Mit o Potopu

Sveta685:
Tamo gde su dlakavi to ima svoju funkciju.
Nista. Imam suplje prste. Nadam se da to nije neki poremecaj?

koja je uloga dlaka na prstima ili dlaka na nadlanicama kod ljudi?
koja je uloga dlaka na grudima (ljubavni tepih :) ) kod ljudi?
koja je uloga dlaka pod pazuhom i na genitalijama?
koja je uloga slepog creva kod ljudi?

cekam odgovor koji ce da potvrdi inteligentni dizajn.

Sveta685:
Tamo gde su dlakavi to ima svoju funkciju.
Nista. Imam suplje prste. Nadam se da to nije neki poremecaj?

Hm...sad si me nasmejao...moram da se našalim...ne samo prste...:twisted:
Šala mala...
Nisam te pitao gde su dlakavi...pitanje je malo drugačije...odgovori...
Btw. prsti su ti povezani nekom opnom...ili nisu?

Šakal:
Hm...hehhehee...ne, ne aludiram...ti svakako ne veruješ u mutacije...ta koža koja ti povezuje prste liči na opnu zar ne...
Btw. šta je sa odgovorom?

Odgovorio sam ti za opnu. Ako mislis na dlake, moglo bi se postaviti i obrnuto pitanje - zasto su ljudi izgubili krzno, kada bi ih ono bas lepo stitilo od zime?

Sveta685:
Odgovorio sam ti za opnu. Ako mislis na dlake, moglo bi se postaviti i obrnuto pitanje - zasto su ljudi izgubili krzno, kada bi ih ono bas lepo stitilo od zime?

Ma nisi odgovorio...samo postavljaš pitanja...vrdaš...odgovori ti meni pa ću dati ja tebi odgovor zašto su izgubili 'krzno'...:lol:

Sveta685:
Odgovor je u pitanju:
"Zasto su ljudi izgubili krzno koje bi ih savrseno dobro cuvalo od hladnoce i primorali sebe da prave odecu?" Sta je tu bolje- krzno ili cosavost?

Hm...hehehee...nije odgovor već vrdanje...izbegavaš odgovor jer znaš u kom pravcu će da te odvede...ali i ovo tvoje pitanje ti nije ništa bolje...i ono te vodi tamo gde i odgovor...
Homo vrste nikada nisu ni imale krzno...nekim vrstama je telo bilo pokriveno dlakom...manje ili više ta se dlakavost očuvala do današnjih dana...pa tako imaš i sada sigurno nekog u svom okruženju ko je dlakav a takođe nekog ko je ćosav...
Btw. da li šimpanze imaju krzno?

Sveta685:
Bas me zanima na koji si nacin uspeo da iscupas takav zakljucak?

odgovori mi na pitanja.
ne pitanjem, nego konkretnim odgovorim

dakle, ja pitam

koja je uloga dlaka na prstima ili dlaka na nadlanicama kod ljudi?
koja je uloga dlaka na grudima (ljubavni tepih :) ) kod ljudi?
koja je uloga dlaka pod pazuhom i na genitalijama?
koja je uloga slepog creva kod ljudi?

ZASTO?

a ti mi odgovoris: ZATO I ZATO!

dakle?

Šakal:
Hm...hehehee...nije odgovor već vrdanje...izbegavaš odgovor jer znaš u kom pravcu će da te odvede...ali i ovo tvoje pitanje ti nije ništa bolje...i ono te vodi tamo gde i odgovor...
Homo vrste nikada nisu ni imale krzno...nekim vrstama je telo bilo pokriveno dlakom...manje ili više ta se dlakavost očuvala do današnjih dana...pa tako imaš i sada sigurno nekog u svom okruženju ko je dlakav a takođe nekog ko je ćosav...
Btw. da li šimpanze imaju krzno?

Otkud ti znas da li su homo vrste imale ili nisu imale krzno? Da li ti je poznato iz cega se sastoje fosili navodnih covekovih predaka?
I zasto samo- homo vrste? A australopitekusi?

Back