Mišković treći na listi najbogatijih

već izvesno vreme zaobilazim sve što direktno pripada kompaniji delta.

od maxija do delta sladoleda.

znam da njemu to ne znači mnogo ali se trudim da mu ne ubacujem svoj novac u kasicu.
delta nije miskoviceva nego grcka.

ja ne zaobilazim nista pazarim gde je najpovoljnije (nisam luda da idem sebi na stetu iz inata ovom ili onom) jedino nema teorije da me nateraju da kupim one strong zvake.seljaci su ukinuli orbit valjda da bi uvalili neke njihove ( ko da ih je miskovic kreirao,mesao i upakovao :roll: ) e pa za to cu preci pola grada ako treba,ali kupicu orbt.

Na platnom spisku Miroslava Miškovića i Milke Forcan su urednici dnevnih novina "Press" (zamenik i pomoćnik glavnog urednika Dragan J. Vučićević i Svetomir Marjanović) i "Kurira" (glavni urednik Antonije Kovačevič), a generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić je debelo plaćen da priča i piše o Miškoviću kao genijalcu koji je sarađivao sa stranim službama i za vreme Miloševićeve vladavine, navodno, pomažući opoziciju.

http://www.tabloid.co.yu/clanak.php?br=116&clanak=3

Staro je pravilo medju tajkunima da se u svaku politicku organizaciju "ulozi" nesto para, nekom vise, nekom manje...samo tantuz moze misliti da je Miskovic iza ledja samo jedne ili dve politicke opcije...Cedomiru Jovanovicu je dao prve pare 1997. god. za osnivanje Studentskog Politickog Kluba...tamo gde nije licno dao, dao je neki od njegovih satelita...svejedno, ni on nije 100% gazda nad imanjem, sta mislite, da ce kad on umre DELTA da propadne?? Izronice neki drugi anonimus da pucanstvo zavidi i ispira usta...

Gledaj, ukidanje monopola znaci napraviti konkurenciju na trzistu, a ne propadanje delte, daleko od toga da iko prica o zatvaranju deltinih lokala, samo lepo kazniti ih novcano zbog monopola a zatim i stvoriti konkurenciju, niko ne gubi posao a mnogo njih ga dobijaju :bye:

ja ne zaobilazim nista pazarim gde je najpovoljnije (nisam luda da idem sebi na stetu iz inata ovom ili onom) jedino nema teorije da me nateraju da kupim one strong zvake.seljaci su ukinuli orbit valjda da bi uvalili neke njihove ( ko da ih je miskovic kreirao,mesao i upakovao :roll: ) e pa za to cu preci pola grada ako treba,ali kupicu orbt.

Strong su valjda od Zeljka Mitrovica zvake. To zvaces dok gledas Grand Show.

Maxi je tesko smece od radnje ali odem po nekada kada me mrzi da predjem jos 100 metara do VERA. Mada uglavnom uvek popizdim u tom MAXI-ju posto im maximalno rade dve kase i uvek ostanem pola sata unutra cekajuci na sugavoj kasi.

Gledaj, ukidanje monopola znaci napraviti konkurenciju na trzistu, a ne propadanje delte, daleko od toga da iko prica o zatvaranju deltinih lokala, samo lepo kazniti ih novcano zbog monopola a zatim i stvoriti konkurenciju, niko ne gubi posao a mnogo njih ga dobijaju :bye:

znas li zasto je Miskovic prodao DELTA banku, najjacu u Srbiji u tom trenutku? lepo je to sto ti pricas, ali, veruj da ce DELTA drzati svoj monopol ko god bude Srbijom vladao...

znas li zasto je Miskovic prodao DELTA banku, najjacu u Srbiji u tom trenutku? lepo je to sto ti pricas, ali, veruj da ce DELTA drzati svoj monopol ko god bude Srbijom vladao...

