"Mladi napustimo Hrvatsku"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не лупај кад немаш појма.Те ''мир брате,мир'' форе нису никад пролазиле код Хрвата.Ако те поштују,то је зато што си способнији,имаш више пара и умеш нешто боље од њих.Иначе те сматрају за примата ниже вредности.

Ne razumem šta hoćeš da kažeš ovim, niti kako je vezano za ono što sam ja rekao.

misliš da bi mogli proći koridorom,samo bi još jednom dobili po glavi!!Ta vojska nije imala ni za naftu,to je izjavio njen visoki časnik!!Ameri su spasili stvar......po vas!

pa kad su n am amerikanci i nemci zaveli prvo sankcije pa nas bombardovali i napadali zajedno sa vama

to je kao da igras fudbalski mec sa zavezanom jednom nogom i rukom iza ledja....

neposteno skroz

u fer i korektnom mecu bez mesanja stranog faktora mislim da je i tebi jasno - ko bi odneo pobedu.

pa kad su n am amerikanci i nemci zaveli prvo sankcije pa nas bombardovali i napadali zajedno sa vama

to je kao da igras fudbalski mec sa zavezanom jednom nogom i rukom iza ledja....

neposteno skroz

u fer i korektnom mecu bez mesanja stranog faktora mislim da je i tebi jasno - ko bi odneo pobedu.

Meni baš nije jasno, jer vrlo dobro znam s kojim "entuzjazmom" su Beograđani, Nišlije i Novosađani jurili ratovati u Krajinu.

Pa nije ni to daleko od istine ... Rusi su tu kao kod kuce
ti moš lagati nekoga ko nije upućen u bosanske prilike,ali meni ne.Ja sam često po BiH,uvozimo VC papir iz Banja Luke,Mliko u prahu,ulje,kao i konzervirano povrće iz istočne hercegovine...Firme neću spominjati da se ne reklamiramo.
Svi ti ljudi s kojima se ja srećem kažu da teško preživljavaju i svi bi rado živili kako mi živimo,život kod nas je dosta bolji nego u BiH i Srbiji!!
U Srbiji nisam bio od 1991 i tamo ne mislim ići iz mojih osobnih razloga!!

misliš da bi mogli proći koridorom,samo bi još jednom dobili po glavi!!Ta vojska nije imala ni za naftu,to je izjavio njen visoki časnik!!Ameri su spasili stvar......po vas!

Tako vi tesite sami sebe, medjutim Holbruk kaze drugacije. Franjo zasustavio svoje ustase cim su mu spomenuli ta dva slova VJ, nisu ni recenicu zavrsili :lol:

A to za naftu je krajnje neozbiljno, cak i za vas ...

neposteno skroz

kad je to bilo,mislim na bombardiranje??
a mi smo 91.imali jako puno oružja+sankcije!

ti moš lagati nekoga ko nije upućen u bosanske prilike,ali meni ne.Ja sam često po BiH,uvozimo VC papir iz Banja Luke,Mliko u prahu,ulje,kao i konzervirano povrće iz istočne hercegovine...Firme neću spominjati da se ne reklamiramo.
Svi ti ljudi s kojima se ja srećem kažu da teško preživljavaju i svi bi rado živili kako mi živimo,život kod nas je dosta bolji nego u BiH i Srbiji!!
U Srbiji nisam bio od 1991 i tamo ne mislim ići iz mojih osobnih razloga!!

Pa eto i ja srecem puno Hrvata iz Hrvatske i svi kazu da bi hteli da zive u Srpskoj, dolaze masovno, kazu sve je dosta bolje nego u Hrvatskoj.

Tako vi tesite sami sebe, medjutim Holbruk kaze drugacije. Franjo zasustavio svoje ustase cim su mu spomenuli ta dva slova VJ, nisu ni recenicu zavrsili :lol:

A to za naftu je krajnje neozbiljno, cak i za vas ...
ma sve je kako kažeš,ja znam da je HV vidila prve Banjalučke kuće!!!
Hrvatske gardijske brigade bi sprašile VJ bez velikih problema!Zato i je ostala po strani.

kad je to bilo,mislim na bombardiranje??
a mi smo 91.imali jako puno oružja+sankcije!

niste imali nikakve sankcije i uvezli ste gomilu oruzja iz madjarske istocne nemacke i ukrajine.

Te sankcije za vas su bile najobicnija farsa , jer imate dugacku obalu a i granicu sa Madjarskom i Austrijom koje svakako nisu htele postovati iste.

vi ste bili spremni za rat jos 1990te

sto nije cudno jer ste vi zeleli rat , da istrebite srbe i tako resite srpsko pitanje u hrvatskoj.

To kaze i Josip Boljkovac da je Hrvatska izazvala i htela rat.

On je bio u to vreme ministar unutrasnjih poslova Hrvatske i drugi covek vase drzave odmah iza Tudjmana

Ko zna bolje od njega?

niste imali nikakve sankcije i uvezli ste gomilu oruzja iz madjarske istocne nemacke i ukrajine.

Te sankcije za vas su bile najobicnija farsa , jer imate dugacku obalu a i granicu sa Madjarskom i Austrijom koje svakako nisu htele postovati iste.

vi ste bili spremni za rat jos 1990te

sto nije cudno jer ste vi zeleli rat , da istrebite srbe i tako resite srpsko pitanje u hrvatskoj.

To kaze i Josip Boljkovac da je Hrvatska izazvala i htela rat.

On je bio u to vreme ministar unutrasnjih poslova Hrvatske i drugi covek vase drzave odmah iza Tudjmana

Ko zna bolje od njega?

Jel to kaže u onom izmišljenom intervjuu?

I to dobro znaš da je lažiran, ali te to ne sprječava da izvodiš...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back