jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
a znas li sta je uzrok toj ''rekordno niskoj inflaciji'' ?
реци баш ме занима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a znas li sta je uzrok toj ''rekordno niskoj inflaciji'' ?
реци баш ме занима
Struja ce da poskupi, poreze na imovinu odredjuju kako im volja, telefon je poskupeo, malo ali opet vazno, kucna i licna higijena je poskupela, zimnica vise ne moze da se stavi jer je skupa, ni pijace vise nisu jeftine, nemoj.
Sve polako ali pomalo poskupljuje, ali ako struja poskupi, to je kraj,. A jednom je vec prosle godine poskupela za 11%, sta mislis, kako je ljudima koji se greju na struju a dodju im racuni zimi ogromni?
Zdravo.
ona je odraz niske tražnje, odnosno činjenice da narod nema para da kupuje

дакле каладонт је поскупео-умрећемо од глади...баш о овоме причам....стварање хистерије око нечег шта се не дешава алио што нам КАЖУ да ће бити....то се зове хистерија и спиновање...сви показатељи ти кажу да сер ништа не дешава али ти умиреш од страха јер неко каже да хоиће и да је то *крај*....
- - - - - - - - - -
јел се зато творило оволико ИДЕА,АМАНа,Максија на сваком ћошку......што народ не купује ништа?![]()
vidim da ste teorijski poceli da obradjujete spin i spinovanje
jel to bilo na prvom predavanju
- - - - - - - - - -
narod mozda i kupuje, ali je to nedovoljno
niska inflacija je refleksija nase bede
јел ти капираш да не можете ЈЕДАН показатељ илиу пример да наведете за своје тврдње али ипак остајете при ствау-*умрећемо од глади*?јел капирате да ту нешто није у реду?
Koji si ti usranko .
A sto ti ne bi otisao na taj miting pa popricao s ljudima ako te bas zanima?
јел ти капираш да не можете ЈЕДАН показатељ илиу пример да наведете за своје тврдње али ипак остајете при ствау-*умрећемо од глади*?јел капирате да ту нешто није у реду?
Nije najgore sto lazes, nego sto u to verujes.
cega pokazatelj?
ајде погледај нашу приватну расправу из прошле године и сети се како си пљувао власт *што не плаћа Обренчанима*...ако данас не умеш да признаш да си погрешио-онда си ти рођо усранко...и запитај се искрено за шта си их све без разлога пљувао и хистерисао....
- - - - - - - - - -
што,ево постављам и теби исто питање...јел ти имаш некли одговор?
Idi popricaj sa ljudima.Upoznaj se sa njihovim sudbinama. Pokusaj da ih razumes pa ce ti stvari biti jasnije umesto sto histerises po forumu.
Funkcija ne postoji da bi se ugadjalo sebi nego narodu.
Seti se sta kaze Hrist:Ko hoce da bude najvisi medju vama treba ...sta?
Ko je kome prao noge?
чекај Милане....питање је било просто (а остаје да видимо колико ће људи дођи на тај митинг).....дао сам ти све економске показатеље који кажу супротно...у сваком случају далеко несразмерно супротно од хистерије која се свуда пласира..И КОИЈА СЕ СВЕ ВРЕМЕ ОД ДОЛАСКА ОВЕ ВЛАДЕ НЕПРЕКИДНО ПЛАСИРА ВЕШТАЧИ!.....ценим да ниси омладинац и да се итекако сећаш раних деведесетих и шта значи заиста криза и глад.....па опет,тада се није ни приближно кукало као данас а не може да се пореди!!!дакле,шта је заиста овде проблем пошто га реално не можемо показати?ја идем од једног до другог саговорника на ову тему и сви кажу-*питај неког другог-тј гладни народ*...па дал је могуће да ја од толико оних који кукају да је глад не налетим ни на једног који ће да м8и каже-ето мени се десило то и то-немам леба да једем*?већ сви бране нени виртуелни *народ који нема леба да једе*?!?!како је то могуће ако је већ толика *свеопшта катастрофа*?
Zato ti kazem idi na mesto. Ko je zadovoljan, nece biti tamo. Bice nezadovoljni ,ponizeni, gladni i uvredjeni...Poslusaj ih i nemoj im reci tako vam i treba nego pomozi ako ista mozes.Ili bar sebi da rasvetlis sliku.
Svakom je jasno da sada nimalo nije lako biti na vlasti, ali niko vas nije bio po usima da se za nju borite (i dajete lazna obecanja)ako niste za to spremni i sposobni.Ta niste se valjda za nju borili samo da bi sebi ugodili na ustrb gladnog naroda.Koliko se secam na predizbornim govorima bili ste ganuti siromastvom i davali ste jasna i cvrsta obecanja.
Sta je sad ovo? Pa valjda je vasa duznost da cujete rec naroda. Da vidite, nije li vam nesto promaklo.
е мој Милане...отвори било који предизборни митинг напредњака и видећеш да ниједног тренутка и нису обећавали да ће бити лако....зато ћеш бити изненађен опет вероватно смешном одзиву за митинг...а онда се опет запитај-КОГА бре заправо онда такви заступају и у чије име дижу толику фрку?да ије лако-није...да им већином одмажемо падајући под сваку подвалу разних непријатељских пропаганди-одмажемо...само треба да одговоримо да ли је на нашу корист да радимо против своје Владе а за ко зна чије заправо интересе...ал сачекајмо да прође тај митинг па се сам увери...

Политика госодина Вучића, Православље или смрт, има подршку већине грађана и грађанки Отечества, зато ће се на овом квазипротесту окупити занемарљиво мали број људи.
Значи да имаш дефицит витамина Б-12 и ниси при себи.Kaze mi poznavalc stvari da iz njegovog sela ide deset autobusa na miting, i da posle tog mitinga nista vise nece biti isto, e sada sta to znaci ...?