Митинг СНС

Koliki rok ce Toma da da vlastima u aprilu???

  • Nece biti novog roka

  • Do jeseni

  • Do nove godine

  • Opet 2 meseca


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

antioksidans

Poznat
Poruka
8.406
BEOGRAD - Bendovi "S.A.R.S." i "Marčelo i filteri", čija je muzika puštana učesnicima političkog mitinga opozicije 5. februara ispred Doma Narodne skupštine, saopštili su da su njihove pesme neovlašćeno korištene i najavili tužbu protiv organizatora zbog povrede autorskih prava.

Dragan Kovačević iz grupe S.A.R.S. rekao je da je posebno revoltiran zbog činjenice da je taj bend jasno dao do znanja organizatorima da ne želi da učestvuje u bilo kakvom obliku stranačkog promovisanja, tako što je odbio ponudu da svira na mitingu, navodi se u zajedničkom saopštenju koje su "S.A.R.S." i "Marčelo i Filteri" dostavili medijima.


"To je sjajan primer dokle ide bahatluk svega i svakoga prema autorima u ovoj zemlji, to je kao da bilo ko može da pozajmi tvoju ženu kad mu je do seksa. Potpuno je neverovatno da neko već u tom istom trenutku kada sa govornice kliče boljem sutra - krade nekoga i nema problem sa tim",banda stiroporska, već su počeli da kradu:think:
 

rdeki

Elita
Poruka
17.948
Pre godinu i po sam sa jednim Rumunom išao nekim poslom u Kumodraž. A ceo Kumodraž je bio izlepljen plakatima Tome Nikolića.
Ovaj Rumun me je pitao: "Who is that smiling face?", ili u prevodu: "Ko je ovaj smeško?".

A meni mozak stao, te nisam uspeo u datom trenutku da se setim kako se na engleskom kaže "grobar"....
 

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.709
1946_3.jpg


:)
 

Top