Мило Ломпар: Коминтерна се преселила у Вашингтон и Берлин

Све сам уверенији да ове наше текстове одавде читају сви окупациони политичари и колонијални аналитичари.
Ово сам написао ре годину и по дана .... а сад чујем од стране Ломара исто !

http://forum.krstarica.com/showthre...робаскета!?p=30762644&viewfull=1#post30762644

Lompar je klasični kompilator tuđih stavova u cilju podilaženja određenoj ciljnoj grupi,

Tih 'artikulatora' narodnih stavova mi je pun ****.

Ломпар каже, рецимо, да у Београду не постоје споменици краљевима Александру Обреновићу и Александру Карађорђевићу, и краљу Петру Првом Карађорђевићу, што није тачно, јер постоје...

Ломпар каже, рецимо, да у Београду не постоје споменици краљевима Александру Обреновићу и Александру Карађорђевићу, и краљу Петру Првом Карађорђевићу, што није тачно, јер постоје...

Lompar se pita i:

- Ko je odgovoran za prodor hrvatskog stanovišta u srpsku kulturu i politiku?

Čime daje za pravo mnogima da se pitaju ko je odgovaran za prodor nekih drugih 'stanovnoštava' u srpsku kulturu i politiku.

Ко би знао шта је тебе више иритирало, "лингвиста" или "србиста" или "интелектуалац".

А није ни битно, реално говорећи. Зашто не одеш да разговараш са неким твојим свињарем?

A šta ima mene ko da iritira:zblesav:

Znaš, mi koji se takmičimo u kosmološkim modelima, pa pogotovo ja što možda imam verodostojan model, meni je ta boranija tipa Lompar, Bećković, Ćosić, Šešelj, Koštunjičavi, pa eto i Đinđić, to je za mene jedna obična filozofska gulanferija!

Pa nisi valjda toliko blesav da misliš da ja treba da čitam nekog od njih, a de l još da ih uzimam u vodeće srpske telektualce, ove što su živi:zblesav:

E, a ti imaš dobar način razmišljanja, samo što ti je to malo naopačke[emoji53]

Mislim, ako bi pre ja trebalo da mogu da kažem nešto slično onome što ti vikaš o slepcima u tvojoj glupoj #51-voj poruci:manikir:

A jel znaš ti, slepcu jedan, šta uopšte znači kosmološki model, pa još možda i adekvatan:ceka:

Ono sa "moodima za bubrege", to vidim da ne možeš da savladaš. Ajd sad makar ovo sa kosmologijom[emoji6]

Lompar se pita i:

- Ko je odgovoran za prodor hrvatskog stanovišta u srpsku kulturu i politiku?

Čime daje za pravo mnogima da se pitaju ko je odgovaran za prodor nekih drugih 'stanovnoštava' u srpsku kulturu i politiku.

Не постоји хрватска култура, то је основно. А што на радију емитују далматинске песме и слично њесра захвалите диџејевима. Има их свакаквих, од идиота преко испраних југо мозгова до отворено злих.

Не постоји хрватска култура, то је основно.

Ono što je bitno u priči jeste da nacionaldemagoge treba diskvalifikovati.

Kroz vlast je prodefilovalo dovoljno takvih da nikom normalnom ne bi više trebalo da padne na pemet da se zauzme za neku sličnu opciju.

Prevarantski establišment je prepun nesposobnih, alavih i bahatih kako evrotalibana tako i lažnih nacionalista.

Te dve grupacije koje se slobodno mogu nazvati parazitskim politička su podrška raznim prevashodno stranim interesima i sa tom praksom se mora prekinuti.

Jer narod skapava u bedi i beznađu.

Vlast treba usmeriti ka civilizovanim i iznad svega stručnim ljudima koji pre svega vode račnuna o interesima naroda a ne o interesima onih koji ga uništavaju.

Kad smo već kod radikala, Lompar je objektivno gledano trećerazredni Šešeljev epigon.

Jer u vreme kada je Šešelj govorio isto ono što Lompar danas ponavlja Milo i njemu slični su se zgražavali nad radikalskim ekstremizmom.

Daj nam, osim tvoje reci, nesto iz tog vremena o kome pises. Ili smatras da je tvoja rec dovoljna?:zpozdrav2:

O takvim stvarima diskutujem samo sa punoletnim licima.