Nece kada neko bude hteo da ga kazni, ja znam ko jedini danas prica o delti i ne treba mi drugi dokaz. Ulaskom u EU Miskovic nece imati monopol nadalje :bye:

A mozda nece ni kada budemo kandidat :ok:

kod mene u komšiluku ima radnji koje su povoljnije od maxija tako da mi nije problem da ovog bojkotujem. 8)

Nece kada neko bude hteo da ga kazni, ja znam ko jedini danas prica o delti i ne treba mi drugi dokaz. Ulaskom u EU Miskovic nece imati monopol nadalje :bye:

A mozda nece ni kada budemo kandidat :ok:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

A Cedomorac bi ga kaznio:rotf:

Miskovic ima bolji menadzment i savetnike, kao i veze u Evropi i SAD nego sve stranke u Srbiji, pa i od same drzave (sto je stvarno zalosno)....

Velja se isto tako bunio nesto, pa zacuta brzo....

Miškovića štiti DSS.
Supruga jednog ministra DSS lobira i za IDEJU sistem, dodele zemljišta, lokacije....
Živa istina.

Pa zašto SRS kao opozicija ne napada vlast, zbog monopola koji imaju sistemi Delta.
Jer uzimaju debeli novac.
NIkada nisu spomenuli Miškovića, kao slučajnost.
Mada neće dugo, jer kada uđu pravi sistemi u igru, gotov je,zato je potreban ulazak EU.
Toliko ima toga da se govori o delti da je strašno.
Pa duple šifre i kodovi za proizvode na kasama u sistemima Maxi i Tempo.....

Poslednja izmena:
Ajde objasni mi zasto Miskovic nece imati monopol kada udjemo u EU

Zato sto ulazak u EU znaci liberalizaciju trzista, slobodan uvoz robe a ne da miskovic npr uvozi jedini nike u srbiji, kao i jos mnoge proizvode, pa pored tih njegovih marketa i u ostalim marketima se prodaje takodje njegova roba... jedan lik iz delte mi je rekao da ce uskoro poceti da proizvode njihove sokove i cokolade i da ce iz deltinih trgovina izbaciti milku i kolu, na sta sam se ja nasmejao samo :rotf::rotf::rotf:

Znaci, kad udjemo u EU docice jos neki supermarketi u Srbiju pored delte, tempa itd... ;) Nece vise biti delta-uvoza :ok:

Ljudi ne obraćaju dovoljno pažnje pri kupovini proizvoda.
Pogledajte etiketena poleđini proizvoda, ko je uvoznik.
A do kraja godine planira da ubaci još 2000 noih proizvoda. Samo da potisne domaće i da ima monopol i ucenjuje sve živo.

Normalno nije on kriv.
Ja bi isto to radio da mogu i da sam na njegovom mestu. Iskreno.

Problem su političari koji ga štite i nežele da se neko suprodstavi njemu.Da država reaguje.
Koji pa DSS.

Njemu najviše odgovara da se desi ono što žele DSS i SRS da urade, da zatvore tržište i Mišković kao bubreg uloju.

Mišković treći na listi najbogatijih
Bogatstvo vlasnika „Delta holdinga" procenjuje se na dve milijarde dolara, što je 0,35 odsto BDP-a Srbije, koji iznosi 560 milijardi dolara

Uhhhh koji pametni novinar je ovo pisao, mora da ga fratar predhodno naguzio, pa kada bi Srbija imala BDP 560 milijardi dolara bila bi ubedljivo ali UBEDLJIVO najbogatija drzava na svetu. :lol:

Na devetom mestu je Amerikanac Voren Bufet, vlasnik „Berkšir Hathveja”, koji sa 62 milijarde dolara učestvuje sa 0,04 odsto u BDP SAD od 138.000 milijardi.

Hahaha ala autor lupeta, Voren Bafet je najbogati covek na svetu, znaci na prvom a ne na devetom mestu i BDP SAD je nekih 13-14 hiljada milijardi dolara. Bas ga je fratar dobro naguzio pa se sav zbunio novinar. :mrgreen:

Back