Milo Lompar - predsednički kandidat?

Da li bi Milo Lompar mogao pobediti na predsedničkim izborima?

• DA

glasova: 12 52,2%
  • NE

glasova: 11 47,8%

• Ukupno glasova
    23
A, pa jasno da nista od toga nisi citao, neko onako pucas u mrak, pa ako nesto nabodes. Cirjakovic je pisao o srpskim zlocinima i srpskom primitivizmu.. godinama.. Moras da citas, necu valjda ja da ti prepricavam..
Ја бих волео да нам препричате више од једног и да ми кажете колико их сте их до овог тренутка прочитали. Само један? 101? 1001? 1000001? Можете само наслове да наведете, ако вас мрзи да препричавате.

Волео бих да нам кажете и колико сам написао таквих текстова, макар отприлике? Пет? Педесет? Петсто? Пет хиљада?

Нарочито бих волео да нам кажете колико мислите, може и по сећању, да их је било о српском примитивизму? Можете и то отприлике. Занима ме да ли ћете ред величине да погодите. Верујем да ће Вам то бити јако једноставно. Само ред величине да нам кажете - једноцифрени, двоцифрени, троцифрени… број текстова.

А занима ме и још једна ствар. Зашто мислите да сам престао да их пишем? Јако ме занима Ваше тумачење.
Kolega Tadija, imate prilike da lično odgovorite Gospodinu Ćirjakiviću, možda bi i koleginica @Lule želela da postavi neko pitanje.

Molim da se ovo shvati kao poziv na otvoreni dijalog i razmenu mišljenja u tolerantnoj atmosferi.

Standardna drugisrbijsnska argumentacija,
Pa sta reci kada ti analiziras gostovanje tamo nekog hrvatskog analiticara ili koga vec koji bi voleo da Vucic u Srbiji ode sa vlasti...Zamisli da neko u inostranstvu analizira emisije Informera, Hepija, Pinka, pa i RTSa i prica o nasim analiticarima i politicarima i njihovim izjavama prema raznim drugim drzavama...Amerikanci bi mogli zakljuciti da spremamo napad na Bajdena, Ukrajinci svrgavama Zelenskog, Englezi i Nemci sigurno nesto slicno, ma svi su kod nas na tapetu....

Pa sta reci kada ti analiziras gostovanje tamo nekog hrvatskog analiticara ili koga vec koji bi voleo da Vucic u Srbiji ode sa vlasti...Zamisli da neko u inostranstvu analizira emisije Informera, Hepija, Pinka, pa i RTSa i prica o nasim analiticarima i politicarima i njihovim izjavama prema raznim drugim drzavama...Amerikanci bi mogli zakljuciti da spremamo napad na Bajdena, Ukrajinci svrgavama Zelenskog, Englezi i Nemci sigurno nesto slicno, ma svi su kod nas na tapetu....
Izvini, ovo nije argumentacija, više je traženje potvrde svog ranije formiranog stava: Cirkularno zaključivanje u kojem se polazeći od nečega što se a priori smatra za tačno dokazuje to isto.

Možda, ali to ni najmanje ne utiče na činjenicu da Zagreb priželjkuje slabu vladu u Beogradu.
Ma nije bre možda; izguglaj.

Rođen je 1966. godine u Zemunu.
Izvini, da li ovo nije pomalo i ideološki/partijski motivisano skretanje sa teme? Kakve veze ima to gde je Goran Akrap rođen sa činjenicom da Zagreb vidi sadašnje predrevolucionarno vrenje u Srbiji kao priliku za ostvarivanje svojih dalekosežnih nacionalnih ciljeva?

Da li bi ti bio spreman na ukidanje RS i federalizaciju Srbije ukoliko bi to bila cena za dolazak tvoje opcije na vlast?