Одлично! Баш као Вучић и његови пулени у Скупштини. Бошко им изнесе гомилу непријатних факата а они њему одговарају "кафански певач са ибарске магистрале", "усташа Пернар", "амерички плаћеник", "лажни патриота","насилник над немоћним женама",бла,бла,бла.
Ето, теби је довољна и једна "малолетница" да поступиш као они.
Нисам ја важна, важно је моје питање на које немаш одговор па тп покриваш флоскулом о "малолетници". :znamiguje:

Одлично! Баш као Вучић и његови пулени у Скупштини. Бошко им изнесе гомилу непријатних факата а они њему одговарају "кафански певач са ибарске магистрале", "усташа Пернар", "амерички плаћеник", "лажни патриота","насилник над немоћним женама",бла,бла,бла.
Ето, теби је довољна и једна "малолетница" да поступиш као они.
Нисам ја важна, важно је моје питање на које немаш одговор па тп покриваш флоскулом о "малолетници". :znamiguje:

Ne mogu ja da ti prepričavam devedesete i uloge pojedinih aktera u njima.

Daj nam, osim tvoje reci, nesto iz tog vremena o kome pises. Ili smatras da je tvoja rec dovoljna?:zpozdrav2:
Па, ето, осим његове речи- могу да ти потврдим и ја, да је то што је рекао мање- више тачно.
Имаш на нету, па тражи, обавести се из неутралних извора. Не веруј нама, провери.
Разумем да ти се не свиђа што то денунцира неког од твојих фаворита; то не воли да чује нико. Не волим ни ја.
Али се разликујемо по томе што се обавестимо о истини, ма каква била, и усвојимо је у став.
Без да љутиш...z:poz:

Ne mogu ja da ti prepričavam devedesete i uloge pojedinih aktera u njima.

Ne mora meni niko prepricavati devedesete. Ja sam njih zivela. Zato i pitam odakle ti nesto za sta ja nisam znala a ti i dalje izbegavas da das izvor. Sta iz toga ja da zakljucim?

Па, ето, осим његове речи- могу да ти потврдим и ја, да је то што је рекао мање- више тачно.
Имаш на нету, па тражи, обавести се из неутралних извора. Не веруј нама, провери.
Разумем да ти се не свиђа што то денунцира неког од твојих фаворита; то не воли да чује нико. Не волим ни ја.
Али се разликујемо по томе што се обавестимо о истини, ма каква била, и усвојимо је у став.
Без да љутиш...z:poz:
Nema ljutis. Ovde razmenjujem misli samo sa onima sa kojima je to moguce. Zato pokusavam da @Svasticica navedem da prilozi makar mali dokaz za price o prof. dr Lomparu iz tog perioda. Guglanjem nisam nista tako pronasla. Sta je vama toliki problem, ako vec znate, da postavite link?

Poslednja izmena:
Ne mora meni niko prepricavati devedesete. Ja sam njih zivela. Zato i pitam odakle ti nesto za sta ja nisam znala a ti i dalje izbegavas da das izvor. Sta iz toga ja da zakljucim?

Nema ljutis. Ovde razmenjujem misli samo sa onima sa kojima je to moguce. Zato pokusavam da @Svasticica navedem da prilozi makar mali dokaz za price o prof. dr Lomparu iz tog perioda. Guglanjem nisam nista tako pronasla. Sta je vama toliki problem, ako vec znate, da postavite link?

Nema potrebe ulaziti u diskusije vezane za sporedne stvari.
Ovde se pokušava sa teme pobeći na raspravu u autoru.
Kakav god da je bio, a ne bih da zalazim u to, sad je čovek izrekao pravu stvar.
Koliko je samo takvih komentara proglašeno za ludosti i teorije zavere, a istina stoji na očigled svima. Cela ta crvena kuga je odande i došla, a komunizam je od svog nastanka pa do dana današnjeg samo oruđe u rukama sotonizma .
Nabrajati sad tu trilaterale, komitete300, masone, iluminate staroegipatske sekte i koga sve još ne, nije tema ove diskusije, tek od toga žele da pobegnu i crveni i žuti skakavci.

Uostalom dovoljno je pogledati ko su članovi socijalističke internacionale i ko su članovi komiteta 300

Ako ne možeš da nađeš linkove, javi.

Poslednja izmena:
Прво- Ломпар је у то време био анонимна политичка аномалија, са доста другачијим ставовима, и гледао да се "убаштра" у неку озбиљнију политичку групацију,али- што због своје нарави, што због прилично немуштих политичких идеја- нико га није хтео. Био је - незанимљив. Зато о њему и нема неких линкова; није их много било, а они који су постављани- брисани су- јер је чешће мењао ставове него фризуре...
Човек је нејасан, несталан, недовршен и агресиван. Као такав- није погодан за политичку праксу.
То је моје мишљење о њему.
При том- немам на располагању бесконачно време на нету, да бих га трошио и на Ломпаре, којих овде има и превише...z:)

Back