Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo

vucko kaze nema predaje KIM. a ti tvrdis da je predao
daj mi neki link predaje, potpisa
pogresila si vec sedmi put vas razbija
zute patke, litijum, 1 od 5000000 i da ne nabrajam
sada vas je definitivno razbio
pocelo je hapsenje, prvi put
:rotf: :rotf: :rotf: ja na ovo nemam drugi komentar...

Dobro,ne možemo sad sve optuživat,i kad pada kiša u Kambodži.
Možemo jer me libo za Kambodžu ali ono što rade pred očima našem narodu već može da boli. Kad ti ko zna koliko unazad ne možeš da skloniš šljam koji te hvata na istu foru decenijama i još se po internetu rveš sa babama koje su kunu u Tita, onda šta reći o političarima i njihovom kvalitetu da sačuvaju srpske zemlje...

pa koliko puta tvrdite da je predao kosovo, a ceo zapad trazi od vucica da ga preda. vi nesto vise znate nego zapad?
sa kosova prelazis na to da ce vucko predati RS . saberi se malo i daj nesto konkretno
nesto mi se kiselo smeskas
Jeste, da :rotf: izvini, ali smešno mi da raspravljam sa nekim ko je na nivou rts vesti za potrebe predizborne kampanje.

pa koliko puta tvrdite da je predao kosovo, a ceo zapad trazi od vucica da ga preda. vi nesto vise znate nego zapad?
sa kosova prelazis na to da ce vucko predati RS . saberi se malo i daj nesto konkretno
nesto mi se kiselo smeskas
Tebi nije predao ništa i neće predati ni RS, dok god dobijaš botovske beneficije. Baš te briga i hza Kosovo i za RS.
Jadni Simo je u problemu, ali zahvaljujući sopstvenoj pameti, nije svestan...

Možemo jer me libo za Kambodžu ali ono što rade pred očima našem narodu već može da boli. Kad ti ko zna koliko unazad ne možeš da skloniš šljam koji te hvata na istu foru decenijama i još se po internetu rveš sa babama koje su kunu u Tita, onda šta reći o političarima i njihovom kvalitetu da sačuvaju srpske zemlje...
veceg sljama u srbiji nije bilo od onih izmedju mikosevica i vucica

zasto ce mu izbori?
razbi vas i bez izbora
secas li se tvojih poklica GOTOV JE
gde sta sada
Sada smo tu da nema podršku naroda, i zato nema izbora. A bez podrške naroda je gotov. Sa vlasti će pre ili kasnije. U agoniji je, ali to je njegov izbor da trpi.
A imao je podršku naroda tako da je 15. marta pre samo dva meseca pretio izborima.
Zamisli pre dva meseca pretio, a sad se ukakio, i to je tebi razbijač! :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Sada smo tu da nema podršku naroda, i zato nema izbora. A bez podrške naroda je gotov. Sa vlasti će pre ili kasnije. U agoniji je, ali to je njegov izbor da trpi.
A imao je podršku naroda tako da je 15. marta pre samo dva meseca pretio izborima.
Zamisli pre dva meseca pretio, a sad se ukakio, i to je tebi razbijač! :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
pa on vam je nudio izbore, a vi niste hteli
ima on podrsku naroda, vas je razbio, vise ne postojite

Aцо Србине! Ацо Србине! Комунисткиња је уз тебе!
*********************************************************************************************************************************************************************************
https://www.danas.rs/vesti/politika...rpske-je-moguc-samo-uz-vucicevo-saucesnistvo/

Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo​

Danas Onlinedanas 15:00

„Nebrojano puta smo upozoravali da će nakon besramnog i, u srpskoj istoriji, do sada nepojmljivog puštanja Kosova i Metohije niz vodu od strane Aleksandra Vučića, na red doći ostvarivanje politike Zapada prema Republici Srpskoj koja se oličava u ideji unitarizacije Bosne i Hercegovine. I upravo ovih dana, po već oprobanoj metodologiji francusko-nemačkih inicijativa i planova, prisustvujemo početku kraja Republike Srpske“, kaže Miloš Jovanović, poslanik i lider Nove Demokratske stranke Srbije.

„Naravno, taj kraj se može obezbediti samo uz aktivno saučesništvo Aleksandra Vučića i tog saučesništva, uz puno glumatanja i laži, će svakako biti baš kao što ga je bilo i u slučaju Kosova i Metohije“, dodaje Jovanović.

On je pozvao nаprednjake da otкažu lojalnost Vučiću.

