gost 361356
Veoma poznat
- Poruka
- 10.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све сам уверенији да ове наше текстове одавде читају сви окупациони политичари и колонијални аналитичари.
Ово сам написао ре годину и по дана .... а сад чујем од стране Ломара исто !
http://forum.krstarica.com/showthre...робаскета!?p=30762644&viewfull=1#post30762644
Ломпар каже, рецимо, да у Београду не постоје споменици краљевима Александру Обреновићу и Александру Карађорђевићу, и краљу Петру Првом Карађорђевићу, што није тачно, јер постоје...
Ко би знао шта је тебе више иритирало, "лингвиста" или "србиста" или "интелектуалац".
А није ни битно, реално говорећи. Зашто не одеш да разговараш са неким твојим свињарем?
Од лица које на аватару фура анимиране хулиганске гаће нисам ни очекивао другачији резон.
Sta dalje sa ostrascenim radikalom diskutovati?
![]()
Lompar se pita i:
- Ko je odgovoran za prodor hrvatskog stanovišta u srpsku kulturu i politiku?
Čime daje za pravo mnogima da se pitaju ko je odgovaran za prodor nekih drugih 'stanovnoštava' u srpsku kulturu i politiku.
Не постоји хрватска култура, то је основно.
Kad smo već kod radikala, Lompar je objektivno gledano trećerazredni Šešeljev epigon.
Jer u vreme kada je Šešelj govorio isto ono što Lompar danas ponavlja Milo i njemu slični su se zgražavali nad radikalskim ekstremizmom.
Daj nam, osim tvoje reci, nesto iz tog vremena o kome pises. Ili smatras da je tvoja rec dovoljna?![]()
Слажем се,глобализам и либерализам су нови комунизам.Јудејомасона нису успели са комунизму,и сада пробају са глобализму.
O takvim stvarima diskutujem samo sa punoletnim licima.
Одлично! Баш као Вучић и његови пулени у Скупштини. Бошко им изнесе гомилу непријатних факата а они њему одговарају "кафански певач са ибарске магистрале", "усташа Пернар", "амерички плаћеник", "лажни патриота","насилник над немоћним женама",бла,бла,бла.
Ето, теби је довољна и једна "малолетница" да поступиш као они.
Нисам ја важна, важно је моје питање на које немаш одговор па тп покриваш флоскулом о "малолетници".![]()
Па, ето, осим његове речи- могу да ти потврдим и ја, да је то што је рекао мање- више тачно.Daj nam, osim tvoje reci, nesto iz tog vremena o kome pises. Ili smatras da je tvoja rec dovoljna?![]()
Ne mogu ja da ti prepričavam devedesete i uloge pojedinih aktera u njima.
Nema ljutis. Ovde razmenjujem misli samo sa onima sa kojima je to moguce. Zato pokusavam da @Svasticica navedem da prilozi makar mali dokaz za price o prof. dr Lomparu iz tog perioda. Guglanjem nisam nista tako pronasla. Sta je vama toliki problem, ako vec znate, da postavite link?Па, ето, осим његове речи- могу да ти потврдим и ја, да је то што је рекао мање- више тачно.
Имаш на нету, па тражи, обавести се из неутралних извора. Не веруј нама, провери.
Разумем да ти се не свиђа што то денунцира неког од твојих фаворита; то не воли да чује нико. Не волим ни ја.
Али се разликујемо по томе што се обавестимо о истини, ма каква била, и усвојимо је у став.
Без да љутиш...![]()
Ne mora meni niko prepricavati devedesete. Ja sam njih zivela. Zato i pitam odakle ti nesto za sta ja nisam znala a ti i dalje izbegavas da das izvor. Sta iz toga ja da zakljucim?
Nema ljutis. Ovde razmenjujem misli samo sa onima sa kojima je to moguce. Zato pokusavam da @Svasticica navedem da prilozi makar mali dokaz za price o prof. dr Lomparu iz tog perioda. Guglanjem nisam nista tako pronasla. Sta je vama toliki problem, ako vec znate, da postavite link?
Прво- Ломпар је у то време био анонимна политичка аномалија, са доста другачијим ставовима, и гледао да се "убаштра" у неку озбиљнију политичку групацију,али- што због своје нарави, што због прилично немуштих политичких идеја- нико га није хтео. Био је - незанимљив. Зато о њему и нема неких линкова; није их много било, а они који су постављани- брисани су- јер је чешће мењао ставове него фризуре...Nema ljutis. Ovde razmenjujem misli samo sa onima sa kojima je to moguce. Zato pokusavam da @Svasticica navedem da prilozi makar mali dokaz za price o prof. dr Lomparu iz tog perioda. Guglanjem nisam nista tako pronasla. Sta je vama toliki problem, ako vec znate, da postavite link?
Volio bih pročitati taj njegov ideološki magnum opus o samoporicanju, no nisam ga našao u pdf-u nigdje....
Nije ni bio rođen kad je Pekić išao na robiju.Drukator koji je poslao Pekića na robiju za vakata jugokomunjara a posle postao ljuti nacionalista.