sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.940
Idemo dalje,ovaj put nesto za nijansu mladje
Iveco EuroStar sa AdBlue reklamom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogao bih da ubacim sada par reklamnih sa "pocetaka sakupljacke karijere" kada je bilo bitno samo da se vuce kuci nesto,dok danas kada sam stariji odlucujem se pretezno za ove ozbiljnije proizvodjace modela 

To je neka sredina izmedju reklamnih i ovih ozbiljnijih otprilike 

Joj Nina ovo nije ni trecina tih drangulija koje ja imamstvarno ti je kolekcija super i da se ponovim specificna jer su kamioni u pitanju

To je upravo model koji cu vam sada predstaviti
Cuvena Mecka SK 1850 sa prikolicom
Slikao sam je mnogo puta posto sam bio fasciniran detaljima nakon reklamnih kamiona koje sam pre toga posedovao
Evo nekoliko slicica Herpine Ekskluzivne Serije 

Hvala Nina,znas me vec dovoljno dobro,iako se nikad nismo videli hahapa neverovatan si![]()

Skupi ko otrov al nema veze...nego ako me izbace iz kuce Nina mogu li kod tebe da nocim 
Male razume se hahahasamo male jer za onaj veliki nema mesta za parkiranje![]()
moram smisliti da je to neki poklon ako prodje hahah

Reč je o modelu Mercedes Benc SK 1844
Kao što vidite opet je u pitanju cisterna za prevoz opasnih materija (ADR) sa oznakama 30/1202 što će reći da se u njoj prevozi nafta
Model je predobar sa sijaset detalja kao što se i očekuje od modela u tolikoj razmeri
Često se kod nas mogu videti prikolice na kojima piše Hoyer ali se one kod nas koriste za prevoz prehrane i ako se zagledate na svakoj skoro piše Nur fur lebensmittel sto će reći za prehranu
najčešće se prevoze fruktoza i pivo u cisternama sa Hoyer nalepnicama 

Ovi su bas exkluzivai dalje .sjajno
veliki su,slikani na krovu auta..vidis da su kao pola krova haha