"Mladi napustimo Hrvatsku"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se ljutite i jedni i drugi. Totalno je legitimno da mlad covek napusti raspalu zemlju i srecu potrazi na drugom mestu. A vi roditelji zamislite se za koga glasate ako zelite da vam deca ostanu blizu vas. MORA SE RECI DA GODINAMA OVDE NIKO NOV NECE NACI POSAO.I u Srbiji i u Hrvatskoj ni u jednij ex JU drzavi.

Стварно ћу једног дана да помислим да си Србин...:namcor:

Brate pa ti imas gadni kompleks, stalno te hebu te teme o Hrvatima, pa smeje ti se ceo forum, i Hrvati i Srbi.

Misoni ja jesam Srbin, ali ti si jedna velika budhala i kompleksas koji u detinjstvu verovatno nije imao dovoljno ljubavi, vise tu voleli Milosevica nego tebe pa su posledice ostale.

Budhala si bre i ne volim te jer si kompleksas, i jer zbog takvih kao ti Srbi u Hrvatskoj imaju vise problema nego sta bi trebali da imaju, zato jer nas prljaju i jebu nam zemlju ovakvi djabalebarosi kao ti. Ti si uvek tu, nista ne radis, nekome si na grbaci i imas vremena da ovako serhes po forumu.

Ti si mali cr v i ja sam tu da te podsetim sta si bre

Brate pa ti imas gadni kompleks, stalno te hebu te teme o Hrvatima, pa smeje ti se ceo forum, i Hrvati i Srbi.

Misoni ja jesam Srbin, ali ti si jedna velika budhala i kompleksas koji u detinjstvu verovatno nije imao dovoljno ljubavi, vise tu voleli Milosevica nego tebe pa su posledice ostale.

Budhala si bre i ne volim te jer si kompleksas, i jer zbog takvih kao ti Srbi u Hrvatskoj imaju vise problema nego sta bi trebali da imaju, zato jer nas prljaju i jebu nam zemlju ovakvi djabalebarosi kao ti. Ti si uvek tu, nista ne radis, nekome si na grbaci i imas vremena da ovako serhes po forumu.

Ti si mali cr v i ja sam tu da te podsetim sta si bre
Ти имаш проблеме зато што си проблематичан,и то је то.Да си Марсовац,опет би се питао што си несрећан.Фатаљист,лоша карма,ништа више.

Ma ja sam plaćen za ovo.

Nije bre smesno uopšte, imas skoro 2 hiljade upisa a nisi tu ni 3 meseca, to je covece gubljenje vremena, pa zar je tvoja skala tako nisko da si spao na Misonija i slicne vucibatine*? Covece idi pohebi zenu, ljubavnicu, decka, sta li vec imas, idi prosetaj se negdje, udahni svez zrak, oseti zivot, nisi valjda poput ove dangube Misonija, radis valjda nesto. Bio si u ratu kao i ja, kako ti se da covece, vidis da ovi pojma nemaju o nicemu...sta te kopa sta ti ne da mira, pusti to bre.

A da? Koliko ih ima?

U redu, onda nemam 28 republika nego 28 republika i država.
I vojsku, znaš kakvu. Onu s F117. :lol:

Pa nauci sam, guglaj kakva sve drzavna uredjenja postoje u EU, imaju male razlike izmedju Republika i Monarhija na primer, znas li koje? To Franjo ocigledno nije pisao u svojim bespucima ...

Sta se tice vojski, ni jedna EU zemlja nema F117, ni to ne znas :lol:

A jedna od buducih clanica mocne EU kao okosnicu svoje RV ima nevidljive MIG-ove 21 i Pilatuse ... :hahaha:

Ти имаш проблеме зато што си проблематичан,и то је то.Да си Марсовац,опет би се питао што си несрећан.Фатаљист,лоша карма,ништа више.

Je li bre Misoni gde ti radis, sta radis? Imas zenu, decu? Znam odgovor ali hocu da tebe cujem. Sto se ne ides leciti? A pazi neko ko nema ni kuceta ni maceta meni govori o karmi, hahaha ovo cu da prijavim za vic godine. Smesniji si od cirkusa, tebi je mesto u obdanistu, toliki su tvoji mentalni kapaciteti

A jedna od buducih clanica mocne EU kao okosnicu svoje RV ima nevidljive MIG-ove 21 i Pilatuse ... :hahaha:
5584.Slovenska-i-bosanska-avijacija.jpg

Je li bre Misoni gde ti radis, sta radis? Imas zenu, decu? Znam odgovor ali hocu da tebe cujem. Sto se ne ides leciti? A pazi neko ko nema ni kuceta ni maceta meni govori o karmi, hahaha ovo cu da prijavim za vic godine. Smesniji si od cirkusa, tebi je mesto u obdanistu, toliki su tvoji mentalni kapaciteti
Па добро,немам ништа против.Иди по обдаништима да ме нађеш а кад то урадиш,дођи да обавестиш форум.

Bar je rekao da je tu samo zbog tebe, nisi ni hteo, a nabio si mu komplekse, kladim se u sta hoces da na zidu ima sliku Morpheusa kao metu za Pikado :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back