Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Stiropor....Kako sačuvati prostatu na protestu - praktični saveti![]()
Godine draga, godine..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stiropor....Kako sačuvati prostatu na protestu - praktični saveti![]()
Pa hoćeš doći bar na tu revoluciju? Ili ćeš opet da budeš sprečen?![]()

Јесам ли ја то добро чуо, да Тадић има рок од два месеца да распише изборе?

Godine draga, godine..

Ovo Tihi ima tetovirano na guzovima.

Ja sam svim svojim radnicima dao slobodne dane tako da smo se potovarili u ovaj sluzbeni fiat dukato i pravac BeGe, pride sam pokupio i strinu i neke njene dalje rodjake koji su takodje izrazili zelju da prisustvuju ovom tuznom skupu.![]()

Toma trazi od naroda 2 meseca nakon formiranja vlasti da podnese racune.
Dao je Tadicu 2 meseca da raspise izbore
Kaze Toma u aprilu ce da sedne na asfalt da blokira beograd ako tadic do tad ne raspise izbore
Znači opet ćorak?pa ako bude neka akcija nabijanja demokrata na kolac onda bih rado dosao i ucestvovao
u ovim mirnim protestima nemam nameru da ucestvujem

Toma trazi od naroda 2 meseca nakon formiranja vlasti da podnese racune.
Dao je Tadicu 2 meseca da raspise izbore
Kaze Toma u aprilu ce da sedne na asfalt da blokira beograd ako tadic do tad ne raspise izbore

A blokade ulica?
Нападе Коштуницу.![]()
Već gotovo???A blokade ulica?
Pu, razočarana sam...
I gotovo!!! Koja glupost od mitinga. Zaje.bavanje naroda/

STB prikazuje kako se prave police za skupocena vina dok se ovakav miting desava u Beogradu. Sramota. Nijedan rezimski medij ne prenosi miting. Jedino KCN.
Прошетао сам мало Теразијама и иза скупштине пре самог почетка.
Људи су мирни, углавном фино расположени (можда због времена), пар лепих девојчица...али не можете да схватите какво је одушевљење изазвало ходање у супротном смеру на покретним степеницама на изласку из подземног пролаза! Онакву искрену радост и смејање скоро нисам ни видео ни чуо. Као на вашару.
У свако место у Србији по једне покретне степенице!
Не ваља то. Зашто не би одмах расписао изборе? Зашто да нас хараче до априла и још после априла?