Izvini, da li ovo nije pomalo i ideološki/partijski motivisano skretanje sa teme? Kakve veze ima to gde je Goran Akrap rođen sa činjenicom da Zagreb vidi sadašnje predrevolucionarno vrenje u Srbiji kao priliku za ostvarivanje svojih dalekosežnih nacionalnih ciljeva?

Da li bi ti bio spreman na ukidanje RS i federalizaciju Srbije ukoliko bi to bila cena za dolazak tvoje opcije na vlast?

Zato što si rekao možda. Nije možda, nego jeste.

Kad me je Kežual već tagovao na temi (ne znam zašto (mada mogu da naslutim)), da kažem da o Milu Lomparu ne znam puno.

Slušala sam ga u dve emisije, povodom aktuelnih dešavanja. Prvi put kod Olje Bećković, gde je bio gost sa Jovom Bakićem i jednom studentkinjom.
Drugu put se ne sećam gde.
Pravi salonski intelektualac, zvuči šarmantno, uverljivo, mada se delovanjem drži udaljeno od trenutka.

O njegovom prethodnom radu ne znam puno, pa ne mogu mnogo da komentarišem.

I brate mili, kakvo je ovo spinovanje sa pričama o nekakvim ukidanjima Republike Srpske.

Gotovo niko u Srbiji tako nešto ne želi. Nije nikada bilo od proglašenja Republike Srpske do današnjeg dana do danas u Beogradu nijedne vlasti kojoj je tako nešto bilo cilj, niti je zamislivo da je bude o u budućnosti.

Ne znam kome pri zdravoj svesti padaju na pamet neke takve budalaštine.

Niti je Aleksandar Vučić u ikakvom kapacitetu ikakav garant Republici Srpskoj. Republika Srpska je vječna i nje će biti, dok je i Srba. Ako bilo ko pokuša na ikakav način da aktuelni režim dovede u nekakvu vezu sa tim, grdno se vara.

Ovaj neki pokušaj podmetanja da 'ja podržavam dolazak na vlast opcije koja bi dovela do ukidanja Republike Srpske' ne znam doslovno ni kako bih uopšte komentarisao.

I brate mili, kakvo je ovo spinovanje sa pričama o nekakvim ukidanjima Republike Srpske.

Gotovo niko u Srbiji tako nešto ne želi. Nije nikada bilo od proglašenja Republike Srpske do današnjeg dana do danas u Beogradu nijedne vlasti kojoj je tako nešto bilo cilj, niti je zamislivo da je bude o u budućnosti.

Ne znam kome pri zdravoj svesti padaju na pamet neke takve budalaštine.

Niti je Aleksandar Vučić u ikakvom kapacitetu ikakav garant Republici Srpskoj. Republika Srpska je vječna i nje će biti, dok je i Srba. Ako bilo ko pokuša na ikakav način da aktuelni režim dovede u nekakvu vezu sa tim, grdno se vara.

Ovaj neki pokušaj podmetanja da 'ja podržavam dolazak na vlast opcije koja bi dovela do ukidanja Republike Srpske' ne znam doslovno ni kako bih uopšte komentarisao.
Cilj Sarajeva je njeno ukidanje, AV nije nikakav garantor a ima ih i koji bi samo slegli ramenima na njeno dalje ukidanje, kao kad je ukinuta Vojska RS koju predviđa Dejton.

Partijske zaslepljenosti je bilo oduvek, dokumentovana je od vremena stare Grčke.

Gotovo niko u Srbiji tako nešto ne želi.
300px-Monkey_Puppet.jpg

Cilj Sarajeva je njeno ukidanje, AV nije nikakav garantor a ima ih i koji bi samo slegli ramenima na njeno dalje ukidanje, kao kad je ukinuta Vojska RS koju predviđa Dejton.

Partijske zaslepljenosti je bilo oduvek, dokumentovana je od vremena stare Grčke.

Ko priča o tome šta je cilj Sarajeva, ako je reč o tome da si mene direktno prozvao da ja lično podržavam neku političku opciju koja će dovesti do ukidanja Republike Srpske?

Back