gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Jes'.Sviraju ove četiri devojke u belom Jugu.Pod hitno da vi,forumske hrvatske internet patriote skupite pare i kupite im neka kola dostojnija Hrvatica.svira lipa naša
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes'.Sviraju ove četiri devojke u belom Jugu.Pod hitno da vi,forumske hrvatske internet patriote skupite pare i kupite im neka kola dostojnija Hrvatica.svira lipa naša
Moje emocije,moja stvar.A ti idi u Hrvatsku i otvori kod njih filijalu jehovinih svedoka.
Zasto,....etnicki najocisceniju zemlju na svjetu,...kako??????
Slovenci i vi hrvati ste sve radili da se raspadne a huskali bosnjake i siptare da vas prate i podrze
ali neka Srbija ce opstati za razliku od banana drzavica koje ce nestati.
Sto volim kad se ovako izblamirate
Monica Bellucci: Milorad Dodik je jako šarmantan čovjek
http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/monica-bellucci-stigla-u-banja-luku---271184.html
Boze sacuvaj, oduvek sam bio ponosan na Srbiju i sve njene gradove, Beograd, Novi Sad, Banja Luku itd ...
Ti ne znaš tko odakle piše.
U Srbiji nije ništa drugačije s iseljavanjem mladih ljudi.
Banja Luka je u BiH, a ne u Srbiji, pobrkao si nešto
Nekad je bila u SRBiH, ali je vec vise od dve decenije u Srbiji ...
Boze sacuvaj, ja sam je samo malo zagrevao, da se ne smrzavate ...
Danas sam malo tup pa te molim da mi objasniš.
Ja pitam, ti odgovoriš: gdje je tu blam?
Blam by default?![]()
Mnoge MLADE Hrvatice, odlaze iz Hrvatske i dolaze put Srbije da nadju ono sto nisu mogle naci u Hrvatskoj - LJUBAV![]()
![]()
**боте,па то су ујкани 1000%!Нека њих са цвећкама.
Pa si fasovo vritnjak da se nisi mogao zaustaviti do Minkena.![]()
Не лупај кад немаш појма.Те ''мир брате,мир'' форе нису никад пролазиле код Хрвата.Ако те поштују,то је зато што си способнији,имаш више пара и умеш нешто боље од њих.Иначе те сматрају за примата ниже вредности.Ovo samo pokazuje koliko smo bedni i mi i oni.
A i treba, ko nas hebe, malo nam je trebalo da cirkus napravimo i unazadimo jedni druge za po 20 godina.
I onda tako unakaženi da ljubimo guzicu EU da nas primi i još više eksploatiše.
A pred očima nam igraju slike iz Grčke i Slovenije, ali ne, Hrvati se i dalje busaju članstvom a mi i dalje postavljamo isto kao cilj.
Slepci kolektivno.
Nekad je bila u SRBiH, ali je vec vise od dve decenije u Srbiji ...