Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo

Могли су Западњаци сами уништити преостале Србе на КиМ, али су ипак искористили српске "потурице". Српски народ треба и понизити, убити у њему сваку помисао на отпор.
Kakav otpor je Srbija je mogla pružiti uspostavljanju šiftarske države na području Kosova i Metohohije od strane NATO i EU ?

Kakav otpor je Srbija je mogla pružiti uspostavljanju šiftarske države na području Kosova i Metohohije od strane NATO i EU ?
SOROŠEV MALI.jpeg
Дачек и Тачи.jpg
Edi-Rama-Aleksandar-Vucic.webp

Понекад имам осећај да би неки волели да пропадне Република Српска само да би рекли ето јел сам вам рекао Вучић је крив...жасу...
Kad ne mogu nigdje drugdje da pobjede,pa ajd nek propane Republika Srpska da zabilježe negdje prvu pobjedu.Al uzalud im nada.

Poslednja izmena:
Понекад имам осећај да би неки волели да пропадне Република Српска само да би рекли ето јел сам вам рекао Вучић је крив...жасу...
Na žalost ima takvih. Takav ekstremizam ishodi iz srpsko-dinarskog arhitipa. Volio bi da sve ide dođavola samo da ispadne kako je on bio u pravu kad je najavio te crne slutnje, pa da onda može upirati u druge prstom i govoriti 'eto bi sam u pravu' ili 'šta sam rekao.' Znam takve iz života, imam ih u najbližem okruženju.

Nije problem ici u Brisel i pregovarati na nacin koji je koristan za Srbiju.
Bezuslovno pristajanje na briselske ugovore, a zatim i na francusko njemacki ultimatum nasih vlasti je izdaja i priznanje okupacije Srbije.
Vidis li RAZLIKU?

http://www.nspm.rs/kosovo-i-metohij...ao-danas-zanju-srbi-na-kosovu-i-metohiji.html

Pogledajte prilog 1731601
Šta znači priznanje okupacije ? Valda svi priznaju da je deo srpske teritorije okupiran od strane zapadnjaka i Šiftara.

"Odbijanje učešća zemalja Zapadnog Balkana na Konferenciji za mir i suradnju na Zapadnom Balkanu i pristupanja svim navedenim inicijativama, memorandumima i sporazumima bi jasno ukazivalo na „nedobronamernost prema susednim državama, evropskom mirovnom poretku i sigurnosti i široj evropskoj zajednici država, vodilo ka prekidu pregovora o članstvu u EU, nepristupanju Šengenskom sporazumu, povlačenju stranih investicija, ekonomskim sankcijama i političkoj i ekonomskoj izolaciji“, navodi se u dokumentu."

Kakva manipulacija :mrgreen:

Znači dobronameran si prema susedima samo onda "kada radiš ono što ja mislim da je dobar odnos prema susedima" :mrgreen:
Kakva je ovo budalaština, prosečan čovek u ovoj gomili razbacanih reči i izraza, ništa ne razume.

Većina Vučićevih oponenata spočitava mu nacionalizam i neprihvatanje zapadnih vrednosti a ne nedostatak nacionalizma.Samo je koalicija partija okupljena pod imenom Srbija protiv nasilja ostvarila neki ozbiljniji rezultat.
Национаизам типа "Не дамо Србију, не дамо Косово", а у суштини им је помогао да га узму. Распродао је у бесцење ресурсе, спрема се да затрује земљу. При том је државу претворио у мафијашку, а власт у клептократску. Што рече неко: "свуда у свету је нормално, очекивано да мафија купи свог полицајца, тужиоца, судију, али код нас мафија је узела државу".

Национаизам типа "Не дамо Србију, не дамо Косово", а у суштини им је помогао да га узму. Распродао је у бесцење ресурсе, спрема се да затрује земљу. При том је државу претворио у мафијашку, а власт у клептократску. Што рече неко: "свуда у свету је нормално, очекивано да мафија купи свог полицајца, тужиоца, судију, али код нас мафија је узела државу".
Ko parolu Ne damo Kosovo i Metohiju u datim okolnostima ne razume u značenju - nećemo priznati to područje kao suverenu državu što znači da ćemo čekati priliku da taj prostor vratimo u okvire naše države,ima ozbiljan problem sa rasuđivanjem.

Ko parolu Ne damo Kosovo i Metohiju u datim okolnostima ne razume u značenju - nećemo priznati to područje kao suverenu državu što znači da ćemo čekati priliku da taj prostor vratimo u okvire naše države,ima ozbiljan problem sa rasuđivanjem.
Јесте, а у међувремену, док будемо чекали да вулин и неандреј покрену своје дивизије у ослобађање, ући ћемо у НАТО, примити пар стотина хиљада миграната из ЕУ... Дотле Срба на КиМ неће бити, па неће ни бити разлога да се гине за тамо неке "вукоје*ине". Како нећемо признати кад је прихватањем Охридског споразума зацементирао признање Косове? Приче како је он генијалан политичар, дипломата, државник мачку о реп. Он ће све њих преиграти. Колико је он играч показао је и случај са Трампом&Флоридом.

