Jovanka Jolić kao jedna od desničarki na studentskoj listi

Treba ipak da porazmisliš, radi se o studentima.
Oni obično nisu pristalice teorija zavere, više nauke.
Tako da razumem tebe i tvoj predlog, ali čisto sumnjam da bi studenti podržavali ljude samo na osnovu onog što govore, više na osnovu stručnosti, onog što znaju, reputacije koje imaju u krugovima univerziteta...
Ne možemo se ljutiti na njih, prosto je to sredina u kojoj se kreću i to se i očekuje.

Pola studentske liste za izbore sačinjavaće desnica. Ko će od poznatih desničarki da se nađe na listi, osim dr. Mile Alečković? Mislim da bi izbor gospođe Jovanke Jolić bio sasvim prirodan, jer ona je, za razliku od mnogih muških predstavnika desnice, iskrena u onome šta priča.

Nosilac liste. :D
CB92BB78-222D-4A02-A7F9-0953079938C1.jpeg

@zbiljaš Očigledno da imaš neki otpor prema desno orijentisanim javnim ličnostima, političarima i političkim strankama koje su na desnom centru.

Zapravo, stičem utisak da si želeo sve gore navedene da poniziš...

Jovanka Jolić je osoba koja je pre manje od godinu dana na mreži X pisala koliko je dugo živeo Hitler i gde, da se nije ubio.. Iznosi tamo i druge slične tvrdnje koje izlaze i iz okvira teorija zavere.

Ne znam zašto je ti YT kanali zovu u goste, nije mi jasno.

@zbiljaš Očigledno da imaš neki otpor prema desno orijentisanim javnim ličnostima, političarima i političkim strankama koje su na desnom centru.

Zapravo, stičem utisak da si želeo sve gore navedene da poniziš...

Jovanka Jolić je osoba koja je pre manje od godinu dana na mreži X pisala koliko je dugo živeo Hitler i gde, da se nije ubio.. Iznosi tamo i druge slične tvrdnje koje izlaze i iz okvira teorija zavere.

Ne znam zašto je ti YT kanali zovu u goste, nije mi jasno.
Zabavna je pa donosi preglede. Kao što Pink ima rijaliti tako ga imaju i jućub kanali. :mrgreen:

Back