsetim koliko je tvoj zivot mali i bedan...e moj miso
E yebiga... trebali su ga uloviti i suditi mu.
Ali me fascinira ta volja Amera za izvlačenjem pilota... nema toga što neće nparaviti da ga izvuku, šta košta da košta... tu im skidam kapu.
Стварно ћу једног дана да помислим да си Србин...![]()
Ти имаш проблеме зато што си проблематичан,и то је то.Да си Марсовац,опет би се питао што си несрећан.Фатаљист,лоша карма,ништа више.Brate pa ti imas gadni kompleks, stalno te hebu te teme o Hrvatima, pa smeje ti se ceo forum, i Hrvati i Srbi.
Misoni ja jesam Srbin, ali ti si jedna velika budhala i kompleksas koji u detinjstvu verovatno nije imao dovoljno ljubavi, vise tu voleli Milosevica nego tebe pa su posledice ostale.
Budhala si bre i ne volim te jer si kompleksas, i jer zbog takvih kao ti Srbi u Hrvatskoj imaju vise problema nego sta bi trebali da imaju, zato jer nas prljaju i jebu nam zemlju ovakvi djabalebarosi kao ti. Ti si uvek tu, nista ne radis, nekome si na grbaci i imas vremena da ovako serhes po forumu.
Ti si mali cr v i ja sam tu da te podsetim sta si bre
Ma ja sam plaćen za ovo.
A da? Koliko ih ima?
U redu, onda nemam 28 republika nego 28 republika i država.
I vojsku, znaš kakvu. Onu s F117.![]()
Ти имаш проблеме зато што си проблематичан,и то је то.Да си Марсовац,опет би се питао што си несрећан.Фатаљист,лоша карма,ништа више.
A jedna od buducih clanica mocne EU kao okosnicu svoje RV ima nevidljive MIG-ove 21 i Pilatuse ...![]()
Па добро,немам ништа против.Иди по обдаништима да ме нађеш а кад то урадиш,дођи да обавестиш форум.Je li bre Misoni gde ti radis, sta radis? Imas zenu, decu? Znam odgovor ali hocu da tebe cujem. Sto se ne ides leciti? A pazi neko ko nema ni kuceta ni maceta meni govori o karmi, hahaha ovo cu da prijavim za vic godine. Smesniji si od cirkusa, tebi je mesto u obdanistu, toliki su tvoji mentalni kapaciteti
Ти имаш проблеме зато што си проблематичан,и то је то.Да си Марсовац,опет би се питао што си несрећан.Фатаљист,лоша карма,ништа више.