Seprtlja
Aktivan član
- Poruka
- 1.849
uspjece u cemu?
cilj je izaci iz matriksa, a vera i manipulacija religijom igraju glavnu ulogu da te zadrzi u matriksu.
Ok,ok. . svi smo procitali knjige David Icke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uspjece u cemu?
cilj je izaci iz matriksa, a vera i manipulacija religijom igraju glavnu ulogu da te zadrzi u matriksu.
Kaze se O Alahu... -.- Nemoj da vredjas fajtera!![]()
To nije dovoljno! Prijavimo taj blasfemicni post!
Kako nema? Pa da si malo eazmislio ukapirao bi da je moderna religija kopija verovanja i obicaja starih hiljadama ako ne i desetina hiljada godina.
Islam je najmladja religija i kao takva nema teorije da bude jedina/prava ma koliko ti to zeleo. Po meni jedina " moderna " religija koja ima smisla je Budizam, upravo iz razloga sto nema vrhovno bozanstvo, u kojoj ljudi nisu marionete vec imaju slobodni volju...
Kaze se O Alahu... -.- Nemoj da vredjas fajtera!![]()
BOG je jedan.
Na nasem jeziku Bog.
Na arpapskom jeziku ALLAH. (u Kur'anu)
Na hebrejskom jeziku ELOAH. (u Bibliji)
Ne jermenskom jeziku ELAH. (u Bibliji)
U Bibliji na arapskom jeziku ALLAH.
To je tvoja zabluda. Pitaj bilo kog hriscanskog ucenjaka, reci ce ti da je Bog Jedan i Jedini koji je spomenut u starom zavjetu (ELAH) isti kao u Kur'anu (ALLAH).
Tvoj je problem sto ne mozes da prihvatis da ako si se ikada molio Stvoritelju svega sto postoji, Jednom i Jedinom Bogu, da si se molio istom Bogu kome se i ja molim i pokoravam.
pozdrav
Ne budi kao Jevreji kada je Isus dosao. Isus je i sam rekao da nije poslednji Poslanik. Vas najveci problem je sto ne poznajete ni Hriscanstvo.
To sto si se rodio u porodici u kojoj se izjasnjavaju kao hriscani ne mora da znaci da si hrisanin. Hriscani su procitali Bibliju. A malo ih je. Sta je u pitanju, strah ili princip "boli me uvo", ne znam...
Rekli smo da nema vređanja tuđih verskih osećanja?
Kur'an je centralna svetinja najbrojnije religije na svetu, malo je verovatno da je plagijat. Ako u njemu između ostalog piše, nešto što piše i u knjigama drugih religija ne znači da je plagijat. ako pogledaš vaskoliku ezoteričnu literaturu, vidiš da malo ko nije prepisao nešto od nekoga, ne mislim da svodem Kur'an na ezoteriju, samo navodim primer.
Inače našeg svetog ratnika, uvideh, ne vredi mnogo odgovarati od nejgove vere, oma počne da propoveda, citira što šta, naučno dokazuje i šta ti ja znam.
Lično, više bih voleo da pročitam od njega kakav je to osećaj iskreno i nepokolebljivo verovati dogmi, nego detalje te dogme, koja nam na ovaj način skoro ništa ne kaže
Ha?
Ne bi trebao da pišeš ovde ni o Bogu, ni o Allahu, Eloahu, ili Elahu. Ako si odlučio da skrnaviš Tolkina, ona bar nazovi Boga onako kako ga je on nazivao - Iluvatar.
Tako nećeš opoganiti sopstvenu temu![]()
Znas koliko me boli briga za Tolkina i temu... Ako mislis da ce ti to nekada pomoci... Enjoy in this short life! Samo pokusavam da vam objasnim sta pise u vasoj knjizi! Kada sam procitao Bibliju, prvo sto sam pomislio je da su Hriscani rodjeni da budu u zabludi... Ali onda sam shvatio da hriscani i ne citaju knjigu koju smatraju da je od Boga. Da sam na vasem mjestu, sramio bih se!
Da sam na vasem mjestu, sramio bih se
Jeni kažu razapeli ga na krst.
Drugi kolju jedne jer to nije tačno. Nisu ga razapeli nego su ga prikucali na dva direka.
Koga briga, šta je istina ako nas ta priča vodi spiritualnom?
Odgovor ce svako znati kada procita 2 knjige...
A sustina je...
1. Ako je razapet - Nije HRIST! (mesih)
2. Ako nije razapet - Jeste HRIST! (mesih)
Odgovor ce svako znati kada procita 2 knjige...
A sustina je...
1. Ako je razapet - Nije HRIST! (mesih)
2. Ako nije razapet - Jeste HRIST! (mesih)
Problem je sto ne postoji trece! A da postoji bilo bi kontradiktorno. U tu nepostojecu grupu se se svrstali Hriscani.
Znas koliko me boli briga za Tolkina i temu... Ako mislis da ce ti to nekada pomoci... Enjoy in this short life!
Samo pokusavam da vam objasnim sta pise u vasoj knjizi! Kada sam procitao Bibliju, prvo sto sam pomislio je da su Hriscani rodjeni da budu u zabludi... Ali onda sam shvatio da hriscani i ne citaju knjigu koju smatraju da je od Boga.
Da sam na vasem mjestu, sramio bih se!
a da mene moja vera poziva da iskasapim nekog ili da me poziva da ubijam nevernike i bla bla, ja bih se ono, bas bas sramila![]()
A ti ako mislis da je bolje procitati Tolkinove nego Bozije knjige... Hmm.. Tu je vec jedan zakljucak!Ova izjava je dokaz da nisi čitao Tolkinove knjige, inače ne bi tako govorio. Bog, kako god ga ti zvao, sigurno ne želi da se trud i rad koji je Tolkin uložio napisavši ove knjige pljuje. Naročito od strane neko koji se služi njegovim imenom radi propagande, a Alahovim da pljuje po svim ostalima.
Hvala Allahu da sam musliman. A i ti ces se Allah s.w.t. vratiti. On te je stvorio. Njemu se svi vracamo! Porici koliko god hoces... Kada dodje smrt dolazi i trenutak kada gubis slobodu izbora koju sada imas. Bolje je iskoristi...Šta bismo mi bez tvojih objašnjenja? Išli i slepi i ludi. Pridaješ sebi mnogo veliku važnost za slugu Alahovog.
bolesno...Ne mogu ti opisati koliko sam srećna što nisi na našem mestu, rado ću se žrtvovati samo da bi ti imao fetiš![]()
kao što rekoh
Koga briga, šta je istina ako nas ta priča vodi spiritualnom?
treba li da dodam jedinom
i iz istog razloga
koga briga jel hrist ili Hrist?
A ti ako mislis da je bolje procitati Tolkinove nego Bozije knjige... Hmm.. Tu je vec jedan zakljucak!
Hvala Allahu da sam musliman. A i ti ces se Allah s.w.t. vratiti. On te je stvorio. Njemu se svi vracamo! Porici koliko god hoces... Kada dodje smrt dolazi i trenutak kada gubis slobodu izbora koju sada imas. Bolje je iskoristi...
bolesno...
najalakse je to reci...
Zato i imamo slobodu izbora...
Zato i nisu isti oni koji traze istinu i oni koji smatraju da su se rodili sa znanjem koje im je potrebno...
Malo bzv. ali je cinjenica: Svi smo mi samo sofisticirane kapljice sperme!
Shvati koliko je glupo izazvati Gospodara svjetova! Shvati svoju realnost.
pod "shvati" podrazumijevam "trazi dokaze".