Redmond
Elita
- Poruka
- 18.028
Dakle šiptar neki?Srbiju treba da vodi osoba koja je ovde rođena, kojoj su roditelji, dedovi, pradedovi rođeni ovde. Koji imaju samo jednu zemlju u srcu, kojima je opanak početak i kraj...neko iz srca Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle šiptar neki?Srbiju treba da vodi osoba koja je ovde rođena, kojoj su roditelji, dedovi, pradedovi rođeni ovde. Koji imaju samo jednu zemlju u srcu, kojima je opanak početak i kraj...neko iz srca Srbije.
Ako ti misliš da su albanci većinski u Srbiji, šta da ti kažem....uživajDakle šiptar neki?
ma ne, nego kad spomenu srce Srbije za koje svi pričaju da je Kosovo... a i u ostale kriterijume koje si navela se manje više uklapajuAko ti misliš da su albanci većinski u Srbiji, šta da ti kažem....uživaj
Zna se šta je centar Srbije....Kosovo trenutno ne pripada tu....Šumadija, Pomoravlje....to je srce Srbije.ma ne, nego kad spomenu srce Srbije za koje svi pričaju da je Kosovo... a i u ostale kriterijume koje si navela se manje više uklapaju![]()
Vrhunski intelektualac. Secam se njegovog intervjua na HRTu,gde je govorio o Dubrovniku i istoriji. Kakvi Hrvati u Dubrovniku? Argumentovano.
On ne zna sve ono što ti znašOn ne zna ništa o modernom svijetu, gospodarstvu, tehnologiji, znanosti, školstvu, demografiji, sukobu civilizacija...- jednostavno, i na stranu njegovo izopačeno poimanje odnosa s okolnim narodima (u čemu nije iznimka)- nema nikakve kvalifikacije za operativnog uspješnoga političara.
Ja sam pesimista ali ne verujem da će AV vladati doživotno.Bio je clan stranaka, znaci definitivno ne. Pogotovu kod dveri(nikad vece debilne stranke) Za ove desnicare, mora buduci predsednik biti americki covek(na zalost) Kako srusiti pogotovu vucica ako nemas stranu podrsku. Njega jos uvek amerikanci pa cak i rusi podrzavaju tako da nista od ovoga. Izlazim na proteste, borim se ko i svi mi,dizu se ljudi dosta, sto je jako super ali tiranin ce ostati jos. Mozda i dozivotno. Surova istina
Garantovano av-ov covek. Vise definitivno necu ni izlaziti na izbore. Jedino puc i revolucija dok se ne unisti sns
Samo KAMERE na biračka mesta koje će da postavi PRELAZNA VLADA, i može svako da bude kandidat opozicije.
Vučić neće dobiti ni 10%.
Ali bolje da kandidat opozicije bude bliže Desnici naravno kao nekad Koštunica
Ali prvi uslov za izbore su KAMERE
To i jeste problem svih vas. Znate sta necete ali ne znate koga cete i kako cete.Piše "...zalagati za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije", samo ne piše kako?
Pošto smo mi KIM već predali i nije u sastavu Srbije, sad je pitanje šta tačno podrazumeva pod "očuvanje"? Da li ćemo da pokrenemo neki rat protiv NATO-a ili ćemo prosto samo da teramo inat i da se pravimo ludi da je naše?
Dok god ne da precizan odgovor, smatram ga populistom a Srbiji je dosta populista. Daj konkretna rešenja na sunce a ne mlaćenje slame. Političara lelemuda imamo na pretek.
Koga briga?
2025-te grad pun Hrvata,ima turista, ima nešto Srba konobara...to je sadašnjost i realni svet.
E o tome pričam. Zašto je to tema van katedri Filozofskog fakulteta odsek Istorija?
Kako te takva tema kvalifikuje da vodiš državu u 25-oj godini 21-og veka ?
Nije ovo kritika Lompara ljudi, nego vas.
Baš zbog ovakvog doživljavanja sveta oko sebe i očekivanja mase, on je potpuno pogrešan izbor. Sad ste me ubedili![]()
To i jeste problem svih vas. Znate sta necete ali ne znate koga cete i kako cete.
Sve napisano od profesora je Lompara je zaista neverovatno,hirurski precizno i tacno,a najvise konstantna ceznja beogradske kvazi gradjanstine za potvrdom iz inostranstva pa makar i iz Hrvatske.To je odlika selendre i duhovne mizerije.Koga briga?
2025-te grad pun Hrvata,ima turista, ima nešto Srba konobara...to je sadašnjost i realni svet.
E o tome pričam. Zašto je to tema van katedri Filozofskog fakulteta odsek Istorija?
