Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.822
A, pa jasno da nista od toga nisi citao, neko onako pucas u mrak, pa ako nesto nabodes. Cirjakovic je pisao o srpskim zlocinima i srpskom primitivizmu.. godinama.. Moras da citas, necu valjda ja da ti prepricavam..
Kolega Tadija, imate prilike da lično odgovorite Gospodinu Ćirjakiviću, možda bi i koleginica @Lule želela da postavi neko pitanje.Ја бих волео да нам препричате више од једног и да ми кажете колико их сте их до овог тренутка прочитали. Само један? 101? 1001? 1000001? Можете само наслове да наведете, ако вас мрзи да препричавате.
Волео бих да нам кажете и колико сам написао таквих текстова, макар отприлике? Пет? Педесет? Петсто? Пет хиљада?
Нарочито бих волео да нам кажете колико мислите, може и по сећању, да их је било о српском примитивизму? Можете и то отприлике. Занима ме да ли ћете ред величине да погодите. Верујем да ће Вам то бити јако једноставно. Само ред величине да нам кажете - једноцифрени, двоцифрени, троцифрени… број текстова.
А занима ме и још једна ствар. Зашто мислите да сам престао да их пишем? Јако ме занима Ваше тумачење.
Molim da se ovo shvati kao poziv na otvoreni dijalog i razmenu mišljenja u tolerantnoj atmosferi.