Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.187
Ne brine,nego mora sarađivat sa predsjednikom Srbije,pa ko god bio.Ali da RS pored svih ostalih, još brine šta radi predsednik Srbije...
Šta bi trebali iz Republike Srpske po tvom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brine,nego mora sarađivat sa predsjednikom Srbije,pa ko god bio.Ali da RS pored svih ostalih, još brine šta radi predsednik Srbije...
Pa ako se na nivou država mora izbegavati svađa, ne mora sa na nivou naroda, tj. na tvom nivou, podržavati da Av ostane što duže na vlasti.Ne brine,nego mora sarađivat sa predsjednikom Srbije,pa ko god bio.
Šta bi trebali iz Republike Srpske po tvom ?
Понекад имам осећај да би неки волели да пропадне Република Српска само да би рекли ето јел сам вам рекао Вучић је крив...жасу...
Sa srećom ako tako razmišljate svi u RS.Pa ne mora se ni na tvom nivou,jer to nije neki nivo.
Nikad nisam ni napisao da je Vučić genijalan niti da će Vulinove divizije osloboditi KiM..Ili si greškom kvotirao moju poruku ili je ta tvoja opsesija Vučićem toliko jaka da dovodi do toga da vidiš nešto i što nije napisano.Јесте, а у међувремену, док будемо чекали да вулин и неандреј покрену своје дивизије у ослобађање, ући ћемо у НАТО, примити пар стотина хиљада миграната из ЕУ... Дотле Срба на КиМ неће бити, па неће ни бити разлога да се гине за тамо неке "вукоје*ине". Како нећемо признати кад је прихватањем Охридског споразума зацементирао признање Косове? Приче како је он генијалан политичар, дипломата, државник мачку о реп. Он ће све њих преиграти. Колико је он играч показао је и случај са Трампом&Флоридом.
Po sadržaju tvog posta bi reko da ti fali vitamina D.Sa srećom ako tako razmišljate svi u RS.
Vama su onda najbolje zaštita muslimani koji isto zloupotrebljavaju pravosuđe i vrše političke progone kao i Vučić. Pa ako je Evropi imalo stalo do tih stvari, ne može baš ni njima da prepusti da zajašu.
Neki normalni koji žive ovde i gledaju kako i Srbe iole obrazovanije baca niz vodu a prikuplja krimi šljam oko sebe...ko pusta srbsku niz vodu?
ko da ti veruje na ovu nebulozu?
ako okuplja krimi sljam oko sebeNeki normalni koji žive ovde i gledaju kako i Srbe iole obrazovanije baca niz vodu a prikuplja krimi šljam oko sebe...
Ne, to mi je znak da je jedan pošten i čestit čovekako okuplja krimi sljam oko sebe
je po tebi znak da ce izdati RSRBSKU?
ko su ti normalniji koji zive oko tebe?
ako okuplja krimi sljam oko sebe
je po tebi znak da ce izdati RSRBSKU?
ko su ti normalniji koji zive oko tebe?
sada se vidi koju vecinu ti i tvoji imateSto puta ponovljena laž neće više moći da postane istina, mislim da je to vreme prošlost..
Joj Aco,već te vidim kako ćeš nakon izbora pjenit po forumu kako su izbori pokradeni.Zbog koje av ne sme na izbore.![]()
Jesu li ti javili,možda, da je otišlo i Kosovo?sada se vidi koju vecinu ti i tvoji imate
sada poturate neke teze kako ce srbija pod vucicem izdati RSRBSKU?
pukli ste
Stvarno, nakon što nije dao Gazivode, kao što je to rekao, nema osnova da se veruje da će dati još nešto.sada se vidi koju vecinu ti i tvoji imate
sada poturate neke teze kako ce srbija pod vucicem izdati RSRBSKU?
pukli ste
mogu i ja da ti nacrtam nekog majmunaPogledajte prilog 1731624
Šljam koji podržava ovo, baš uliva nadu Srpskoj!
To ni lud čovek ne može poverovati. Ni ti ne veruješ, ali valjda je korist od režima važnije i od Kosmeta i od Srpske.
Ne može više ni da nakarade dovoljno za pobedu.Joj Aco,već te vidim kako ćeš nakon izbora pjenit po forumu kako su izbori pokradeni.![]()
Знамо. Шиптари су преузели све инстиуције, све установе и сад следи тихи прогон и шиптаризација. Оно што се БоТа није усуђивао, овај је урадио и завршио ствар вичући "не дамо Косово".Nikad nisam ni napisao da je Vučić genijalan niti da će Vulinove divizije osloboditi KiM..Ili si greškom kvotirao moju poruku ili je ta tvoja opsesija Vučićem toliko jaka da dovodi do toga da vidiš nešto i što nije napisano.
Kako ti vidiš Vučića i SNS, tako ja vidim i sve druge političare i političke partije.
Suštinski pitanja odnosa prema KiM svodi se na formalno priznanje ili nepriznanje.Za sad do priznanja nije došlo a šta donosi budućnost mi ne možemo znati.Možemo samo nagađati.
Evo,još izbori nisu ni počeli,a ti već znaš da će bit krađe ?Ne može više ni da nakarade dovoljno za pobedu.
da trezveno razmisljas , nebi lupao glupostiStvarno, nakon što nije dao Gazivode, kao što je to rekao, nema osnova da se veruje da će dati još nešto.![]()
Kosovo je otišlo za vrijeme Miloševića.Jesu li ti javili,možda, da je otišlo i Kosovo?da ne bude, poturam
![]()
vas protestante je razbio ko beba zveckuNe može više ni da nakarade dovoljno za pobedu.
Načeto. Istim budalama započeto.Kosovo je otišlo za vrijeme Miloševića.
Malo rukah malena i snaga.Знамо. Шиптари су преузели све инстиуције, све установе и сад следи тихи прогон и шиптаризација. Оно што се БоТа није усуђивао, овај је урадио и завршио ствар вичући "не дамо Косово".
vucko kaze nema predaje KIM. a ti tvrdis da je predaoJe l me ti to zezaš?al zaključka, pukli se, razbio vas
on već šesti put razbija, samo ne znamo koga
![]()