Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ебу матер Керуму.Šta mi napriča.....
Šta još kažu???
Певају Загреб се гради, Далмација плаћа, а неки са севера још и додају Славонија остаде без гаћа!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ебу матер Керуму.Šta mi napriča.....
Šta još kažu???
Ne razumeš ti ni Srbe, kamoli Hrvate....
Njihov problem i tvoj stav je nebitan....
Ебу матер Керуму.
Певају Загреб се гради, Далмација плаћа, а неки са свера још и додају Славонија остаде без гаћа!
Информисан си и ти само мало ти непријатно.Slabo si informiran...
Al smo osjetljivi. Stan ba malo na loptu....
Исправка:у иноземство за грахом.: U inozemstvo trbuhom za kruhom 70.000 ljudi
Ha
Pa vama je gradonacelnik gl grada a ne meni, Zagreb, Bec, Germani i folovi, a Bosanac sef![]()
Мене ипак највише брине да не нагрну у Србију! Увек су сва говна овде тражила уточиште кад загусти, колико год да им је огавна Србија, а тек Срби
.
Уствари, мисслим да би Србија свима била кудикамо подношљивија да у њој не живе Срби!
Nikako ne razumem te Hrvate, u Hrvatskoj imaju plate 800 evra, pishaju s balkona u more, slobodan pristup hipodromima, a ipak odlaze?![]()
Ti ne znaš tko odakle piše.
U Srbiji nije ništa drugačije s iseljavanjem mladih ljudi.
Pa to da ti je na ponos....on ko Batman hvata pahulje još u zraku....
Kako ne razumiješ, pa svi odlaze u RS, kako si i sam rekao.
Небитно.Ми се не хвалимо како нам је лепо.Hhaha... posto u srbiju verovatno postoji imigracija mladih i uspesnih iz sveta?![]()
Trebalo bi sprovesti mere za sprecavanje egzodusa Hrvata u ovom pravcu, a do toga ce doci neminovno jer im EU nece dozvoliti jos 7 godina da osim kao turisti dolaze na zapad. Opet ce oni da traze srpskog hleba, i opet ce da pricaju ekavicu i kunu se kako je vole ...
Информисан си и ти само мало ти непријатно.
Шта то постављаш?Врати се у Хрватску,тамо је хронични маљак травестита.
Smeta ti istina, u Hrvatskoj raspad sistema, a u Srbiji med i mleko.....lolProsto ne mogu da verujem...
Небитно.Ми се не хвалимо како нам је лепо.
Ti ne znaš tko odakle piše.
U Srbiji nije ništa drugačije s iseljavanjem mladih ljudi.
Hhaha... posto u srbiju verovatno postoji imigracija mladih i uspesnih iz sveta?![]()
Hm...pa van ovih sa foruma ovde ne znam nekoga iz Hr (a znam dosta njih) ko se hvali da mu je lepo :s
U svakom slucaju zive bolje od nas :s
U zadnje vreme vraćaju samo neke ostatke.