- Poruka
- 397.910
“Dakle, u svemu, kako hoćete da ljudi vama čine, tako i vi njima, ..”
Jevanđelje po Mateju: (Mt. 7,12). Zlatno pravilo morala.
Jevanđelje po Mateju: (Mt. 7,12). Zlatno pravilo morala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** .. šta god da ste mislili činiti .. razmislite još jedared .. vjerojatno bi najpametnije bilo da im ne učinite ništa“Ako činite dobro, činite ga za sebe, ako činite zlo, činite ga sebi.”
Mahatma Gandhi
Može .. samo ne kao čovjek. Biologija. Veličina svijesti.“Čoveče, čoveče, bez imalo samilosti ne može se živeti…”
Dostojevski
Je, bog je otac svemu.Sposobnost da se vidi čudesno u običnom je nepromjenjiv znak mudrost.
Ralph Waldo Emerson
Mala su bića, nažalost, osuđena na zajeb, najbolje da se na startu s time pomire„Za mala bića kao što smo mi, prostranstvo je podnošljivo samo kroz ljubav.”
Carl Sagan
Pametno„Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.“
Čarls Bukovski
Nešto mi kod ovog nije štimalo„Ne mrzim ljude, samo se bolje osećam kada nisu oko mene.“
Charles Bukowski
I ovaj liči na bukovskog .. za koga sam mislio da je kakav bugarin.Kada naiđeš na čoveka sa kojim vredi govoriti i sa njim ne govoriš, izgubio si ga.
Kada naiđeš na čoveka sa kojim ne vredi govoriti i sa njim govoriš, izgubio si reči. Mudrac ne gubi ni čoveka ni reči.
Konfučije
A kad nije dovoljno?
Je. Zamisli da si u šumi i slušaš cvrkut ptica.