MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nijedan čovek nema dovoljno dobro pamćenje da bi bio uspešan lažov.

Abraham Linkoln

- - - - - - - - - -

Verujem da se sve događa s razlogom! Ljudi se menjaju, da biste naučili da ih pustite. Stvari ne idu kako treba, da biste znali da procenite kada ste u pravu. Verujete u laži, da biste na kraju naučili da ne verujete nikome osim sebi. Ponekad, dobre stvari propadaju, tako da možete očekivati da će više dobrih stvari pasti i na vas.

Merlin Monro

- - - - - - - - - -

Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ponekad pravim greške, ponekad sam izvan kontrole i s vremena na vreme teška za rukovanje. Ali ako me ne možeš podneti kada sam najgora, sigurno me ne zaslužuješ ni kada sam najbolja.

Merlin Monro -

10153256_456352627828829_1219572667_n.jpg

" Није ово лоше време, ово смо лоши ми. Ми смо Ти којима живот пролази волећи погрешне и газећи оне праве. "

~ Жарко Лаушевић

Još uvek mi je svaki dan prekratak za sve misli koje želim da mislim, sve šetnje koje želim da šetam, sve knjige koje želim da pročitam i za sve prijatelje koje želim da vidim.

John Burroughs

Neguj srce koje nikada neće postati tvrdo, temperament koji se nikada neće umoriti i dodir koji nikoga neće povrediti.

: Dikens

- - - - - - - - - -

Biće to lepa vremena kad čovek bude najbolji čovekov prijatelj.

: Dikens

- - - - - - - - - -

Elektronska komunikacija nikada neće biti zamena za lice koje svojom dušom podstiče drugo lice da bude hrabro i iskreno.

Dikens

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back