Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo

Понекад имам осећај да би неки волели да пропадне Република Српска само да би рекли ето јел сам вам рекао Вучић је крив...жасу...

Znači, debilla svuda ima a u krugu dvojke i višestruko od balkanskog proseka.

Pa ne mora se ni na tvom nivou,jer to nije neki nivo.
Sa srećom ako tako razmišljate svi u RS.
Vama su onda najbolje zaštita muslimani koji isto zloupotrebljavaju pravosuđe i vrše političke progone kao i Vučić. Pa ako je Evropi imalo stalo do tih stvari, ne može baš ni njima da prepusti da zajašu.

Јесте, а у међувремену, док будемо чекали да вулин и неандреј покрену своје дивизије у ослобађање, ући ћемо у НАТО, примити пар стотина хиљада миграната из ЕУ... Дотле Срба на КиМ неће бити, па неће ни бити разлога да се гине за тамо неке "вукоје*ине". Како нећемо признати кад је прихватањем Охридског споразума зацементирао признање Косове? Приче како је он генијалан политичар, дипломата, државник мачку о реп. Он ће све њих преиграти. Колико је он играч показао је и случај са Трампом&Флоридом.
Nikad nisam ni napisao da je Vučić genijalan niti da će Vulinove divizije osloboditi KiM..Ili si greškom kvotirao moju poruku ili je ta tvoja opsesija Vučićem toliko jaka da dovodi do toga da vidiš nešto i što nije napisano.
Kako ti vidiš Vučića i SNS, tako ja vidim i sve druge političare i političke partije.
Suštinski pitanja odnosa prema KiM svodi se na formalno priznanje ili nepriznanje.Za sad do priznanja nije došlo a šta donosi budućnost mi ne možemo znati.Možemo samo nagađati.

Sa srećom ako tako razmišljate svi u RS.
Vama su onda najbolje zaštita muslimani koji isto zloupotrebljavaju pravosuđe i vrše političke progone kao i Vučić. Pa ako je Evropi imalo stalo do tih stvari, ne može baš ni njima da prepusti da zajašu.
Po sadržaju tvog posta bi reko da ti fali vitamina D. :mrgreen:

ako okuplja krimi sljam oko sebe
je po tebi znak da ce izdati RSRBSKU?
ko su ti normalniji koji zive oko tebe?
481292115_967151685526365_7744816649800646470_n.jpg

Šljam koji podržava ovo, baš uliva nadu Srpskoj!
To ni lud čovek ne može poverovati. Ni ti ne veruješ, ali valjda je korist od režima važnije i od Kosmeta i od Srpske.

Nikad nisam ni napisao da je Vučić genijalan niti da će Vulinove divizije osloboditi KiM..Ili si greškom kvotirao moju poruku ili je ta tvoja opsesija Vučićem toliko jaka da dovodi do toga da vidiš nešto i što nije napisano.
Kako ti vidiš Vučića i SNS, tako ja vidim i sve druge političare i političke partije.
Suštinski pitanja odnosa prema KiM svodi se na formalno priznanje ili nepriznanje.Za sad do priznanja nije došlo a šta donosi budućnost mi ne možemo znati.Možemo samo nagađati.
Знамо. Шиптари су преузели све инстиуције, све установе и сад следи тихи прогон и шиптаризација. Оно што се БоТа није усуђивао, овај је урадио и завршио ствар вичући "не дамо Косово".

Знамо. Шиптари су преузели све инстиуције, све установе и сад следи тихи прогон и шиптаризација. Оно што се БоТа није усуђивао, овај је урадио и завршио ствар вичући "не дамо Косово".
Malo rukah malena i snaga.

Je l me ti to zezaš? :rotf: al zaključka, pukli se, razbio vas :D on već šesti put razbija, samo ne znamo koga :D
vucko kaze nema predaje KIM. a ti tvrdis da je predao
daj mi neki link predaje, potpisa
pogresila si vec sedmi put vas razbija
zute patke, litijum, 1 od 5000000 i da ne nabrajam
sada vas je definitivno razbio
pocelo je hapsenje, prvi put

Back