„Zato je krajnji trenutak da se kao narod trgnemo i shvatimo da se bolja budućnost i prosperitet ne mogu graditi na teškim nacionalnim porazima. Poslednji je čas da shvatimo da odbrana srpskih nacionalnih interesa mora biti integralna baš kao što je integralna i izdaja koju čini Aleksandar Vučić. I konačno, krajnje je vreme i da birači i simpatizeri Srpske napredne stranke shvate da Aleksandar Vučić predstavlja najveću nacionalnu prevaru u srpskoj istoriji i da ne smeju, ako iole brinu za sudbinu i budućnost srpskog naroda, da saučestvuju u njegovom strašnom nepočinstvu“, poručio je lider Novog DSS-a.

Miloš Jovanović je prvi od lidera opozicije reagovao pisanom izjavom na to što je tema Saveta za nacionalnu bezbednost bio francusk-nemački non pejper za BiH i Republiku Srpsku, kako je novinarima preneo načelnik Generalštaba VS Milan Mojsilović.
Крај РС није могућ без рата и то је тако.
Сероња Вучић се не пита око РС фала Богу.

Tebi nije predao ništa i neće predati ni RS, dok god dobijaš botovske beneficije. Baš te briga i hza Kosovo i za RS.
Jadni Simo je u problemu, ali zahvaljujući sopstvenoj pameti, nije svestan...
ja sam milioner, familija mi je milionerska
ne jedem sorosevske ukakite sendvice, kao ti i tvoja klika
zasto uvek pokusavas da razgovor prebacujes na licnost , kao da znas ko je ko na ovom forumu?

ja sam milioner, familija mi je milionerska
ne jedem sorosevske ukakite sendvice, kao ti i tvoja klika
zasto uvek pokusavas da razgovor prebacujes na licnost , kao da znas ko je ko na ovom forumu?
Izvini šta da ti kažem na isprazne uzvike bez ikakvog pokrića: "razbio vas je" i sl? Ne verujem da bi to pisao neko bez preke botovske potrebe...

postajes malo zaboravan? nokautirao te vucko?
ko to trazi izbore, neki plenumi?
pa 2014. nie tražio niko, ni plenum, ni opozicija, niti je bilo protesta, nego je on izmislio razlog da se navodno stabilizuje većina.
Sad ima protest sedam meseci, ali eto nema razloga.... :rotf:
I pitaš se što sam ličan, a poručuješ mi da sam zaboravan i da me nokautirao... Mislim, stvarno....

Izvini šta da ti kažem na isprazne uzvike bez ikakvog pokrića: "razbio vas je" i sl? Ne verujem da bi to pisao neko bez preke botovske potrebe...
ja samo vas citiram
GOTOV JE
nesto ne vidim da je on gotov, vidim da je vas razbio, nema vas vise
idem malo u zivot, cujemo se za nekoliko dana
kada budem raspolozen da se zezam:gace:

Ни на једној теми да прочитам да је неко нешто лоше написао за предсједника Куртија.

Тај публицитет 👆 ... вођени вољени.
e.gif

pa 2014. nie tražio niko, ni plenum, ni opozicija, niti je bilo protesta, nego je on izmislio razlog da se navodno stabilizuje većina.
Sad ima protest sedam meseci, ali eto nema razloga.... :rotf:
I pitaš se što sam ličan, a poručuješ mi da sam zaboravan i da me nokautirao... Mislim, stvarno....
ja sam pokusao sa tobom normalno da razgovaram. pametan si, skolovan
ali mi izbrisase post i ti odma predje na prepirku o vucicu. i onda se cudis sto provociram
srecno ti iako mislim da vi niste dorasli vucku

У Српској рођено 27 беба.У Републици Српској у протекла 24 часа рођено је 27 беба, 12 девојчица и 15 дечака. У Бањалуци и Добоју рођено је по девет беба, у Невесињу, Градишци и Приједору по две, а по једна беба у Фочи, Источном Сарајеву и Бијељини.Пет девојчица и четири дечака рођено је у Бањалуци, у Добоју четири девојчице и пет дечака, у Невесињу и Приједору по једна девојчица и дечак, у Градишци два дечака, у Источном Сарајеву једна девојчица, а по један дечак у Бијељини и Фочи.Без порода у Зворнику и Требињу.

И да нам роде донесу још којег предсједника ... :heart::heart::heart:

🫵

A ni @limunada ni @Neno mi nisu verovali kada sam pisala da će i Srpsku da pusti niz vodu ako mu to bude odgovaralo :(
Gdje pusta Srpsku niz vodu?
Kod nas nisam primijetila neku zabrinutost u vezi toga.:roll:
Doduse,ja ne slusam vijesti.😂
Samo citam forum i ovde se informisem.😁

Back