Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

• Nece biti novog roka

• Do jeseni

• Do nove godine

• Opet 2 meseca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...

Dosta ih je i doslo ako se uzme u obzir da je Toma najavio da ce miting biti go ****** kao sto je i bio.

А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...

Nemoj Mitke, ne budi tako okrutan, pa Tihi će da ti umre, šta ćeš posle...:rotf:

tacno. ali to ne menja cinjenicu da je posecenost mitinga prevazisla sva ocekivanja i da je bilo najmanje par stotina hiljada ljudi

A i Koštunicu su ti dirali. :ljutko:

ma evo ovde slika kolko je ljudi doslo

dzaba lazi rezimskoj bagri

15o9sg2.jpg

Da to nije snimak iz neke ranije godine?

Pa tog nema na mnogim medijima, da nije greska ?

Kako moze neko da ignorise toliki skup, bez obzira da li mu se dopada ili ne ?

Издаја незадовољне Србије од стране СНСа...
Причали су око сат времена...и нико, баш нико није споменуо
КОСОВО, ЕУрупу и хапшење Ратка Младића....

Толико о променама које нас чекају ако они дођу...
:per: :per: :per:
Забранили из енглеске амбасаде .:whistling:

Ма јок, брее.. сада сам био - ШАКА ЈАДА... има више мурије у цивилу и овако него демонстраната - ПОПУНИЛИ СУ ПРОСТОР ИСПРЕД САМЕ СКУПШТИНЕ - ЧАК ИХ НЕМА НИ ДО ПОШТЕ... саобраћај се већ од Цркв Св.Марка ОДВИЈА ПОТПУНО НОРМАЛНО... једино има доста полиције у потпуној опреми - видео сам и коњицу на Ташмајдану...

ПУКЛИ СУ НАЧИСТО... ПА НИЈЕ НАРОД БЛЕСАВ...........

По ономе што сам могао да видим у преносу, тамо не може стати више од 50 000(испред Скупштине).

Nisam radikal, ali zeljno iscekujem Seseljev povratak iz Haga
И ја. Био сам ономад испред УСА амбасаде када је Вучић протествовао што Шешеља држе затвореног. А сад тај исти Вучић лицемер ћути ко пи..... Ух што мрзим људе са два лица.

Miting je smesan , taj isti Nikolic je pre 3 godine tacno (isto bio pocetak februara 2008.) osvojio oko 2 miliona i 200 iljada glasova ,kada je stanje u drzavi bilo daleko bolje i kada je narod daleko manje mrzeo sadasnji rezim,a sada se raspravljaju budale oko toga dal je 35 ili 40 iljada do jaja mnogo ,smejurija . Da su bar izveli samo 5% onih koji su glasali tada za Tomu , bilo bi 2-3 puta vise ljudi .

Back