Baš zbog ovakvog doživljavanja sveta oko sebe i očekivanja mase, on je potpuno pogrešan izbor. Sad ste me ubedili![]()
Ima ih podosta ovde na forumu.Populiste mogu da prepoznam koliko odma. Samo je dovoljno obratiti pažnju šta pričaju i stvar je odma jasna. Kad čujem da je neki političar nedavač Kosova, odma je jasno da je populista. Zna da smo Kosovo već dali, ali bira da se pravi lud jer nema muda da kaže ono što je fakat činjenica.
Ne, mnogo veći problem je što vi znate šta hoćete i znate koga i kako, ali sa vašim planom nestaje država, pune se privatne kase.To i jeste problem svih vas. Znate sta necete ali ne znate koga cete i kako cete.
Hajde Ruzo, napisi sta ti hoces i kakav ti plan imas da drzava opstane.Ne, mnogo veći problem je što vi znate šta hoćete i znate koga i kako, ali sa vašim planom nestaje država, pune se privatne kase.
Napisala sam svoje mišljenje ko treba da bude na čelu Srbije. To je najvažnije....Hajde Ruzo, napisi sta ti hoces i kakav ti plan imas da drzava opstane.
Ko to? Ja ne pratim ko je sta napisao za razliku od drugih.Napisala sam svoje mišljenje ko treba da bude na čelu Srbije. To je najvažnije....
Neću da se ponavljam, ako ne pratiš nije ni bitno.Ko to? Ja ne pratim ko je sta napisao za razliku od drugih.
Koga briga?
Kakav sovinista? On je patriotska opozicija. Kod vas u Hrvatskoj to je pod obavezno.Ko ne popljuje Srbe nema sanse u politici. Mi jedini imamo gradjansku prozapadnu opoziciju ali nesposobnu.Dobra ilustracija. Lompar je srpski šoven, erudit, no nema nikakve logike.
Upravo oko Dubrovnika se utronjao kao svi srpski šoveni. Da se ponavljaju njegove gluposti i laži, trajalo bi i predugo.
On je obrazovan u pogledu srpske povijesti i kulture, napose književne; ne trpi susjede, a posebno je opsjednut Hrvatima. Pročitao sam njegov pamflet "Duh samoporicanja", i to je lažna tugovanka nad "tragičnom" sudbinom Srba u SFRJ, kad su Srbi- sudeći po Lomparu- preživljavali takvu kalvariju koji slučajno nitko nije primijetio. Opsjednut je komunizmom i tlapnjama da su hrvatski komunisti ostali poglavito Hrvati, a srpski, nekim čudom, krenuli u autonegaciju ili samoporicanje. Tomu nije dao nikakvih dokaza- materijalnih, kulturnih, ekonomskih, političkih...dok bi netko drugi mogao toga nabrojati na vagone.
Lompar je ukratko profesor književnosti koji je melankolično utonuo u pansrpsku mitomaniju i najradije bi se vratio u idealizirani srednji vijek koji postoji samo u njegovoj glavi. Za njega vrijedi naslov Kovačeve knjige eseja o srpskoj inteligenciji- "Elita gora od rulje".
On ne zna ništa o modernom svijetu, gospodarstvu, tehnologiji, znanosti, školstvu, demografiji, sukobu civilizacija...- jednostavno, i na stranu njegovo izopačeno poimanje odnosa s okolnim narodima (u čemu nije iznimka)- nema nikakve kvalifikacije za operativnog uspješnoga političara.
Daj poštedi me tih proseravanja. I pravi vučićevski zaključak...alal vera.Sve napisano od profesora je Lompara je zaista neverovatno,hirurski precizno i tacno,a najvise konstantna ceznja beogradske kvazi gradjanstine za potvrdom iz inostranstva pa makar i iz Hrvatske.To je odlika selendre i duhovne mizerije.
Ljudi sa naših prostora vole da žive u prošlosti. Ej, još se i priča o Dubrovniku i Hrvatima. Pa koga briga?
Predsednik i treba da bude samo neko ko lepo priča a premijer radi suštinske stvari.Optužuješ Vučića da je dramoser, da je barončina, a u stvari hoćeš nekog da ti priča još kitnjastije priče da se ti osećaš valjda bolje...jbm li ga šta imaju od toga. Ne razumem koncept iskreno.
I to dok nestaješ kao država u svakom pogledu.
Tragično, ali to je to.
Slažem se, ali misliš li da bi podržali premijera koji nije na toj frekvenciji i koji bi im rekao kako stvari stoje?Predsednik i treba da bude samo neko ko lepo priča a premijer radi suštinske stvari.