Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.610
Onaj cirkus od performansa ona naziva karijerom...."Tri puta sam abortirala, deca bi mi uništila karijeru" - Marina Abramović
Ali, zar nije imati ženu i djecu veliki poduhvat?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj cirkus od performansa ona naziva karijerom...."Tri puta sam abortirala, deca bi mi uništila karijeru" - Marina Abramović
Ali, zar nije imati ženu i djecu veliki poduhvat?
Poštujem Gandijeve mudrolije, ali sa ovom se ne bih složio.“Jedini način da živiš je da pustiš i druge da žive.”
Mahatma Gandhi
Neko voli da nanese zlo. Mada i to je smisleno.,,Волети никада није бесмислено."
- Црњански
Ipak, "neke ptice nikad ne polete"“I najnesrecniji život ima svojih sunčanih časova i, pod peskom i kamenjem, svoje sitne cvetiće sreće.”
Hermann Hesse
Dakle mudrost je u drugom dijelu... "mudrost je poklon života kada ti više ne treba", nije baš da ne treba, ali tu je negdje. :]“Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života.”
Anton Pavlovič Čehov
"Brod je siguran u luci, ali to nije razlog njegovog postojanja."Čovek ne može da otkrije novi okean ako nema hrabrosti da izgubi iz vida obalu.
Andre Žid