Miting Dveri ispred Vlade 21.03.2015.

дакле каладонт је поскупео-умрећемо од глади...баш о овоме причам....стварање хистерије око нечег шта се не дешава алио што нам КАЖУ да ће бити....то се зове хистерија и спиновање...сви показатељи ти кажу да сер ништа не дешава али ти умиреш од страха јер неко каже да хоиће и да је то *крај*....

:

Nije rec o "Kaladontu", to je namerno izvrtanje mojih reci, citaj pazljivije osim ako nisi zlonameran.

I neces valjda ti meni da kazes kako zivim na osnovu nekih tvojih pokazatelja, ja najbolje znam koliko sam para imala u novcaniku ranije, a koliko sada. To je najbolji pokazatelj.

dveri-auto.jpg

Možemo očekivati - NIŠTA. SNS je pobedio iz oćaja naroda. Da bi narod izašao na ulicu MORA da se pojavi neko NOV. Na primer - nekako se naučnici iz Vinče, Mihaila pupina, Poljoprivrednog fakulteta, Lole .... nađu na jednom mestu i kažu - DOSTA.............. Samo nam takva opozicija treba, ostali su gola gomna koja nikom ne trebaju.

moras negde da das ventil oduska... moras da stvoris laznu opoziciju koju kontrolises da ti se ne bi desila prava koju ne mozes... isto je i sa medijima koji pisu lose o tebi.... pola njih su njegovi.... to mu bler nacrtao da mora doterati do savrsenstva, zato i miting.

nikakvo mitingovanje nece zaposliti nezaposlene i nahraniti gladne

kakvi ventili kakvi bakraci

glad nema izduvni ventil

nikakvo mitingovanje nece zaposliti nezaposlene i nahraniti gladne

kakvi ventili kakvi bakraci

glad nema izduvni ventil

znami ja.. ali on ne zna, bler jos manje iako imaju dobre savetnike amere... izuzetno dobre, koji znaju fenomenalno psihologiju srba

jedino zato i postujem amere jer su u onome sta rade dokazani profesionalci...a kako znam, nebitno....

imas iskustvo jarma vidi se na kilometar... jos da ti je taka griva u glavi :roll:

Ne manipulisu ameri srbima zato sto su pametni nego zato sto su Srbi potkupljivi.Jajare ,kapiras.

Jajare nece Dveri, jer ne mogu da muljaju.Jajare hoce muljatore , jer misle da ce muljanjem da love u mutnom, a za ostale ih zabole.
zato i biraju jajare na vlast, iako na kraju svi redom dobiju jednu debelu kurcinu.

Takva ti je sudbina jajara.Lakomislenost i pohlepa. Zato ce uvek birati olos jer su i sami olos.

Poslednja izmena:
Ne manipulisu ameri srbima zato sto su pametni nego zato sto su Srbi potkupljivi.Jajare ,kapiras.

jel mogu tobom da manipulisu, sa mnom, eremitom, perom mikom pajom...ne mogu... manipulisu pojedincima koji su uz to primitvni, alavi, bolesni u glavu i na sve to jos mrze srbiju jer nisu srbi vec muslimani siptari dukljani ili cak imaju druga rezervna drzavljanstva.... a to je razlika ko nebo i zemlja

Ја мислим да стварно треба да се уозбиље, и да се улогоре за прави чин патриотизма.

Sa sve stiroporom pod dupićima
i lažnim štrajkovima glađu i žeđu ....

PROVEREN RECEPT !!!

Ali prvo moraju šesnaestog zamenika pomoćnika kafekuvarice u NATO ambasadama da poljube u oba g00zna obraza - najmanje tri puta - i onda može ....

Na vlasti su u sledećem mandatu GARANT !!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

kolega nije bitan nalog vec ono napisano...a ko nije za tri godine progledao ko su ovi lazovi, kvislinzi, hohstapleri, lopovi, bahata primitivna bagra bez ikakvog obrazovanja i do cega su doveli zajednicu svojim idiotskim merama, onda i treba da crkne.

- - - - - - - - - -

inace i oni znaju da se samo primitivaca treba bojati... jer takih ima kolko os i sto je najgore po njih svakim danom ih je sve vise i ne bi voleo da sam u kozi bilo kog naprednog kada ih ovi dohvate... a dohvatice ih, makar one na lokalu....

Када се заказују и организују разни митинзи или протести по угледу на Запад - то је само начин да се мало стиша незадовољство или да оно упадне у одређени колосек...

По мом мишљењу ТО ОВОГА ПУТА НЕЋЕ БИТИ.... народ је толико бесан, незадовољан и љут да ће неки потпуно леви догађај ДА БУДЕ ИНИЦИЈАЛНА КАПИСЛА која ће да отпочне разне нереде... е сад како ће се то завршити то зна само Онај горе на Небу........

Када се заказују и организују разни митинзи или протести по угледу на Запад - то је само начин да се мало стиша незадовољство или да оно упадне у одређени колосек...

По мом мишљењу ТО ОВОГА ПУТА НЕЋЕ БИТИ.... народ је толико бесан, незадовољан и љут да ће неки потпуно леви догађај ДА БУДЕ ИНИЦИЈАЛНА КАПИСЛА која ће да отпочне разне нереде... е сад како ће се то завршити то зна само Онај горе на Небу........

i sta onda.. haos anarhija policija ne moze da sredi jer slina nece da bije narod, gasic dao ostavku iz moralnih razloga :lol: vucko ili toma zovu nato da sredi situaciju... i oni lepo dodju, a odu 2345 godine u 12:00 kada ovde ostane samo kamen na kamenu

Back