a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.497
dobro, utesno je sto i babu i komsinicu koristim da ona uziva.sta imas o njoj misliti, ozenio si je i to je to, podrazumijeva se da stalno mislis o njoj![]()
Cilj ne bira sredstva ..........jel tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro, utesno je sto i babu i komsinicu koristim da ona uziva.sta imas o njoj misliti, ozenio si je i to je to, podrazumijeva se da stalno mislis o njoj![]()
To sam primetila svet je potpuno poludejo sad samo ovi nazadni mogu da imaju seks oni kažu daje to ljubav po onome šta ima na internetu čovek bi rekao da nema nas šta volemo prirodno i kako je određženo nego samo ovi muški šta briju noge i poludu na golo muško telo kažem vam da čemo izumremo kao vrsta a to i oče onaj homič Bil Gec zato ga je žena i ostavila daje valjao bila bi sa njim zato vi muški šta volete prirodno nemojte puno da se mislite odma oženite devojku i imajte decu toje lepo inače nam se crno pišeKucam na netu missionary pose da se podsetim koja je to poza slabo pamtim nazive i izlaze mi slike pedera u toj pozi,gde ide ovaj svet Boze! Inace moja prva poza omiljena
![]()
Onda doggy, da zoki ima gde da nasloni stomak.Ja ne razumem kakve su to poze Zoki i ja to radimo po starinski ali kad sam bila mlađža onda sam ja bila prava veštica i jahala po njegovoj metli kako sam mogla i umela a sad je njegov stomak kao u trudnice od devet meseci i veči je od njegovog Ljubiše pa on mora da se namesti i uradi posao star je čovek ali seks voli više od života
Pamti gugl šta si gledao pa prilagođava pretraguKucam na netu missionary pose da se podsetim koja je to poza slabo pamtim nazive i izlaze mi slike pedera u toj pozi,gde ide ovaj svet Boze! Inace moja prva poza omiljena
![]()
Pamti gugl šta si gledao pa prilagođava pretragu
Ponukana komentarima na jednom dijelu foruma nametnulo mi se logicno pitanje, da li je statistika koju nam serviraju kao izvor informacija tocna ili ipak nije. Pitanje glasi u kojoj pozi lakse, brze, intenzivnije dozivite vrhunac, misionarska ili doggy![]()
CrnogorskaNema one koju ja volim![]()
pa jel se sprema za ulazakdo juce se to govorilo sguza...
sad sve neki strani izrazi...
u onoj u kojoj mi je dostupan klića za kružne pokrete i stimulacijuPonukana komentarima na jednom dijelu foruma nametnulo mi se logicno pitanje, da li je statistika koju nam serviraju kao izvor informacija tocna ili ipak nije. Pitanje glasi u kojoj pozi lakse, brze, intenzivnije dozivite vrhunac, misionarska ili doggy![]()
A kad prevedeš, "kereća poza"...pa jel se sprema za ulazaku Eu ili ne
![]()
![]()
slažem se u potpunostiu onoj u kojoj mi je dostupan klića za kružne pokrete i stimulaciju
misionarska je prilično nezgodna za tu akciju osim ako nisi na radnom stolu sa nogama u vis a partner stoji između njih
ali điha điha i dogi su top poze za orgazam
Ja volim misionarski i da uzmem tamjana, umocim u vodicu i dok sam odozgo da je prskam po faci: voimje bejbe u oci me gledaj, u oci me gledaj sotono u oblicju ljubavnoga. Vidi kakva si gola predamnom gresnice bujne ti grudi.
Da ali mora na latinskomi onda refren istjerujem zlo utjerujem dobro
![]()
Nedostaješ, ko god da si bio/laTo sam primetila svet je potpuno poludejo sad samo ovi nazadni mogu da imaju seks oni kažu daje to ljubav po onome šta ima na internetu čovek bi rekao da nema nas šta volemo prirodno i kako je određženo nego samo ovi muški šta briju noge i poludu na golo muško telo kažem vam da čemo izumremo kao vrsta a to i oče onaj homič Bil Gec zato ga je žena i ostavila daje valjao bila bi sa njim zato vi muški šta volete prirodno nemojte puno da se mislite odma oženite devojku i imajte decu toje lepo inače nam se crno piše