milos je sada zavetnica, a i nestorTako je bilo u pocetku i sa Milicom Zavetnicom
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milos je sada zavetnica, a i nestorTako je bilo u pocetku i sa Milicom Zavetnicom
![]()
a mi se secamo da je on av-u cuvao ledja, kao obojena fore i fazoni, kao da se mi kopcamo na ledjimaOtvorio dvajes tema protiv studenata i sad oće nestorovića![]()
Da li bi ti licno pre glasao za Jovanovica nego blokadere, i ako ne bi zasto ne bi? @bas kao isto pitanje, tvrdis da si neki patriotaOtvorio dvajes tema protiv studenata i sad oće nestorovića![]()
ko glasa za nestora ili za milosa bolje odmah da glasa za aljeka, da se ne lazemo vise - oni su kao i mica njegovi igraci, a sluze kao zamlatnica da nas prevare i odvuku glasove opoziciji - pazi ti kada on nije mogao da se suzdrzi vise, i napao studente? - sam je sebe raskrinkao kao rezimskog igraca, niposto za njega da se ne glasa!Da li bi ti licno pre glasao za Jovanovica nego blokadere, i ako ne bi zasto ne bi? @bas kao isto pitanje, tvrdis da si neki patriota
Znaci ti glasas samo za evrofanaticni deo opozicije, isto kao Kamalu u Americiko glasa za nestora ili za milosa bolje odmah da glasa za aljeka, da se ne lazemo vise - oni su kao i mica njegovi igraci, a sluze kao zamlatnica da nas prevare i odvuku glasove opoziciji -
Glasao bi i za Sakasvilija u Gruziji, Zelenskog u Ukrajini, Bajdena u Americi... jednostavno takav ti je mentalni sklopPre bi glasao za šiptare nego za veleizdajnika vučića.![]()
ne lupaj, patriotska desno orijentisana opozicija takodje podrzava studenteZnaci ti glasas samo za evrofanaticni deo opozicije, isto kao Kamalu u Americi
Jovanovic ti je bio poslednji koji se tako predstavlja. Zavetnici usli u vladajucu koaliciju, Dveri se ugasile. Tu je jos Nestorovic koji ih takodje ne podrzava.ne lupaj, patriotska desno orijentisana opozicija takodje podrzava studente
Netačno glasam za Putina koji će da počisti sve fašiste i naciste! Denacifikacija srbije!Glasao bi i za Sakasvilija u Gruziji, Zelenskog u Ukrajini, Bajdena u Americi... jednostavno takav ti je mentalni sklop
Pa tamo nemas za koga drugog, komunisti alternativa. Putin jeste najblazi izbor...Netačno glasam za Putina koji će da počisti sve fašiste i naciste! Denacifikacija srbije!
sad vidis da se lazno predstavlja, a sta kaze POKS? sta kaze Mihajlovic?Jovanovic ti je bio poslednji koji se tako predstavlja.
da pitamo Boska, ko ih je ugasio, da nisu studenti mozda?Zavetnici usli u vladajucu koaliciju, Dveri se ugasile.
naravno, on cuva ledja aljeku siftaru, kao i nas tihi, moze da nas laze do sutra da nije sns, ali mu niko ne veruje, svi su oni Milice zamlatniceTu je jos Nestorovic koji ih takodje ne podrzava.
Kaze isto, nego, zasto bi po tebi oni trebalo da podrzavaju natofilnu blokadersku listu ako su desnicari, imas li ikakvo obrazlozenje?sad vidis da se lazno predstavlja, a sta kaze POKS? sta kaze Mihajlovic?
da vidm, prvo., gde kaze?Kaze isto,
nego, zasto bi po tebi oni trebalo da podrzavaju natofilnu blokadersku listu ako su desnicari, imas li ikakvo obrazlozenje?![]()
Sve bi to uradili da su u mogucnosti i jos 20 puta gore.blokaderi dali klintonu 2 miliona i toni bler im bio savetnik? blokaderi placaju rafale makronu? blokaderi salju municiju ukrama za racuin natoa? blokaderi izdali kosovo?
„Вучић све предао Куртију, то је против Устава и за издају КиМ мора у затвор“
javlja vam se, kao trgovcevicu? gledecete vi u taj pasulj u zatvoruSve bi to uradili da su u mogucnosti i jos 20 puta gore.
Javlja nam se da cete vi da poklanjate municiju, placate F-35, priznajete Kosovo i dajete 200 miliona savetnicima. To vam je program.javlja vam se, kao trgovcevicu?
To radi vučić na tri stolice, smisli neki bolji sns proserJavlja nam se da cete vi da poklanjate municiju, placate F-35, priznajete Kosovo i dajete 200 miliona savetnicima. To vam je program.
Da, da, opozicija je šljam, a ovi nisu:studenti su opoziciji dali kitu bez cveca, i rekli da ih nece biti na listi. normalno, isti sljam kao i rezim. jedna kuhinja, samo sa ulogama opozicije . pa se decenijama vrtimo u krug dok se raspadamo po principu kruta murta...
sta fali bakicu? ostale ne znam, a bajdena i kamalu ste vi podrzavali, ja sam u srbima za trampa ovde, ti samo lazes kao svaki alex vuchijev sns sektas, lojalista ili koji li si vec sorosev maliTi si dakle za njih? A u Americi si podrzao Kamalu i Bajdena, dobro, i to smo razjasnili.