jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Pa jeste. Poručio je da bi bio zahvalan da i on dobije priliku da krade, a ne da kraducka.I, sta je porucio vlastima, jel se cula ta poruka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste. Poručio je da bi bio zahvalan da i on dobije priliku da krade, a ne da kraducka.I, sta je porucio vlastima, jel se cula ta poruka?

"u avgustu ste rekli lova u aprilu...od tog obecanja proslo je godinu dana"...![]()
Ахахаха...широк кадар, ни до Поште није добацио
Пандурска рачуница је: 4 човека на м2. Тако они рачунају бројност...

Sramot je kako se izvestava sa mitinga, posebno me je razocarao studi beee,
umanjuju broj ne prikazuju gotovo nista, panduri tamo panduri vamo, ko da nisu trazili povecanje plate, pa ovako lose nisu emitovali ni amerikanci iz aviona, a oni jesu bili takvi da im je trebalo dati i dva kanala na 24 h, pa da svi shvatimo kakvi su, a ne da mastamo.
Ja sam za to da dovucemo ove egipcance,kad svrse sa Mubarakom.E na sta smo spali,kad treba da uvozimo revolucionare iz inostranstva![]()
Pa jeste. Poručio je da bi bio zahvalan da i on dobije priliku da krade, a ne da kraducka.![]()
A šta bi ti? Čovek je organizovao miting, spiskao para i para u želji da ubedi ljude da mu daju vlast da i on malo ukrade... Valja nahraniti i obezbediti porodicu, zašto da samo žutaći imaju tu privilegiju?Издаја незадовољне Србије од стране СНСа...
Причали су око сат времена...и нико, баш нико није споменуо
КОСОВО, ЕУрупу и хапшење Ратка Младића....
Толико о променама које нас чекају ако они дођу...![]()
![]()
![]()

Da to nije snimak iz neke ranije godine?
Pa tog nema na mnogim medijima, da nije greska ?
Kako moze neko da ignorise toliki skup, bez obzira da li mu se dopada ili ne ?

Ja sam za to da dovucemo ove egipcance,kad svrse sa Mubarakom.E na sta smo spali,kad treba da uvozimo revolucionare iz inostranstva![]()

U oktobru, biće u novembru,
U novembru , biće u decembru...
Kako ide ona pesma, a?![]()
Ovo sto sam videla na B92,dovoljno mi je...
Potsetilo me na..Slobu .....jogurt revoluciju......lanc pakete ....stranacka trgovina narodom. Vec vidjeno.
И ја. Био сам ономад испред УСА амбасаде када је Вучић протествовао што Шешеља држе затвореног. А сад тај исти Вучић лицемер ћути ко пи..... Ух што мрзим људе са два лица.

Твоја иде
"слобо Србине...."

tacno. ali to ne menja cinjenicu da je posecenost mitinga prevazisla sva ocekivanja i da je bilo najmanje par stotina hiljada ljudi

Значи, сад му је крив Коштуница што га је провалио, па га сврстава у исти кош са Тадићем.
Velja je vrhunska ljiga , potpuno isto tako , bas tim uvlakackim recima je nekada na mitinzima hvalio i uzdizao Vuka Draskovica, pa onda Djindjica , pa Kostunicu i sada Tomu ,seoska vasrska ****** .Веља је био смешан, каже: "Тадићу, народ те неће, али хоће напредњаке...и остале око њих који ће да им помогну."![]()