Vercingetorix
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze mi poznavalc stvari da iz njegovog sela ide deset autobusa na miting, i da posle tog mitinga nista vise nece biti isto, e sada sta to znaci ...?
дакле каладонт је поскупео-умрећемо од глади...баш о овоме причам....стварање хистерије око нечег шта се не дешава алио што нам КАЖУ да ће бити....то се зове хистерија и спиновање...сви показатељи ти кажу да сер ништа не дешава али ти умиреш од страха јер неко каже да хоиће и да је то *крај*....
:
narucen miting da kanalise narodno nezadovoljstvo sa mlakom dozom histerije.... prodane duse.
kao slobin studio b...ili draskovicev 9 mart....
Pravo pitanje je zašto su Dveri prvo zakazale protest pa tek onda pozivaju partnere iz DSS i sve ostale da im se pridruže ?

sta da se kanalise?
ljudi ce se 22. probuditi u istoj situaciji
moras negde da das ventil oduska... moras da stvoris laznu opoziciju koju kontrolises da ti se ne bi desila prava koju ne mozes... isto je i sa medijima koji pisu lose o tebi.... pola njih su njegovi.... to mu bler nacrtao da mora doterati do savrsenstva, zato i miting.
nikakvo mitingovanje nece zaposliti nezaposlene i nahraniti gladne
kakvi ventili kakvi bakraci
glad nema izduvni ventil
znami ja.. ali on ne zna, bler jos manje iako imaju dobre savetnike amere... izuzetno dobre, koji znaju fenomenalno psihologiju srba
jedino zato i postujem amere jer su u onome sta rade dokazani profesionalci...a kako znam, nebitno....
Ne znas ti nista ko vran konj.
imas iskustvo jarma vidi se na kilometar... jos da ti je taka griva u glavi![]()
Ne manipulisu ameri srbima zato sto su pametni nego zato sto su Srbi potkupljivi.Jajare ,kapiras.
Ја мислим да стварно треба да се уозбиље, и да се улогоре за прави чин патриотизма.

nikakvo mitingovanje nece zaposliti nezaposlene i nahraniti gladne
A STA ce zaposliti nezaposlene i nahraniti gladne? Da li ce ih NEmitingovanje tj. cutanje i roptanje u svoja 4 zida (ko ih ima) zaposliti i nahraniti?
kolega nije bitan nalog vec ono napisano...a ko nije za tri godine progledao ko su ovi lazovi, kvislinzi, hohstapleri, lopovi, bahata primitivna bagra bez ikakvog obrazovanja i do cega su doveli zajednicu svojim idiotskim merama, onda i treba da crkne.
- - - - - - - - - -
inace i oni znaju da se samo primitivaca treba bojati... jer takih ima kolko os i sto je najgore po njih svakim danom ih je sve vise i ne bi voleo da sam u kozi bilo kog naprednog kada ih ovi dohvate... a dohvatice ih, makar one na lokalu....
Када се заказују и организују разни митинзи или протести по угледу на Запад - то је само начин да се мало стиша незадовољство или да оно упадне у одређени колосек...
По мом мишљењу ТО ОВОГА ПУТА НЕЋЕ БИТИ.... народ је толико бесан, незадовољан и љут да ће неки потпуно леви догађај ДА БУДЕ ИНИЦИЈАЛНА КАПИСЛА која ће да отпочне разне нереде... е сад како ће се то завршити то зна само Онај горе на Небу........
vucko ili toma zovu nato da sredi situaciju... i oni lepo dodju, a odu 2345 godine u 12:00 kada ovde ostane samo kamen na kamenu