"Mladi napustimo Hrvatsku"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па добро,немам ништа против.Иди по обдаништима да ме нађеш а кад то урадиш,дођи да обавестиш форум.

Obavestio si ti sve sta je trebalo, da si jadan i bedan covek, moralna nakaza bre to si ti. A brate neinteligentan si da je to za poludit. Jesi li ti citao postove ljudi koji su bili u ratu? Koji su ginuli za ideje seljobera poput tebe, da li si primetio da kod njih nema toliko mrznje? Pa ti si bre sedio pred televizorom dok su u Vukovaru ginuli i Srbi i Hrvati i svrsavao na Milosevica, bio si dete bre, dete a sad se tu pravis veliki Srbin? Zasto oni mrze manje nego ti? Ma jel te sestra i tetke toliko unakazile?

Zovem te bre da dodjes malo u Borovo, da dodjes 2 meseca da zivis ovde sa Srbima pa da vidis neke stvari, ovako neces nikad da ukapiras o cemu se radi i koliki si blento. Okusi zivot bre i onda pisi o njemu.

Obavestio si ti sve sta je trebalo, da si jadan i bedan covek, moralna nakaza bre to si ti. A brate neinteligentan si da je to za poludit. Jesi li ti citao postove ljudi koji su bili u ratu? Koji su ginuli za ideje seljobera poput tebe, da li si primetio da kod njih nema toliko mrznje? Pa ti si bre sedio pred televizorom dok su u Vukovaru ginuli i Srbi i Hrvati i svrsavao na Milosevica, bio si dete bre, dete a sad se tu pravis veliki Srbin? Zasto oni mrze manje nego ti? Ma jel te sestra i tetke toliko unakazile?

Zovem te bre da dodjes malo u Borovo, da dodjes 2 meseca da zivis ovde sa Srbima pa da vidis neke stvari, ovako neces nikad da ukapiras o cemu se radi i koliki si blento. Okusi zivot bre i onda pisi o njemu.
Да сам волео Хрватску и Хрвате,био бих ту.Овако си ти ту да ме замениш...и *ебе ми се за братство и јединство,било га је доста и превише.

Ти си прсао,иди наспавај се и сањај сутра неко лепше место кад већ не волиш Србију и Србе.

Srbin iz Srbije i Srbin iz Hrvatske je Srbin. Tacka.Ti ih delis.

Volim ja Srbe iz Srbije, volim postene i radisne ljude, volim glumce, volim pevace, volim sportiste, volim nase borce, volim one umerene i one koji su prosli nesto u ovim ratovima, ne volim ovakve kauboje poput tebe koji nista nisu prosli a glavni su mrzitelji.

Ja cu se iskreno radovati grafitu u Beogradu i normalnom suzivotu, ti to ne mozes svatiti jer ne znas kako je Srbinu u Hrvatskoj ni koje su njegove zelje. Veruj mi, nisu one koje ti prikazujes ovde svojom mrznjom

Istina nisam, zavelo me bratstvo i jedinstvo, kasnije je dosao rat, ucenje je zadnje na pameti. Nebitno, zasto Srbujes toliko a nisi prosao nista od zivota, zasto se pravis veci Srbin od mene a nisi to? Zasto oni koji su bili u ratu mrze manje nego ti? Odgovaraj na pitanja, pusti jeftinu retoriku i jeftine isprazne reci, zanima me taj tvoj mentalni sklop i takvih ko ti, uvek ste mi bili zanimljivi. U rupi sam jer je to moje ognjiste i tamo mi je mesto, zasto si uzimas pravo da pises u vezi mene i u vezi takvih kao ja, zasto nam radite zlo?
Зло вам чине ваше комшије Хрвати а не ми и тако ће и даље бити.Ја њих не мрзим,добри су за заебавање и ништа више.Имају своје буђаве форуме,на којима могу да се хвале како су,млади,лепи,богати и паметни,али не,они морају по цели дан да јашу овде,да загаде сваку тему које се дохвате.И то је то.И да ћутиш и кад би ми сви ћутали,они се не би променили ни за црту.

