MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
541891_528892703796113_1223300771_n.jpg

If you love and get hurt, love more.
If you love more and hurt more, love even more.
If you love even more and get hurt even more, love some more until it hurts no more...

(William Shakespeare)

" Слободна душа је ретка појава, али када је видиш лако ћеш је препознати, пре свега зато што се са њом или у њеној близини осећаш врло добро. "

~ Буковски

"Ne mogu birati ljude kakve želim, niti u njima samo ono što je dobro. Moram da primim ili odbijem ljude koje mi život šalje, i ono što je u njima, nerazdvojeno. I možda bih grdno pogrešio kada bih prihvatao samo svece, kad bi ih i bilo, jer su sigurno nepodnošljivo dosadni..." - Meša Selimović

Ljude volim ili ne volim, poštujem ili ne poštujem, uvažavam njihovo prisustvo ili ih ne primećujem.
Ko sam ja uopšte da bih ih mogao da cenim, precenjujem ili čak potcenjujem!?
Šta bi to nekim ljudima uopšte značilo? - (m.m.)

Ljudi koji su u svom životu
prošli pakao -tihi su i neprimetni .
Zlostavljani,ostavljani,žigosani .
Raj postoji zbog njih .

- - - - - - - - - -

Oni koji govore da pomoću novca mogu sve postići, u stanju su da za novac sve učine. - Bendžamin Frenklin

- - - - - - - - - -

Naše Sveto pismo je Gorski vijenac. Delo koje ne stari i čije reči ne trule. Znati ga napamet i čuvati svako slovo, jedini je način da ne izgubimo sebe.

Matija Bećković

- - - - - - - - - -

Šta sve još čoveku nedostaje, najbolje pokazuju obećanja. Narodima za koje se tvrdi da su slobodni – obećava se sloboda, onima za koje se mislilo da su siti – obećava se hleb.

Matija Bećković

- - - - - - - - - -

Danas medicina može od čoveka napraviti sve osim čoveka.

Matija Bećković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back