Poslednja izmena:
Aцо Србине! Ацо Србине! Комунисткиња је уз тебе!
*********************************************************************************************************************************************************************************
https://www.danas.rs/vesti/politika...rpske-je-moguc-samo-uz-vucicevo-saucesnistvo/

Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo​

Danas Onlinedanas 15:00

„Nebrojano puta smo upozoravali da će nakon besramnog i, u srpskoj istoriji, do sada nepojmljivog puštanja Kosova i Metohije niz vodu od strane Aleksandra Vučića, na red doći ostvarivanje politike Zapada prema Republici Srpskoj koja se oličava u ideji unitarizacije Bosne i Hercegovine. I upravo ovih dana, po već oprobanoj metodologiji francusko-nemačkih inicijativa i planova, prisustvujemo početku kraja Republike Srpske“, kaže Miloš Jovanović, poslanik i lider Nove Demokratske stranke Srbije.

„Naravno, taj kraj se može obezbediti samo uz aktivno saučesništvo Aleksandra Vučića i tog saučesništva, uz puno glumatanja i laži, će svakako biti baš kao što ga je bilo i u slučaju Kosova i Metohije“, dodaje Jovanović.

On je pozvao nаprednjake da otкažu lojalnost Vučiću.

„Zato je krajnji trenutak da se kao narod trgnemo i shvatimo da se bolja budućnost i prosperitet ne mogu graditi na teškim nacionalnim porazima. Poslednji je čas da shvatimo da odbrana srpskih nacionalnih interesa mora biti integralna baš kao što je integralna i izdaja koju čini Aleksandar Vučić. I konačno, krajnje je vreme i da birači i simpatizeri Srpske napredne stranke shvate da Aleksandar Vučić predstavlja najveću nacionalnu prevaru u srpskoj istoriji i da ne smeju, ako iole brinu za sudbinu i budućnost srpskog naroda, da saučestvuju u njegovom strašnom nepočinstvu“, poručio je lider Novog DSS-a.

Miloš Jovanović je prvi od lidera opozicije reagovao pisanom izjavom na to što je tema Saveta za nacionalnu bezbednost bio francusk-nemački non pejper za BiH i Republiku Srpsku, kako je novinarima preneo načelnik Generalštaba VS Milan Mojsilović.
A ni @limunada ni @Neno mi nisu verovali kada sam pisala da će i Srpsku da pusti niz vodu ako mu to bude odgovaralo :(

A ni @limunada ni @Neno mi nisu verovali kada sam pisala da će i Srpsku da pusti niz vodu ako mu to bude odgovaralo :(
Причамо/пишемо о моралу човека који плаћа да му долазе на скупове? Који позива да се људи на улицама газе аутомобилима, да им се палицама разбијају лобање? Човеку који слаже а да не трепне?

putin mu je u jednom razgovoru doslovno rekao: ovog momenta vam ne mozemo pomoci, mi se borimo za nas opstanak
kada pobedimo, a pobedicemo, dolazimo da vam pomognemo da resite srbsko pitanje
do tada gledaj da opstanete, kako god znate
nije slucajnost, da sto rusi vise napreduju, veci je pritisak na srbiju
za vucica bi najveca mora bila da nam EU kaze sad ULAZITE U EU

Mogu se polagati nade u Dodikove veze koje ima sa Izraelom, a i drugim faktorima u svetu. Mislim da je vodio računa kako da se veže sa Vučićem a da ipak ne uništi time samog sebe i Srpsku.
Npr. nije uništio dobre odnose sa Plenkovićem i Milanovićem, dok njihovi odnosi sa Vučićem nisu sjajni.
Plenki se pre nekoliko dana na kulturan način izrazio kad je hteo da kaže da Vučić nije normalan. Rekao je da mu potezi nisu baš uračunljivi ili tako nekako. :lol:

Poslednja izmena:
Nije Vučić na čelu Republike Srpske,nego Dodik.Vučića se tu ne pita,čak i pod pretpostavkom da ima loše namjere.
Iskreno to s Mandićem i ŠuPkalom mi se ne sviđa.Taj Šukalo u Republici Srpskoj nije mogo dobit ni 200 glasova,a onda ga Vučić primi u SNS kolko mi je poznato.Al njegova stranka,njegov problem.
Ali da RS pored svih ostalih, još brine šta radi predsednik Srbije...

Back