“Najbolji način da se svaki dan započne dobro jeste, da pri buđenju mislite na to da tog dana nećete sresti čovjeka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
“Najbolji način da se svaki dan započne dobro jeste, da pri buđenju mislite na to da tog dana nećete sresti čovjeka
Ovo sliči prethodno navedenoj Emersonovoj izjavi. Mislim da pitanja i neodredjenih stvari ima u ovom pojmu, ali mršav feedback dobih, ne znam kakav bi odraz bio ako napravimo temu...Postoje trenuci kada čovek mora da odabere da li će živeti sopstvenim životom – punim, celim, zaokruženim
ili će dopustiti sebi da vodi lažan, šupalj i ponižavajući život, kakav društvena hipokrizija od njega zahteva.
Oskar Vajld
Najbolje sve da skuplja i donosi kući, da se nadje, zlu netrebalo....Lud je onaj koji se želi odreći onoga što ima, nadajući se da će dobiti ono što nema.
Ezop
Prvi put vidim nekog da citira Šopenhauera, a da nije Oziman ... :]Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru, poduzetnom duhu, sretnom temperamentu, vedrom umu i zdravom telu.
Arthur Schopenhauer
mutno, mutno kao sto je i Šopenhauer po malo mutanPrvi put vidim nekog da citira Šopenhauera, a da nije Oziman ... :]
Citat mi je malo mutan, možda ne shvatam... složio bih se da je sreća u subjektivnim osobinama, tu bih i završio. Plemenit karakter, i ovo ostalo, nisam siguran...
...zahvaljujem Nina, sada sam oplemenjen za jedan kompletan citat! onako je bilo half... :]mutno, mutno kao sto je i Šopenhauer po malo mutanali je u ovoj misli jasan
izvor naše sreće jeste u našem plemenitom ili dobrom karakter,pozitivnom temperamentu, optimistickom i vedrom umu i najvažnije zdravom telu
cak mislim da zdravo telo treba da bude na prvom mestu
ne znam gde si nasao debeli a srecni kod Šopenhauera ..posebno što to nije tacno.....zahvaljujem Nina, sada sam oplemenjen za jedan kompletan citat! onako je bilo half... :]
znači ono "debeli, ali srećni" otpada?
ili je višak kilograma, "višak kilograma"?
ma ne kod Šopenhauera, to dolazi sa neke druge strane... onako tebi postavljam pitanje. Znači nema debelih, a srećnih...? :]ne znam gde si nasao debeli a srecni kod Šopenhauera ..posebno što to nije tacno..
Niko nikome ne može natovariti toliko muke na vrat koliko čovek sam sebi
Meša Selimović
Kako nema? A debeli buda. Debeo bogat i sretan.ma ne kod Šopenhauera, to dolazi sa neke druge strane... onako tebi postavljam pitanje. Znači nema debelih, a srećnih...? :]