Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Цитат Оригинал поставио vracaracc Погледај поруку
Не видим плато испред скупштине али судећи по броју људи који су прошли обим релативно споредним правцем, комплетном затварњу саобраћаја, изгледа да их има доста.

Ма јок, брее.. сада сам био - ШАКА ЈАДА... има више мурије у цивилу и овако него демонстраната - ПОПУНИЛИ СУ ПРОСТОР ИСПРЕД САМЕ СКУПШТИНЕ - ЧАК ИХ НЕМА НИ ДО ПОШТЕ... саобраћај се већ од Цркв Св.Марка ОДВИЈА ПОТПУНО НОРМАЛНО... једино има доста полиције у потпуној опреми - видео сам и коњицу на Ташмајдану...

ПУКЛИ СУ НАЧИСТО... ПА НИЈЕ НАРОД БЛЕСАВ...........

...ako nas ne shvate ozbiljno i ne raspisu izbore nacice me ovde u aprilu kako sedim na istom mestu na jednom parcetu stiropora da se ne prehladim a ko zeli da mi se pridruzi neka ponese jedan komad i sedne samnom....dakle hit:lol:

ja bih rekao minimum 200.000 sa ljudima u okolnim ulicama celih 300.000

u svakom slucaju mnogo vise nego sto je tadic ikada sposoban da skupi bilo gde

Ма јок - нема их толико... ни случајно (А НЕ ЗАБОРАВИ ДА СУ ТО СВЕ ЉУДИ ПЛАЋЕНИ ДА ДОЂУ И СА ПЛАЋЕНИМ ПРЕВОЗОМ)...

ja bih rekao minimum 200.000 sa ljudima u okolnim ulicama celih 300.000

u svakom slucaju mnogo vise nego sto je tadic ikada sposoban da skupi bilo gde

Ма јок, брее.. сада сам био - ШАКА ЈАДА... има више мурије у цивилу и овако него демонстраната - ПОПУНИЛИ СУ ПРОСТОР ИСПРЕД САМЕ СКУПШТИНЕ - ЧАК ИХ НЕМА НИ ДО ПОШТЕ... саобраћај се већ од Цркв Св.Марка ОДВИЈА ПОТПУНО НОРМАЛНО... једино има доста полиције у потпуној опреми - видео сам и коњицу на Ташмајдану...

Neko ovde laže.
Poučen iskustvom, rek'o bih da je Tihi. Navika ***...

Ali dogovorite se.

ma evo ovde slika kolko je ljudi doslo

dzaba lazi rezimskoj bagri

15o9sg2.jpg

агенције јављају "више од 55.000 људи"

значи митинг је више него успео с'обзиром да је СНС прогнозирао 50.000.

треба се замислити.

Tako je Mito...pukli ki bas...samo to ova janpi Mirko ne vidi :lol:

Не ваља то. Зашто не би одмах расписао изборе? Зашто да нас хараче до априла и још после априла?

Zato sto toliko treba sadasnjoj vlasti da skarabudze zapoceto.

Termin je super.......U aprilu izboru, pa jedan krug, pa drugi.....nezvanicni, te zvanicni podaci...i dodje juni, leto, ne radi se....konstituisanje nove vlade tek u oktobru...

ПО налогу ДС-а У 1000 евра да ће ДС ући у коалицију са СНС

To je garantovano.

Lepa ,ma nista od tog njihovog seksa,ostarili grobar i *******i da se ne nahlade,pa zavrsise nakon 1h vremena :per::rotf:

А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...

Back