Ma ebli te forumi jesi ti bre normalan? A komsije Hrvati nam rade zlo to je istina, ali zbog takvih kao ti jos i vise, a zato ja tebe zovem ovde da vidis jednu drugu sliku, mozes li da ih osudjujes zbog toga? Pa Vukovar je i njihov grad. Tko je razorio Vukovar? Mani se sad shema Srbin-Hrvat, probaj gledati sve ljudskim ocima, znam da ne mozs e zato te i zovem, pa da vidis od nas Srba tko nam cini najvise zla i sta ce ti reci Srbi ovde. U realnom zivotu nije bitno ko je prvi zapoceo, nije bitno ko je prvi zapucao, ko se hteo otcepiti a ko mu nije dao, to sve u realnom zivotu nije vazno uopste. Bitni su ljudi i njihovi osecaji, mislis da Hrvati nemaju razloga da nas mrze? Imaju, kao i mi njih? A sta dobijemo tom mrznjom? Dodji pa ces videti, ne zovem te ja uzalud bre. Ma ne mozes ti to da svatis
Не тупи којешта.Једина ствар на свету коју Хрвати воле су паре,туђе и незарађене по могућности.Зато су нашли разлог да се отцепе.И ниси ти тај који је страдао,страдали су клинци које су стрпали у униформу,рекли им да не смеју да пуцају или да се повлаче а усташка стока је пуцала у њих и сада су 2м под земљом.Теби нико није крив што си изабрао да останеш ту.

Не тупи којешта.Једина ствар на свету коју Хрвати воле су паре,туђе и незарађене по могућности.Зато су нашли разлог да се отцепе.И ниси ти тај који је страдао,страдали су клинци које су стрпали у униформу,рекли им да не смеју да пуцају или да се повлаче а усташка стока је пуцала у њих и сада су 2м под земљом.Теби нико није крив што си изабрао да останеш ту.

Tacno za pare, sve je to tacno. Zelim da ti kazem da to u realnom zivotu nije vazno uopste i da svi sve gledamo drugim ocima. Znas sta se desi kad se te oci ukrste?Nastane nesto jako lose sto ti iz Srbije ne mozes da razumes, pogtovoo jer nista nisi prosao od rata.

Ja sam stradao itekako u ratu, aboliran sam kao i mnogi u Borovu, i ja sam ostao tamo jer je tamo moja dedovina. Vidis koliko si bistar, zasto onda serhes Hrvatima sto proteruju srbe i nedaju im da se vrate, a mene krivis jer sam ostao na svome. Zapitaj se malo, budi svestan svoje gluposti

Tacno za pare, sve je to tacno. Zelim da ti kazem da to u realnom zivotu nije vazno uopste i da svi sve gledamo drugim ocima. Znas sta se desi kad se te oci ukrste?Nastane nesto jako lose sto ti iz Srbije ne mozes da razumes, pogtovoo jer nista nisi prosao od rata.

Ja sam stradao itekako u ratu, aboliran sam kao i mnogi u Borovu, i ja sam ostao tamo jer je tamo moja dedovina. Vidis koliko si bistar, zasto onda serhes Hrvatima sto proteruju srbe i nedaju im da se vrate, a mene krivis jer sam ostao na svome. Zapitaj se malo, budi svestan svoje gluposti

Nisi ti jedini Srbin koji je ostao ili se eventualno vratio u Hrvatsku...

Ali očigledno da nisi sav svoj i da si nečiji privesak.

Ako nisi znao masa je naroda u Srbiji iz Hrvatske, srpskoga naroda, koji ne mogu da se vrate,
i kada bi hteli.

Da išta o tome znaš znao bi za onaj spisak od 7000 nepoželjnih Srba, onoga nekoga pukovnika hrvatskoga,
odnosno kako u naslovu teme ovde na forumu stoji, 7000 Srba za odstrel.

A ako svaki od njih ima i porodicu i svoje bližnje, pomnoži sam koliko se srpskoga naroda ucenjuje i ne dozvoljava im se eventualni povratak na svoje ognjište.

Poslednja izmena:
Nije sve u tome hoce li mi se isplatiti ili ne. Ima nesto i u ljubavi...a ti razmisli o ljubavi prema cemu.
После братства и јединства може да буде на реду само нека Хрватица.И нема ту места никаквој причи о кукавичлуку после рата,у скроз разрушеном Вуковару.И слепац је могао да види да тај град минимум 20 година неће мрднути са мртве тачке.

Nemojte mladi,vi ste naša nada...
Ostanite domovina vas treba..:mrgreen:
Заболе их за домовину.
3210.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back