medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Ма јок - нема их толико... ни случајно (А НЕ ЗАБОРАВИ ДА СУ ТО СВЕ ЉУДИ ПЛАЋЕНИ ДА ДОЂУ И СА ПЛАЋЕНИМ ПРЕВОЗОМ)...
Ako nisu plaćeni, trebalo bi da oplave govornike što su ih zaebali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма јок - нема их толико... ни случајно (А НЕ ЗАБОРАВИ ДА СУ ТО СВЕ ЉУДИ ПЛАЋЕНИ ДА ДОЂУ И СА ПЛАЋЕНИМ ПРЕВОЗОМ)...
Lepa ,ma nista od tog njihovog seksa,ostarili grobar i *******i da se ne nahlade,pa zavrsise nakon 1h vremena![]()

А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...
агенције јављају "више од 55.000 људи"
значи митинг је више него успео с'обзиром да је СНС прогнозирао 50.000.
треба се замислити.

А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...

A i Koštunicu su ti dirali.А *******и смрад ЛАЖЕ КАО ПАС - каже спустите заставе ДА ВИДЕ КОЛИКО НАС ИМА - НИКАДА НИЈЕ БИЛО ОВОЛИКО ЉУДИ....ахахаха... будала неопевана - па за време 5.октобра као и на митингу Косово је Србија - БИЛО ЈЕ ЉУДИ СВЕ ДО БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ...

ma evo ovde slika kolko je ljudi doslo
dzaba lazi rezimskoj bagri
![]()
Gebels.tacno. ali to ne menja cinjenicu da je posecenost mitinga prevazisla sva ocekivanja i da je bilo najmanje par stotina hiljada ljudi

Забранили из енглеске амбасаде .Издаја незадовољне Србије од стране СНСа...
Причали су око сат времена...и нико, баш нико није споменуо
КОСОВО, ЕУрупу и хапшење Ратка Младића....
Толико о променама које нас чекају ако они дођу...![]()
![]()
![]()

Pa evo ja sam uvek objektivanIzmedju 100- 200000 ...al nadjimo se na sredini...znaci oko 150000

МИТИНГ - тресла се гора, родио се миш![]()
Jel' moguće da posle ovoga neko ne vidi da grobar ima dogovor s Botom?

evo vidi se sa ove slike da je miting propao
![]()
kakvi retosi ovi zutaci
Ма јок, брее.. сада сам био - ШАКА ЈАДА... има више мурије у цивилу и овако него демонстраната - ПОПУНИЛИ СУ ПРОСТОР ИСПРЕД САМЕ СКУПШТИНЕ - ЧАК ИХ НЕМА НИ ДО ПОШТЕ... саобраћај се већ од Цркв Св.Марка ОДВИЈА ПОТПУНО НОРМАЛНО... једино има доста полиције у потпуној опреми - видео сам и коњицу на Ташмајдану...
ПУКЛИ СУ НАЧИСТО... ПА НИЈЕ НАРОД БЛЕСАВ...........
И ја. Био сам ономад испред УСА амбасаде када је Вучић протествовао што Шешеља држе затвореног. А сад тај исти Вучић лицемер ћути ко пи..... Ух што мрзим људе са два лица.Nisam radikal, ali zeljno iscekujem Seseljev povratak iz Haga
"u avgustu ste rekli lova u aprilu...od tog obecanja proslo je godinu dana"...![]()

А зар није битније, шта је речено на митингу
и која је порука властима...?![]()
![]()
![]()